Juliet Simms
2015. június 25. 20:10
|
|
MRS.Biiersack..jackyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.02. Hozzászólás: 212 Csatolások: 24 Azonosító: 244470 offline
|
Sokan utálják mert Andy Biersack barátnője! Szerintem jók a zenèi meg a stilusa szerintetek?
2015. augusztus 12. 22:42
|
|
Lili0822visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.15. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 211856 offline
|
Én nagyon szeretem őt, kedvenc énekesnőm
A zenéit imádom, az All Or Nothing EP szuper lett. Természetesen az Automatic Loveletter számait is szívesen hallgatom. A kedvenceim (nem csak AL dalok): Back To Life, Carry The Fire, Hush, Heart Song, Black Ink Revenge, Let It Ride, Take My Soul, Mystified, Evangeline, All Or Nothing, Burn With Me, Wild Child, End Of The World.
A stílusa szerintem tök menő, tetszenek a ruhái, és a Warped Tour-os fellépőruhái is királyak. Szerintem jó, hogy ő lett a Dolls Kills modellje, mert ő is hasonló stílusú cuccokat hord, mint akiket ott lehet kapni.
Remélem egyszer(vagy többször) eljön Magyarországra is!
A zenéit imádom, az All Or Nothing EP szuper lett. Természetesen az Automatic Loveletter számait is szívesen hallgatom. A kedvenceim (nem csak AL dalok): Back To Life, Carry The Fire, Hush, Heart Song, Black Ink Revenge, Let It Ride, Take My Soul, Mystified, Evangeline, All Or Nothing, Burn With Me, Wild Child, End Of The World.
A stílusa szerintem tök menő, tetszenek a ruhái, és a Warped Tour-os fellépőruhái is királyak. Szerintem jó, hogy ő lett a Dolls Kills modellje, mert ő is hasonló stílusú cuccokat hord, mint akiket ott lehet kapni.
Remélem egyszer(vagy többször) eljön Magyarországra is!
Kapcsolódó sztárok
Rachel Zegler furcsa viselkedése a Met gálán sokakat megdöbbentett
Rachel Zegler furcsa viselkedése a Met gálán sokakat megdöbbentett
Vita alakult ki arról, mit szeretett volna.
Nagy összefoglaló! Így jelentek meg a sztárok az idei Met-gálán!
Nagy összefoglaló! Így jelentek meg a sztárok az idei Met-gálán!
Nagy outfit-összefoglaló!
A gyerekei rajzai díszítették Blake Lively kiegészítőjét a Met-gálán
A gyerekei rajzai díszítették Blake Lively kiegészítőjét a Met-gálán
Még erre is odafigyelt a sztár.
Ez volt az utolsó csepp! Katalin hercegné nagyon kiakadt Harry hercegre
Ez volt az utolsó csepp! Katalin hercegné nagyon kiakadt Harry hercegre
Betelt a hercegnénél a pohár.
Megszületett Cameron Diaz harmadik gyermeke
Megszületett Cameron Diaz harmadik gyermeke
A párnak kisfia született.
Újabb részletek derültek ki Blake Lively és Justin Baldoni egyezségéről
Újabb részletek derültek ki Blake Lively és Justin Baldoni egyezségéről