Starity

Így reagálnak az idősek, amikor meghallják a Slipknot zenéjét

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. június 22. 15:01 #41
- törölt felhasználó -    
De aranyos az egyik néni, aki ritmusra rázza a fejét laugh.gif Néhányukhoz lehet ezután a mentőt kellett hívni. Veszélyes dolog az időseket fémmel 'ijesztgetni' biggrin.gif
Valaki megtudná mondani, hogy a videoklipes számnak mi a címe? smileeee.gif
4 felhasználónak tetszik: Phaedra, Wyrd, TarjaNightwish, Bátor Ventillátor
2015. június 22. 15:04 #42
Jody
Jody
not quite my tempo

StátuszChester
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2249
Csatolások: 352
Azonosító: 204319
Idézet (Nesha @ 2015.06.22. 15:01)
De aranyos az egyik néni, aki ritmusra rázza a fejét laugh.gif Néhányukhoz lehet ezután a mentőt kellett hívni. Veszélyes dolog az időseket fémmel 'ijesztgetni' biggrin.gif
Valaki megtudná mondani, hogy a videoklipes számnak mi a címe? smileeee.gif

The Devil In I
2015. június 22. 15:15 #43
hirosi
hirosi
visszatérő vendég

StátuszDoyle Wolfgang Von Frankenstein
Hozzászólás: 445
Csatolások: 5
Azonosító: 132555
Nem igazán szeretem ezeket a "React" videókat. Direkt túljátszák az egészet mert így lesz vicces,aranyos stb. Bár ez a videó még egész emészhető. biggrin.gif
Zimaqueen:Teljesen igazad van!Hogy képes valaki ilyet hallgatni??!, meg kéne verni az ilyet ! biggrin.gif
Csak neked ajánlok pár new romantic zenét:
Abnormity,Cerebral Incubation,Raped By Pigs én imádom őket !
110.gif
1 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor
2015. június 22. 15:17 #44
cs.vera45
cs.vera45

StátuszAzt hiszem elmegyek szedni egy kis hidrogén-peroxidos alpakát...
Hozzászólás: 793
Csatolások: 0
Azonosító: 197734
Ez csak egyszerű polgárpukkasztás, és figyelemfelkeltés. Annyira mások akarnak lenni, hogy nekem ez inkább vicces, mint ijesztő biggrin.gif
Egyébként vannak jó számaik, azok, amiben nem hörgik szét a belüket.
1 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor
2015. június 22. 15:34 #45
Rsolyi8
Rsolyi8
új tag
Hozzászólás: 98
Azonosító: 214325
Végre kirakták őket ! biggrin.gif Imádom őket. Fine Brotherset a React channelt mindet <3
2015. június 22. 15:55 #46
- törölt felhasználó -    
Sydney Adams írta:

Már nem azért, de mitől lennének Ők sz*rabbak, tehetségtelenebbek, máglyára valóbbak, mint a manapság felkapott egynyári popbigék/ kiherélt dalos pacsirták? Inkább az az ijesztő, hogy "Azokat" nevezik manapság sztárnak, nyalják a hátsójukat ezerrel, azon - kihangsúlyozom - művészeket pedig akik nem a popipar futószalagára állnak be tinglitangli szerelmes nyálakat énekelni és egyediek, sőt mi több, megismételhetetlenek képesek maradni immáron 20 éve, pedig le kell nézni, el kell ítélni, mert miért nem a 10-13 éves korosztály elbutított, éretlen közönségéhez írnak Bogyó és Babóca dalokat??
A kijelentésed második felén pedig már ne is haragudj, sírva röhögtem. Tudod, nem ártana előbb utánanézni a dolgoknak, mielőtt ilyen blődségekkel illetsz valakit, főleg amennyiben a szóban forgó Illető nem más, mint az ipar' egyik legkiemelkedőbb hangja. Komolyan ember, csak bele kéne kukkantani egy-két videójukba, nem osztani itt a nemlétezőt a témával kapcsolatban... rolleyes.gif

On: Tipikus. Momentán, mintha drágalátos famíliám reakcióját látnám kömény' pár percbe foglalva. rohog.gif

Szerintem ezen az oldalon természetes az hogy kifejezzük a véleményünket ígyhát Zimaqueen nem csinált semmi rosszat csak egy kicsit durván fogalmazott,erre te is kifejezted a vélemyényedet amivel nem is lenne semmi baj ha nem trágár beszédet alkalmaztál volna és nem szidtad volna mások kedvenceit sőt elbutítottnak nevezted a 10-13-as korosztályt amikor jól tudod mindenki volt egyszer annyi idős ráadásul a véleményeidet olvasva te sem vagy jobb mint akiket alaptalanul ócsárolsz
2015. június 22. 16:02 #47
sg1992
sg1992
☾ cold hands

Státuszwe're just lost, damaged souls
Hozzászólás: 15253
Csatolások: 8754
Azonosító: 215855
Hát ez nagyonj vicces. biggrin.gif
2015. június 22. 16:40 #48
Dargo9
Dargo9
anyád tag

