Történelmet írt Amerika – egyenlőség lépett érvénybe
2015. július 01. 09:27
|
|
verliebt.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.27. Hozzászólás: 320 Csatolások: 0 Azonosító: 243174 offline
|
Végre!Ennél jobb hírt,keresve sem találtam volna.Nagyon boldog vagyok,hisz végre nincs az,hogy meg kell kövezni valakit csak azért,mert hogy ő más mint a megszokott.Tényleg örülök és boldog vagyok,hogy ez megtörtént!Végre oly sok ember álma és vágya valóra vált.Egyszerre döbbenetes és hihetetlen.(Persze csakis jó értelemben)
2015. július 01. 13:18
Ennek nagyon örülök,de nem kéne mindennek erről szólnia mindennek,felmegyek egy közösségi oldalra,mindenhol szivárvány színű képek vannak..Ennyit arról,hogy ne tegyünk különbséget a biszex és a hetero között...Talán nem kéne félpucéran végigvonulni az utcán...
2015. július 01. 13:31
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
Nagyon boldog lettem ettől a hírtől, és ez a sok-sok támogatás. Mindenki megérdemli, hogy boldog legyen egy házasság keretében!!
2015. július 01. 15:07
Idézet (khalifa @ 2015.06.30. 22:37)
Gratulálok nekik. Gusztustalanok mind.
Szerintem a te hozzáállásod gusztustalan.
2015. július 01. 15:28
|
|
ViolinPopúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 228189 offline
|
Amúgy az elege vicces h az egészet 9 (!) Ember döntötte el ossz visz. 5 bíró igennel 4 nemmel szavazott!!! Egy ilyen volumenű törvény elfogadásával sokkal több embernek kellett volna döntenie! Ezért mondják h lenyomják a torkukon és ez igaz is. Gondoljunk már arra h Amerikába most már minden felekezet kötelessége össze adni a melegeket. De könyörgöm mivan akkor ha ez teljesen ütközik az illető vallásàval világ felfogásàval? Jah bocs az itt senkit sem érdekel inkább megbüntetünk ha nem adod őket össze.... hát komolyan azért ezen érdemes elgondolkodni. A másik meg pont egy gyermek a házasság egyik "gyümölcse" tehát mondjuk ha egy örökbefogadott gyereknek csak 2 apukája van sose fogja megtudni milyen egy anyuka és ezt az érzést és gondoskodást a saját gyerekének sem tudja továbbítani. Ti szeretnetek ezt?! Gondolom nem...
2015. július 01. 15:41
|
Wyrd |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.06.12. Hozzászólás: 647 Csatolások: 42 Azonosító: 244797 offline
|
Idézet (ViolinPop @ 2015.07.01. 15:28)
Amúgy az elege vicces h az egészet 9 (!) Ember döntötte el ossz visz. 5 bíró igennel 4 nemmel szavazott!!! Egy ilyen volumenű törvény elfogadásával sokkal több embernek kellett volna döntenie! Ezért mondják h lenyomják a torkukon és ez igaz is. Gondoljunk már arra h Amerikába most már minden felekezet kötelessége össze adni a melegeket. De könyörgöm mivan akkor ha ez teljesen ütközik az illető vallásàval világ felfogásàval? Jah bocs az itt senkit sem érdekel inkább megbüntetünk ha nem adod őket össze.... hát komolyan azért ezen érdemes elgondolkodni. A másik meg pont egy gyermek a házasság egyik "gyümölcse" tehát mondjuk ha egy örökbefogadott gyereknek csak 2 apukája van sose fogja megtudni milyen egy anyuka és ezt az érzést és gondoskodást a saját gyerekének sem tudja továbbítani. Ti szeretnetek ezt?! Gondolom nem...
Azért egy kicsit másról van itt szó. Nem arról hoztak törvényt, hogy az embereknek mit kell csinálniuk, hanem hogy mit lehet. Ezt kvázi törvénynek se lehet nevezni, csak megadták az alapvető jogot a házassághoz.
Egyébként mi van akkor, ha ütközik az illető vallásával? Ha te nem akarsz dolgozni menni, mert olyan kedved van, akkor nem mész be, vagy mi?
A másik... Egy gyerekhez nem kell házasság. Akinek meghalt az anyja, vagy elváltak a szülei, és az apához került, az se lehet jó anya, mert nem játszott szerepet az életében?
2015. július 01. 15:57
|
|
DarkSilentvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.26. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 244206 offline
|
Idézet (Wyrd @ 2015.07.01. 15:41)
Azért egy kicsit másról van itt szó. Nem arról hoztak törvényt, hogy az embereknek mit kell csinálniuk, hanem hogy mit lehet. Ezt kvázi törvénynek se lehet nevezni, csak megadták az alapvető jogot a házassághoz.
Egyébként mi van akkor, ha ütközik az illető vallásával? Ha te nem akarsz dolgozni menni, mert olyan kedved van, akkor nem mész be, vagy mi?
A másik... Egy gyerekhez nem kell házasság. Akinek meghalt az anyja, vagy elváltak a szülei, és az apához került, az se lehet jó anya, mert nem játszott szerepet az életében?
Különben is, nem csak két férfi fogadhat örökbe gyereket, hanem két nő is, stb., és nagyon sokan nevelik egyedül a gyereküket, úgy, hogy a másik szülő nem játszik szerepet az életükben.
De ezzel nem ,az a gond ,hogy törvénybe hozták ,hanem ,hogy ezt ezzel együtt minden amerikai állampolgárnak ,kötelessége elfogadnia. És ráadásul a pap sem mondhat ellent ,ha felkérik két meleg embernek az összeadására ami szerintem túlzás, mert most meg a mélyen hívő emberek vallását rontják ,meg amiben egyesek születésüktől kezdve hisznek. Most komolyan kérdem : A VALLÁSOS EMBEREKET NEM AKARJA VALAKI TÁMOGATNI ?
