Starity

Történelmet írt Amerika – egyenlőség lépett érvénybe

13 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. június 30. 22:37 #201
- törölt felhasználó -    
Gratulálok nekik. Gusztustalanok mind.
2015. július 01. 09:27 #202
verliebt.
verliebt.
visszatérő vendég

Státuszverliebt. még nem állította be a státuszát és még egy jó ideig nem is fogja
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 320
Csatolások: 0
Azonosító: 243174
Végre!Ennél jobb hírt,keresve sem találtam volna.Nagyon boldog vagyok,hisz végre nincs az,hogy meg kell kövezni valakit csak azért,mert hogy ő más mint a megszokott.Tényleg örülök és boldog vagyok,hogy ez megtörtént!Végre oly sok ember álma és vágya valóra vált.Egyszerre döbbenetes és hihetetlen.(Persze csakis jó értelemben)rolleyes.gif meghajolo.gif kiss2.gif
2015. július 01. 13:18 #203
- törölt felhasználó -    
Ennek nagyon örülök,de nem kéne mindennek erről szólnia mindennek,felmegyek egy közösségi oldalra,mindenhol szivárvány színű képek vannak..Ennyit arról,hogy ne tegyünk különbséget a biszex és a hetero között...Talán nem kéne félpucéran végigvonulni az utcán...
2015. július 01. 13:31 #204
flowerwsviri
flowerwsviri

StátuszI just wanna hear that, you say: "Hey, you're mine and I never let you go."
Hozzászólás: 820
Azonosító: 134850
Nagyon boldog lettem ettől a hírtől, és ez a sok-sok támogatás. Mindenki megérdemli, hogy boldog legyen egy házasság keretében!! smileeee.gif
2015. július 01. 15:07 #205
- törölt felhasználó -    
Idézet (khalifa @ 2015.06.30. 22:37)
Gratulálok nekik. Gusztustalanok mind.

Szerintem a te hozzáállásod gusztustalan.
4 felhasználónak tetszik: Wyrd, Szandi0820, menthol, Phaedra
2015. július 01. 15:28 #206
ViolinPop
ViolinPop
új tag
Hozzászólás: 47
Azonosító: 228189
Amúgy az elege vicces h az egészet 9 (!) Ember döntötte el ossz visz. 5 bíró igennel 4 nemmel szavazott!!! Egy ilyen volumenű törvény elfogadásával sokkal több embernek kellett volna döntenie! Ezért mondják h lenyomják a torkukon és ez igaz is. Gondoljunk már arra h Amerikába most már minden felekezet kötelessége össze adni a melegeket. De könyörgöm mivan akkor ha ez teljesen ütközik az illető vallásàval világ felfogásàval? Jah bocs az itt senkit sem érdekel inkább megbüntetünk ha nem adod őket össze.... hát komolyan azért ezen érdemes elgondolkodni. A másik meg pont egy gyermek a házasság egyik "gyümölcse" tehát mondjuk ha egy örökbefogadott gyereknek csak 2 apukája van sose fogja megtudni milyen egy anyuka és ezt az érzést és gondoskodást a saját gyerekének sem tudja továbbítani. Ti szeretnetek ezt?! Gondolom nem...
2015. július 01. 15:41 #207
Wyrd
Wyrd

StátuszSing out loud we all die
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 647
Csatolások: 42
Azonosító: 244797
Idézet (ViolinPop @ 2015.07.01. 15:28)
Amúgy az elege vicces h az egészet 9 (!) Ember döntötte el ossz visz. 5 bíró igennel 4 nemmel szavazott!!! Egy ilyen volumenű törvény elfogadásával sokkal több embernek kellett volna döntenie! Ezért mondják h lenyomják a torkukon és ez igaz is. Gondoljunk már arra h Amerikába most már minden felekezet kötelessége össze adni a melegeket. De könyörgöm mivan akkor ha ez teljesen ütközik az illető vallásàval világ felfogásàval? Jah bocs az itt senkit sem érdekel inkább megbüntetünk ha nem adod őket össze.... hát komolyan azért ezen érdemes elgondolkodni. A másik meg pont egy gyermek a házasság egyik "gyümölcse" tehát mondjuk ha egy örökbefogadott gyereknek csak 2 apukája van sose fogja megtudni milyen egy anyuka és ezt az érzést és gondoskodást a saját gyerekének sem tudja továbbítani. Ti szeretnetek ezt?! Gondolom nem...