StátuszDargo9 még nem állította be a státuszát és nem is fogja.
Hozzászólás: 3930
Csatolások: 51
Azonosító: 109540
Nos, én elég sokat hallgattam annak idején slipknotot. Nálam kissé hangulatzene, de bármikor szívesen meghallgatom ha összefutok vele. Az elején nekem is kissé kaotikus volt de minél többet hallgattam, annál jobban éreztem a számaikban a ritmust és az összetettséget. Sok számuknak igen komoly mondanivalója van amit szerintem ebben a formában a legmegfelelőbb tálalni. A banda tagjai rendkívül tehetséges emberek, több zenekarban és több hangszeren is játszanak. Egyáltalán nem lenézendők, számomra sokkal többet érnek mint bármelyik futószalagon gyártott tehetségkutatós "színészethez szar, de tizenévesek imádják ezért jó lesz énekesnek" című celeb szarok smileeee.gif
A hányinger ahogy kinéznek és egyebekre reagálva ha mondjuk Corey (az énekes) levenné a maszkját biztos elpirulnál mert igen jóképű. Javaslom hallgasd meg a Stone Sour Through Glass című számát és utána mondd, hogy nem tud énekelni.
Láttam valami olyan kommentet egy sac per kb 11 éves embertől h meg kéne verni azokat akik szeretik az ilyet. Hát egy pár spenótot még bevághatsz mielőtt összecsuknak a mosh pitben smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: TarjaNightwish, LexiCobain, frigónyuszi
2015. június 22. 17:57 #49
- törölt felhasználó -    
Nem csoda,hogy félnek,hiszen ezek az emberek egyszerűen borzngatóak...meg a zenéjük sem valami easy pop zene
2015. június 22. 17:59 #50
varganna
varganna
visszatérő vendég
Hozzászólás: 228
Azonosító: 185623
Imádom ezt a YouTube csatornát, már régóta nézem. smileeee.gif
2015. június 22. 18:07 #51
- törölt felhasználó -    
Én sokszor szoktam hallgatni ezt a zenekart smileeee.gif Szerintem ha idős leszek nem fogok így reagálni xd
2015. június 22. 18:11 #52
- törölt felhasználó -    
Idézet (Jody @ 2015.06.22. 15:04)
The Devil In I

Köszönöm!
1 felhasználónak tetszik: Jody
2015. június 22. 18:35 #53
- törölt felhasználó -    
Azért van, aki élvezi, például a fekete kabátos bácsi. laugh.gif Egyébként én sem vagyok oda a metálért, egyszerűen nem az én műfajom, ennek ellenére elismerem, hogy tehetséges együttes.
2015. június 22. 18:48 #54
unbroken_reka
unbroken_reka
visszatérő vendég

StátuszSaját magunk démonai vagyunk...
Hozzászólás: 367
Csatolások: 12
Azonosító: 239296
Hey de szimpi az a fekete kabátos bácsi, megmondom őszintén!
You have no idea how much i love that!!! Ember veled tartok! biggrin.gif
2015. június 22. 19:41 #55
Laputadoll
Laputadoll
új tag

StátuszGood girls go to heaven,bad girls go everywhere.
Hozzászólás: 62
Azonosító: 239570
nem hallottam őket de most lehet belehallgatok biggrin.gif
2015. június 22. 19:59 #56
- törölt felhasználó -    
Ez a video màr lassan 3 hete fenn van. Hogyhogy csak most lett ez cikkelve
2015. június 22. 21:07 #57
biush123
biush123
QueenOfDisaster

StátuszThis world will never be, what I expected. . .
Hozzászólás: 1073
Csatolások: 26
Azonosító: 200857
nyílván a zenéket amiket csinálnak nem öregeknek szánják szóval biggrin.gif
2015. június 22. 22:00 #58
Lady Színésznő
Lady Színésznő
új tag

StátuszNekem nem kell helyes izmos gazdag pasi!Nekem olyan kell aki igazán szeret!!
Hozzászólás: 27
Azonosító: 183019
Én shock rocker vagyok így szinte létszügséglet a számomra h mindennap halgassaj Slipknotot!Ők a zenéiket eggyértelműen nm az időseknek írják hanem a szabadlelkű,lázadószellemű fiataloknak és a föld minden táján élő rajongóiknak!!
2015. június 22. 22:15 #59
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Jézus, micsoda szájkarate alakult ki a kommentelők között! ohmy.gif Egyébként egyetértek Stay Strong Bogival: mindenkinek megvan a joga ahhoz, hogy véleményt formáljon, az a nem mindegy, hogy ki hogyan teszi ezt meg. Nyilvánvaló tény, hogy én is odavagyok a keményebb zenéért, bár a Slipknot tőlem is nagyon távol áll, ám maga a zenekar emberileg nagyon rendben van és szimpatikus az, ahogyan ennyi év után is töretlenül ott vannak a metáliparban, méghozzá a legnagyobbak között! Nyilván nem ok nélkül jelölték őket díjátadókon és nem a két szép szemükért díjazták őket. Szerintem a Slipknot tipikusan az a zenekar, ami nem akar mindenkinek megfelelni, hanem azt csinálják és úgy, ahogyan jól esik nekik, éppen ezért lehetnek hitelesek és sikeresek a célközönségük szemében, hiszen az ember abban lehet igazán jó, amit szívből és ösztönből csinál. Le a kalappal előttük! hi.gif

Aki pedig nem szereti őket, szíve joga így érezni, de tisztelje meg a zenekart és a rajongókat azzal, hogy normál, emberi módon ad hangot az esetleges nemtetszésének, hiszen fordított esetben ő maga sem örülne a saját maga vagy a kedvence ellen irányuló nem éppen építő jellegű kritikának csúfolt mocskolódásnak. smileeee.gif offtopic.gif
1 felhasználónak tetszik: habibi
2015. június 23. 11:37 #60
noémi43
noémi43
új tag

StátuszEl kell engedned a múltat, azért, hogy lehessen jövőd!'
Hozzászólás: 23
Azonosító: 211291
Az egyik kedvenc bandám. Voltam koncertjükön is, akkora buli volt, hogy újra és újra elmennék (és még rémálmaim se voltak miattuk xd)
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!