Így reagálnak az idősek, amikor meghallják a Slipknot zenéjét
2015. június 23. 11:55
|
|
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline
|
A fekete kabátos öreg jó arc
A Slipknot nekem inkább vicces, mint ijesztő. Nem hallgatom őket, nem szeretem az ilyen stílust.
2015. június 23. 13:52
Én nem igazán szeretem ezt a bandát. A videoklippjeik tényleg ijesztőek. És amúgy is tőlem a horror nagyon távol áll.
2015. június 23. 14:05
|
|
Punhead XDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.03. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 232677 offline
|
A klipjeik nekem is egy kicsit erősek, de hát mit lehetne tenni, IMÁDOM A ZENÉJÜKET!!
Sokan őrültnek hívnak amiért ilyeneket hallgatok de hát én csak szeretek LÁZADNI ÉS TOMBOLNI, MINT AZ ÁLLAT!!!!
2015. június 23. 15:33
|
|
Bellavookvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.15. Hozzászólás: 236 Csatolások: 0 Azonosító: 202007 offline
|
Én nem szeretem a hörgős számokat, de tiszteletben tartok minden bandát/énekest/emberi lényt, azért, mert csak senki nem szeretheti ugyanazt. Habár a klipp számomra már nem tartogat semmi újdonságot(sőt láttam már durvábbat is, igen ezt mondja egy olyan lány aki a Fűrész után röhögve kérdezte,hogy mi volt ebben az olyan nagy gusztustalanság), de azért néhány embernek túl megy a limitjein. Annak nem is kell hallgatni. Viszont Zimaqueennek meg üzenem,hogy én nem tudom te mit szeretsz, de ne lepődj meg,ha több száz rajongó majd rád mászik, csak mert SZERINTED rosszak.Mindegy is én élveztem azokat az arcokat:D És ha az énekes nem hörög vagy kiabál (amitől viszont általában megijedek) akkor egészen jó hangja van:)
2015. június 23. 20:37
Szerintem amúgy feleslegesek ezek a maszkok.
A "zenéjük" meg valahol a zene és a zaj között félúton van.De ilyen is kell
A "zenéjük" meg valahol a zene és a zaj között félúton van.De ilyen is kell
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. június 25. 11:32
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
A cowboy kalapos bácsi annyira nem vetette meg
(nem néztem végig,mert valami miatt leállt,de nem akartam belepörgetni)
2015. június 25. 14:52
|
|
Csigárványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.04. Hozzászólás: 261 Csatolások: 1 Azonosító: 222223 offline
|
Hát szegények.. minden idős ember ilyen
D
(Persze volt köztük rocker nagypapa-nagymama,ők aranyosak voltak:D)
Én meg igenis szeretem a zenéjüket. Igen emberek ez (is) ZENE. Bocsánat,hogy nem csak vándájreksön létezik. Bevallom,havonta párszor hallgatok Slipknotot..(de akkor több órás maratont tartok xD). A másik ,hogy szerintem senki sem szokott házimozit tartani a klipjeikből, mi HALLGATJUK a zenét. \m/ \m/
(Persze volt köztük rocker nagypapa-nagymama,ők aranyosak voltak:D)
Én meg igenis szeretem a zenéjüket. Igen emberek ez (is) ZENE. Bocsánat,hogy nem csak vándájreksön létezik. Bevallom,havonta párszor hallgatok Slipknotot..(de akkor több órás maratont tartok xD). A másik ,hogy szerintem senki sem szokott házimozit tartani a klipjeikből, mi HALLGATJUK a zenét. \m/ \m/
2015. július 01. 13:22
Haha xDDDD Én szeretem őket de nem hallgatnám mindennap..
2015. július 01. 13:56
Elég megosztó személyiségek, ezért nem is csodálkoztam, hogy az idős embereknek nem tetszik túlzottan. Én viszont nagyon nagyon szeretem őket. Ízlések és pofonok.
2015. július 01. 21:33
Én nem szoktam káromkodni ha véleményt nyilvánítok, de itt a legtöbben g#cibuták erre már nem lehet mit mondani
azért vicces egy olyan fórumon azt olvasni, hogy ez csak zaj ahol szelenítá gomez az első a "sztárok" között
mert az ugye nem zaj. Bocs tudom, hogy más nevekkel nem dobálózunk, de nem tudtam megállni
nem mindenhová kell ám kommentálni
2015. július 02. 10:36
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Bellavook : egyetértek !
Zimaquen: majd ne csodáld, ha több száz Slipknot rajongó rád fog szálni!! Ha nem tetszik és csak negatív véleményt tudsz róluk momóndani, akkor van egy egyszerűbb módszere annak, hogy ne csesztesenek a rajongók. MARADJ CSÖNDBE ÉS NE KOMMETNTELJ!!!! Ha csak ilyen formátumba tudsz kommentelni akkor inkább csitulj!
Viszont a fekete kabátos bácsika nagy arc
kell nekem
Zimaquen: majd ne csodáld, ha több száz Slipknot rajongó rád fog szálni!! Ha nem tetszik és csak negatív véleményt tudsz róluk momóndani, akkor van egy egyszerűbb módszere annak, hogy ne csesztesenek a rajongók. MARADJ CSÖNDBE ÉS NE KOMMETNTELJ!!!! Ha csak ilyen formátumba tudsz kommentelni akkor inkább csitulj!
Viszont a fekete kabátos bácsika nagy arc
2015. július 04. 22:50
|
|
Besnyivikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.13. Hozzászólás: 178 Csatolások: 0 Azonosító: 227523 offline
|
Én senkivel sem szeretnék konfliktusba kerülni, a heavy metal nem az én műfajom, nem kell mindenkinek mindent szeretni, szegény időseket ilyenekkel sokkolják (ne értsenek félre a Slipknot rajongók) csak az ő gyerekkorukban a zene teljesen más volt, mint most
2015. július 05. 02:55
|
|
Hugikah |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.13. Hozzászólás: 953 Csatolások: 75 Azonosító: 169226 offline
|
Besnyiviki persze :33 Én is így gondolom mondjuk...
Az idősebb korosztálynak ez "ricsaj" meg ilyenek ^^ Nagyon szeretem a Slipknot-ot <333 (így mellékesen még pluszba XD )
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Megcáfolt egy róla terjedő pletykát.