Azért egy kicsit másról van itt szó. Nem arról hoztak törvényt, hogy az embereknek mit kell csinálniuk, hanem hogy mit lehet. Ezt kvázi törvénynek se lehet nevezni, csak megadták az alapvető jogot a házassághoz.
Egyébként mi van akkor, ha ütközik az illető vallásával? Ha te nem akarsz dolgozni menni, mert olyan kedved van, akkor nem mész be, vagy mi? wtf.gif
A másik... Egy gyerekhez nem kell házasság. Akinek meghalt az anyja, vagy elváltak a szülei, és az apához került, az se lehet jó anya, mert nem játszott szerepet az életében? blink.gif Különben is, nem csak két férfi fogadhat örökbe gyereket, hanem két nő is, stb., és nagyon sokan nevelik egyedül a gyereküket, úgy, hogy a másik szülő nem játszik szerepet az életükben.
4 felhasználónak tetszik: Jody, Szandi0820, menthol, Phaedra
2015. július 01. 15:57 #208
DarkSilent
DarkSilent
visszatérő vendég

StátuszFuck Yeah MotherFucker!
Hozzászólás: 105
Azonosító: 244206
Idézet (Wyrd @ 2015.07.01. 15:41)
Azért egy kicsit másról van itt szó. Nem arról hoztak törvényt, hogy az embereknek mit kell csinálniuk, hanem hogy mit lehet. Ezt kvázi törvénynek se lehet nevezni, csak megadták az alapvető jogot a házassághoz.
Egyébként mi van akkor, ha ütközik az illető vallásával? Ha te nem akarsz dolgozni menni, mert olyan kedved van, akkor nem mész be, vagy mi? wtf.gif
A másik... Egy gyerekhez nem kell házasság. Akinek meghalt az anyja, vagy elváltak a szülei, és az apához került, az se lehet jó anya, mert nem játszott szerepet az életében? blink.gif Különben is, nem csak két férfi fogadhat örökbe gyereket, hanem két nő is, stb., és nagyon sokan nevelik egyedül a gyereküket, úgy, hogy a másik szülő nem játszik szerepet az életükben.

De ezzel nem ,az a gond ,hogy törvénybe hozták ,hanem ,hogy ezt ezzel együtt minden amerikai állampolgárnak ,kötelessége elfogadnia. És ráadásul a pap sem mondhat ellent ,ha felkérik két meleg embernek az összeadására ami szerintem túlzás, mert most meg a mélyen hívő emberek vallását rontják ,meg amiben egyesek születésüktől kezdve hisznek. Most komolyan kérdem : A VALLÁSOS EMBEREKET NEM AKARJA VALAKI TÁMOGATNI ?
A szülős kérdésre pedig csak annyit tudok mondani ,hogy nézz rá egy gyerekre akinek meghalt az egyik szülője ,vagy esetleg elhagyta kiskorában ,a legtöbb ilyen gyerek nem érzi jól magát a bőrében és sok problémával kell megküzdenie élete során ,pszichológiai problémák akadnak fenn nála és még sorolhatnám.....
2015. július 01. 15:59 #209
DarkSilent
DarkSilent
visszatérő vendég

StátuszFuck Yeah MotherFucker!
Hozzászólás: 105
Azonosító: 244206
Idézet (ViolinPop @ 2015.07.01. 15:28)

Abszolút egyet értek friends.gif
2015. július 01. 16:06 #210
Jody
Jody
not quite my tempo

StátuszChester
Hozzászólás: 2249
Csatolások: 352
Azonosító: 204319
Idézet (DarkSilent @ 2015.07.01. 15:57)
De ezzel nem ,az a gond ,hogy törvénybe hozták ,hanem ,hogy ezt ezzel együtt minden amerikai állampolgárnak ,kötelessége elfogadnia. És ráadásul a pap sem mondhat ellent ,ha felkérik két meleg embernek az összeadására ami szerintem túlzás, mert most meg a mélyen hívő emberek vallását rontják ,meg amiben egyesek születésüktől kezdve hisznek. Most komolyan kérdem : A VALLÁSOS EMBEREKET NEM AKARJA VALAKI TÁMOGATNI ?
A szülős kérdésre pedig csak annyit tudok mondani ,hogy nézz rá egy gyerekre akinek meghalt az egyik szülője ,vagy esetleg elhagyta kiskorában ,a legtöbb ilyen gyerek nem érzi jól magát a bőrében és sok problémával kell megküzdenie élete során ,pszichológiai problémák akadnak fenn nála és még sorolhatnám.....

Tételezzük fel, hogy pincér vagy egy vendéglőben, belép 2 férfi/nő, akik egyértelműen egy pár, akkor te nem szolgálod ki őket, mert sérti a világnézeted?!
4 felhasználónak tetszik: Wyrd, Szandi0820, menthol, Phaedra
2015. július 01. 16:14 #211
Wyrd
Wyrd

StátuszSing out loud we all die
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 647
Csatolások: 42
Azonosító: 244797

Nem kell elfogadniuk. Senki sem mondta. De akinek az a munkája, hogy összeesket párokat, akkor azt a munkát el kell végeznie. Ha én, teszem azt, kitalálok magamnak egy vallást, és én most azt mondom, hogy 10 előtt nem kelhetek fel, de 8-ra dolgozni kell mennem, akkor nem kelek fel, vagy mi? blink.gif
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Phaedra
2015. július 01. 16:14 #212
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 234158
Azonosító: 59785

wtf.gif omg.gif Pszichológiai problémák? Mi a jó istenről beszélsz? Nem mondom, hogy nem fordul elő ilyen, de az, hogy valaki elvesztette az édesapját/édesanyját, nem vezet állandóan pszichológiai problémákhoz. Ritka az, aki később megsínyli, hogy valaki nem volt ott vele. Saját tapasztalatból is beszélhetek sajnos, illetve van jópár ilyen gyerek a közelemben, mégis tök normálisak...
2 felhasználónak tetszik: Wyrd, Phaedra
2015. július 01. 17:49 #213
SimpleDay21
SimpleDay21
visszatérő vendég

StátuszTHE DUCK IS COMING!!!!!!4
Hozzászólás: 200
Azonosító: 195614
jó, furcsa a "törvény" elnevezés, de azért örülök, hogy engedélyezik, miért fájna a heteroknak, ha homoszexuális emberek összeházasodnak? smileeee.gif
2015. július 01. 18:29 #214
roseErye
roseErye
új tag
Hozzászólás: 27
Azonosító: 245318
Azt hiszem Violinpop írta ,hogy az baj ha egy gyerek soha nem tudja meg milyen egy apuka ,vagy egy anyuka mert helyette 2 apuka van vagy 2 anyuka ...valamilyen szinten igazad van ez tényleg nem ugyanolyan .De ha azt nézzük ,hogy mi van ha ezeket gyerekeket egyáltalán nem fogadná örökkbe senki ?! akkor azoknak milyen életük lenne ?? hát annál sokkal rosszabb mint hogy 2 egynemű szülője legyen az embernek . Arról nem is beszélve ,hogy a környezetemben már volt olyan heteró házaspár akik jobban tették volna ha nem probáljak ki a "jótékonykodást"...azok a gyerekek örömükben sírtak volna ,ha mondjuk egy melegházaspár nevelné őket nem ezek a szülök ..Szóval van rosszabb is sad.gif
2015. július 01. 22:12 #215
RihannaFan26
RihannaFan26
Hozzászólás: 747
Csatolások: 1
Azonosító: 211156
Sokoldalú ez az Amerika, és nem árt ezzel senkinek, feldob hogy mindenki mennyire örül a hírnek biggrin.gif
2015. július 01. 22:46 #216
Lora Momsen
Lora Momsen
visszatérő vendég

StátuszI'm just a small town girl livin' in a lonely world
Hozzászólás: 127
Azonosító: 233972
Annyira örülök neki, hogy nem tudom elmondani. Amikor olvastam, akkor csak pislogtam, hogy 'Most ez tényleg megtörtént? Végre bekövetkezett, vagy csak álmodom?', de nem... Igaz a hír! Bár ez tényleg csak boldogság boldogság hátán, de sajnos ez Magyarországra sosem fog elérni. :')
2015. július 02. 09:28 #217
Ramadaa
Ramadaa
láthatatlan †

Státusz'Ameddig van fény, addig van remény. ' - Poe Dameron
Hozzászólás: 2383
Csatolások: 307
Azonosító: 229455
Mindenhol ezt a hülye szivárványt látom..ask.fm profilkép,facebook profilkép..twitter háttér.. grrr.gif reklamalo.gif
2015. július 02. 10:13 #218
- törölt felhasználó -    
Ennek nagyon örülök, el se akartam hinni, amikor elkezdtem olvasni! Igaz, hogy mivel nem vagyok amerikai, így annyira nem érint, de nagyon örülök neki! Az egész világon elfogadottnak és legálisnak kéne lennie, mert ez normális! smileeee.gif
Kár, hogy pl. Indiában viszont a nők még mindig el vannak nyomva, így ott várhatnánk az ilyen eseményeket... sad.gif
2015. július 02. 13:07 #219
hirschzsofi0711
hirschzsofi0711
You don't own me

Státusz“There are much worse games to play.” ♥❤❥ ❦❧♥♡✦❉ ❥❦❧❃ ❂❁❀♔♕
Hozzászólás: 1240
Csatolások: 31
Azonosító: 202533
Ez nagyon jó döntés volt! Bár engem egyáltalán nem érint , mégis örülök neki. Viszont a hülye szivárványt már kezdem unni. biggrin.gif
2015. július 02. 17:40 #220
fanni_györfi
fanni_györfi

StátuszNow you see me, now you don't
Hozzászólás: 1027
Azonosító: 234293
a facebookon MINDENKI átváltoztatta a profilképét!!! grrr.gif
és nem annyira értem h a heterok ezen miért örülnek, őket nem érinti...
és Amerika szempontjából ez most emelte a színvonalat??? blink.gif

én csak nem értem h a melegeken kívűl más ennek méér örül!!
13 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!