A szülős kérdésre pedig csak annyit tudok mondani ,hogy nézz rá egy gyerekre akinek meghalt az egyik szülője ,vagy esetleg elhagyta kiskorában ,a legtöbb ilyen gyerek nem érzi jól magát a bőrében és sok problémával kell megküzdenie élete során ,pszichológiai problémák akadnak fenn nála és még sorolhatnám.....
2015. július 01. 15:59
|
|
DarkSilentvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.26. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 244206 offline
|
Idézet (ViolinPop @ 2015.07.01. 15:28)
Abszolút egyet értek
2015. július 01. 16:06
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Idézet (DarkSilent @ 2015.07.01. 15:57)
De ezzel nem ,az a gond ,hogy törvénybe hozták ,hanem ,hogy ezt ezzel együtt minden amerikai állampolgárnak ,kötelessége elfogadnia. És ráadásul a pap sem mondhat ellent ,ha felkérik két meleg embernek az összeadására ami szerintem túlzás, mert most meg a mélyen hívő emberek vallását rontják ,meg amiben egyesek születésüktől kezdve hisznek. Most komolyan kérdem : A VALLÁSOS EMBEREKET NEM AKARJA VALAKI TÁMOGATNI ?
A szülős kérdésre pedig csak annyit tudok mondani ,hogy nézz rá egy gyerekre akinek meghalt az egyik szülője ,vagy esetleg elhagyta kiskorában ,a legtöbb ilyen gyerek nem érzi jól magát a bőrében és sok problémával kell megküzdenie élete során ,pszichológiai problémák akadnak fenn nála és még sorolhatnám.....
Tételezzük fel, hogy pincér vagy egy vendéglőben, belép 2 férfi/nő, akik egyértelműen egy pár, akkor te nem szolgálod ki őket, mert sérti a világnézeted?!
2015. július 01. 16:14
|
Wyrd |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.06.12. Hozzászólás: 647 Csatolások: 42 Azonosító: 244797 offline
|
Nem kell elfogadniuk. Senki sem mondta. De akinek az a munkája, hogy összeesket párokat, akkor azt a munkát el kell végeznie. Ha én, teszem azt, kitalálok magamnak egy vallást, és én most azt mondom, hogy 10 előtt nem kelhetek fel, de 8-ra dolgozni kell mennem, akkor nem kelek fel, vagy mi?
2015. július 01. 16:14
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234158 Azonosító: 59785 offline
|
2015. július 01. 17:49
|
|
SimpleDay21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.08. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 195614 offline
|
jó, furcsa a "törvény" elnevezés, de azért örülök, hogy engedélyezik, miért fájna a heteroknak, ha homoszexuális emberek összeházasodnak?
2015. július 01. 18:29
|
|
roseEryeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.24. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 245318 offline
|
Azt hiszem Violinpop írta ,hogy az baj ha egy gyerek soha nem tudja meg milyen egy apuka ,vagy egy anyuka mert helyette 2 apuka van vagy 2 anyuka ...valamilyen szinten igazad van ez tényleg nem ugyanolyan .De ha azt nézzük ,hogy mi van ha ezeket gyerekeket egyáltalán nem fogadná örökkbe senki ?! akkor azoknak milyen életük lenne ?? hát annál sokkal rosszabb mint hogy 2 egynemű szülője legyen az embernek . Arról nem is beszélve ,hogy a környezetemben már volt olyan heteró házaspár akik jobban tették volna ha nem probáljak ki a "jótékonykodást"...azok a gyerekek örömükben sírtak volna ,ha mondjuk egy melegházaspár nevelné őket nem ezek a szülök ..Szóval van rosszabb is
2015. július 01. 22:12
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Sokoldalú ez az Amerika, és nem árt ezzel senkinek, feldob hogy mindenki mennyire örül a hírnek
2015. július 01. 22:46
|
|
Lora Momsenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.30. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 233972 offline
|
Annyira örülök neki, hogy nem tudom elmondani. Amikor olvastam, akkor csak pislogtam, hogy 'Most ez tényleg megtörtént? Végre bekövetkezett, vagy csak álmodom?', de nem... Igaz a hír! Bár ez tényleg csak boldogság boldogság hátán, de sajnos ez Magyarországra sosem fog elérni. :')
2015. július 02. 10:13
Ennek nagyon örülök, el se akartam hinni, amikor elkezdtem olvasni! Igaz, hogy mivel nem vagyok amerikai, így annyira nem érint, de nagyon örülök neki! Az egész világon elfogadottnak és legálisnak kéne lennie, mert ez normális!
Kár, hogy pl. Indiában viszont a nők még mindig el vannak nyomva, így ott várhatnánk az ilyen eseményeket...
Kár, hogy pl. Indiában viszont a nők még mindig el vannak nyomva, így ott várhatnánk az ilyen eseményeket...
2015. július 02. 13:07
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Ez nagyon jó döntés volt! Bár engem egyáltalán nem érint , mégis örülök neki. Viszont a hülye szivárványt már kezdem unni.
2015. július 02. 17:40
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
a facebookon MINDENKI átváltoztatta a profilképét!!!
és nem annyira értem h a heterok ezen miért örülnek, őket nem érinti...
és Amerika szempontjából ez most emelte a színvonalat???
én csak nem értem h a melegeken kívűl más ennek méér örül!!
és nem annyira értem h a heterok ezen miért örülnek, őket nem érinti...
és Amerika szempontjából ez most emelte a színvonalat???
én csak nem értem h a melegeken kívűl más ennek méér örül!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: