Történelmet írt Amerika – egyenlőség lépett érvénybe
2015. június 29. 19:25
|
|
Lovatics04jake edwards' buddy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.13. Hozzászólás: 2258 Csatolások: 56 Azonosító: 237163 offline
|
Ideje volt már...Mindenesetre jó volt hallani a híreket.
2015. június 29. 19:35
Idézet (Paris1219 @ 2015.06.27. 20:34)
IGAZ SZERELEM???
Zsanett nem ment a szökőkúthoz!
Nincs igaz szerelem :'(
Zsanett nem ment a szökőkúthoz!
Nincs igaz szerelem :'(
boccs, de ezen kiégtem
2015. június 29. 20:44
Idézet (Wyrd @ 2015.06.28. 22:34)
Ti hol a francban éltek, mondjátok már meg? Több, mint 7 milliárd ember él a Földön, és ez egyre csak tovább növekszik, hol fogunk kihalni, főleg a fent említett okok miatt, hm? 
Egyszerű, mint az 1x1; tudod, ez is a melegek sara. Mióta "pár évtizeddel ezelőtt" felütötték fejüket a társadalomban, csak rontást és pusztulást hoznak a világra. Ziher Miattuk jósolták meg a maják a 2012-es apokalipszist is.
On: Komolyan meglepődtem a temérdek utálkozó kommenten, melyek' a témát övezik, mikor ez egy olyan társadalmi kérdés, ami nemcsak hogy már évezredek(!) óta várat megoldásra, hanem olyan tett is, ami pozitív példával szolgálhat más népek számára, ahol teszem én azt; cs*szik komolyan venni az ügy fontosságát. Bevallom, nem szívelem túlzottan Amerikát, de már ne is haragudjatok Kedveseim; a modern kor egyik legellentmondásosabb, illetve egyik legéletbevágóbb társadalmi problémájának ügyére tették rá törvényesen is azt a bizonyos pontot, amelyet már régóta megérdemel az ügy. Nemhogy inkább örülnénk ennek az egésznek; végre van egy olyan hely, ahol törvényesen is érvénybe lépett a tolerancia más neműek érdekei mellett. Ha úgy tetszik; legalább törvényesen ne érezzék Magukat a társadalom kitaszítottjainak a másságukat felvállaló Személyek.
Persze hiába pampogok itt annak, akit mindez megbotránkoztat homofób létére - ami szerintem fényévekkel undorítóbb, mintha valaki "más"-, hiszen nem mindenki tudatáig juthat el ilyen roppant jó hír pozitív formában, ám legalább a " kihal az emberi populáció" ökörségeiket ne hangoztatnák folyton az ominózus Emberkék, mert eskü az oldal nagy százaléka ettől kap agyfxt előbb-utóbb.
Magyarország pedig megint külön téma. A kormányt elnézve, jó darabig nem lesz itt lehetőség ilyesmit beiktatni, hiába a rengeteg tömeges fellépés. Arról nem is beszélve, hogy Mo. nemcsak hogy köbö' 20-50 évvel van szociálisan is földhöz ragadva más országokkal, államokkal szemben, sajnos a Mi legnagyobb problémáink között lenne elsődlegesebb dolog is; az egészségügy kérdése példának okáért. Bár ahogy elnézem, elgyönyörködünk Mi még a felcsúti palotában egy jó darabig, de ez már a témától független...
2015. június 29. 20:45
Nem értem minek ez az egész cécó ekörül. Behozták a törvényt, kész, passz. Engem konkrétan hidegen hagy, egészen addig amíg nem cikkeznek hetente 7 alkalommal, hogy ő is meleg, meg ő is az. Kit érdekel? Nem azért a privát élete, hogy privátban maradjon?
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2015. június 29. 22:41
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Demiii
2015. június 30. 10:38
|
|
ViolinPopúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 228189 offline
|
Hat ha nem is hal ki az emberiseg termeszetesen de az aranyok megvaltoznak... iszlam allamokbol jonnek europaba egy ido utan tobben lesznek mint az eurobaiak. Es amugy erdemes tudni h amióta Spanyolország ba engedélyezték a melegházasságot csökkent a születési-halálozási arány. Vagyis ez eleg rossz mert ennyi csokkenes hatassal van az orszag gazdasagara is stb.
2015. június 30. 11:03
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Idézet (ViolinPop @ 2015.06.30. 10:38)
Hat ha nem is hal ki az emberiseg termeszetesen de az aranyok megvaltoznak... iszlam allamokbol jonnek europaba egy ido utan tobben lesznek mint az eurobaiak. Es amugy erdemes tudni h amióta Spanyolország ba engedélyezték a melegházasságot csökkent a születési-halálozási arány. Vagyis ez eleg rossz mert ennyi csokkenes hatassal van az orszag gazdasagara is stb.
Hogy a francba jön ide az ISIS?!
Ha már ilyen gondolatmenetre hivatkozunk, akkor Görögországban nincs engedélyezve az azonos neműek házassága és mégis csődhelyzet van. Körülbelül ennyire függ össze logikailag.
2015. június 30. 11:16
2015. június 30. 13:39
Szép lépés Amerikától. Végre nem csak rossz híreket hallok.
2015. június 30. 14:28
Imádom Amerikát!Mindenki azzal jön,hogy az egy borzalmas hely,de szerintem ez egyáltalán nem igaz.Nagyon büszke vagyok rájuk és őszintén szólva örülnék,ha amerikai lennék.
Sose értettem,hogy az emberek miért ítélik el egymást a másságuk miatt,de ez most már nem számít.Nagyon büszke vagyok rájuk!
Sose értettem,hogy az emberek miért ítélik el egymást a másságuk miatt,de ez most már nem számít.Nagyon büszke vagyok rájuk!
2015. június 30. 15:38
Mindenképp pozitív döntés az USA részéről, van több hátulütője is a dolognak ugyan, de az emberiség kihalásának veszélye biztosan nem tartozik ezek közé.
Mindig több lesz a hetero, nem fog csak úgy eltűnni az a hétmilliárd ember. Egyébként is, aki meleg, az legtöbbször házasság nélkül nem ad gyereket a világnak. Ha összeházasodik valakivel, még mindig nagyobb esély van rá, gondolok itt az örökbe fogadásra, vagy akár a nők gyereket is szülhetnek, csak közvetetten kell férfi hozzá. Az más kérdés, hogy a gyerek később milyen atrocitásokkal találja majd szemben magát élete során, de végülis száz meg száz más dologért is ki lehet közösíteni valakit. Ezek után sem lesz habostorta a melegek élete, hiszen ami különc, ami rendellenes, azt az emberek egy jó része nehezen fogadja el, de ez végülis megteremtette az egyenlőséget, amit akartak. Semmi bajom a döntéssel, Amerika!
2015. június 30. 15:52
|
|
Csigárványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.04. Hozzászólás: 261 Csatolások: 1 Azonosító: 222223 offline
|
Hát engem aztán nem érdekel. Nem értem ezt a szivárványos profilkép-sz.rt se, mindenki berakja, még az is, aki homofób. Mit ünneplünk MI? Minket nem érint, nem Magyarországon engedélyezték ,hanem az USA-ban! Mert nem hinném, hogy az összes magyarországi meleg kimegy az USÁba házasodni...
2015. június 30. 17:33
Idézet (aloerie @ 2015.06.29. 20:45)
Nem értem minek ez az egész cécó ekörül. Behozták a törvényt, kész, passz. Engem konkrétan hidegen hagy, egészen addig amíg nem cikkeznek hetente 7 alkalommal, hogy ő is meleg, meg ő is az. Kit érdekel? Nem azért a privát élete, hogy privátban maradjon? 
Azt veszem észre, hogy elég sokan az elfogadás címszó alatt azt értik, hogy melegekről egyáltalán ne is lehessen beszélni. Mert az "tukmálás" meg "torkon lenyomás", holott csak arról van szó, hogy 30 cikkből egy nem heterókról szól. A társadalom pedig még messze nem áll olyan hétköznapian a kérdéshez, hogy ez tukmálásnak minősüljön; igen, tudjátok, ha valami még nem számít elfogadottnak, akkor nem lehet rámondani, hogy de igen, már olyan megszokott, hogy mindenki unja, mert az egyszerűen nem igaz.
A privát-kérdésről meg annyit, hogy egy kapcsolat nem a hálószobában ér véget. Illetve van, amelyik igen, de ha teszem azt együtt élsz valakivel, akkor az marhára nem csak a négy fal között fog meglátszani.
2015. június 30. 17:48
|
|
Eroszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 241 Csatolások: 0 Azonosító: 232003 offline
|
michiyochannal egyetértek. Szerintem nem csináltak neki nagy cécót, csak pont akkorát, amekkora volumenű ez az egész. Sok embernek ez megváltoztatja az életét, az sem kis dolog, hogy az egész USA-ban elfogadták. Hadd ünnepeljék már legalább ezt, ha egyesek nem is emberként gondolnak rájuk, hanem valami sátáni dologra.
A másik meg, a face-es szivárványos profilkép. Én is megcsináltam. Rám nem vonatkozik, nem is ott élek. Ugyanakkor egyetértek vele, támogatom és örülök neki. Bár már napok óta felbolydulás van emiatt a facen. Néhány kedves ismerősöm ugyanis vagy gyűlöletbeszédet írt róla, vagy pedig megosztott ilyet, mondván ha rájuk erőszakolták ezt a melegházasság dolgot, ők is hadd mondják el a véleményüket. Könyörgöm, ráerőszakolni?! Épp itt éltek vele néhány kommentben, hogy mi közünk nekünk ehhez, nem is itt történt, hanem a világ másik felén?! Mit fáj nekik ez, meg hogy milyen a profilképem színe?! A vallással dobálóznak, valaki azt írta, ez ugyanolyan mintha legalizálnák a horogkeresztet és fényképezkednénk vele. Hova fajul ez a világ?
Kihalás, WTF? Túlnépesedünk, nem kihalunk. A Föld 10 milliárd embert bír el magán, aztán szépen lassan elkezdünk éhen halni...egyébként. Ja, hogy majd az is a melegek hibája lesz? -.-
A másik meg, a face-es szivárványos profilkép. Én is megcsináltam. Rám nem vonatkozik, nem is ott élek. Ugyanakkor egyetértek vele, támogatom és örülök neki. Bár már napok óta felbolydulás van emiatt a facen. Néhány kedves ismerősöm ugyanis vagy gyűlöletbeszédet írt róla, vagy pedig megosztott ilyet, mondván ha rájuk erőszakolták ezt a melegházasság dolgot, ők is hadd mondják el a véleményüket. Könyörgöm, ráerőszakolni?! Épp itt éltek vele néhány kommentben, hogy mi közünk nekünk ehhez, nem is itt történt, hanem a világ másik felén?! Mit fáj nekik ez, meg hogy milyen a profilképem színe?! A vallással dobálóznak, valaki azt írta, ez ugyanolyan mintha legalizálnák a horogkeresztet és fényképezkednénk vele. Hova fajul ez a világ?
Kihalás, WTF? Túlnépesedünk, nem kihalunk. A Föld 10 milliárd embert bír el magán, aztán szépen lassan elkezdünk éhen halni...egyébként. Ja, hogy majd az is a melegek hibája lesz? -.-
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!