Valaki megtudná mondani, hogy a videoklipes számnak mi a címe?
Így reagálnak az idősek, amikor meghallják a Slipknot zenéjét
2015. június 22. 15:01
De aranyos az egyik néni, aki ritmusra rázza a fejét
Néhányukhoz lehet ezután a mentőt kellett hívni. Veszélyes dolog az időseket fémmel 'ijesztgetni'
2015. június 22. 15:04
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Idézet (Nesha @ 2015.06.22. 15:01)
De aranyos az egyik néni, aki ritmusra rázza a fejét
Néhányukhoz lehet ezután a mentőt kellett hívni. Veszélyes dolog az időseket fémmel 'ijesztgetni'
The Devil In I
2015. június 22. 15:15
|
|
hirosivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 445 Csatolások: 5 Azonosító: 132555 offline
|
Nem igazán szeretem ezeket a "React" videókat. Direkt túljátszák az egészet mert így lesz vicces,aranyos stb. Bár ez a videó még egész emészhető.
Zimaqueen:Teljesen igazad van!Hogy képes valaki ilyet hallgatni??!, meg kéne verni az ilyet !
Csak neked ajánlok pár new romantic zenét:
Abnormity,Cerebral Incubation,Raped By Pigs én imádom őket !
Zimaqueen:Teljesen igazad van!Hogy képes valaki ilyet hallgatni??!, meg kéne verni az ilyet !
Csak neked ajánlok pár new romantic zenét:
Abnormity,Cerebral Incubation,Raped By Pigs én imádom őket !
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. június 22. 15:17
|
|
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline
|
Ez csak egyszerű polgárpukkasztás, és figyelemfelkeltés. Annyira mások akarnak lenni, hogy nekem ez inkább vicces, mint ijesztő
Egyébként vannak jó számaik, azok, amiben nem hörgik szét a belüket.
Egyébként vannak jó számaik, azok, amiben nem hörgik szét a belüket.
Bátor Ventillátor
2015. június 22. 15:55
Sydney Adams írta:
Már nem azért, de mitől lennének Ők sz*rabbak, tehetségtelenebbek, máglyára valóbbak, mint a manapság felkapott egynyári popbigék/ kiherélt dalos pacsirták? Inkább az az ijesztő, hogy "Azokat" nevezik manapság sztárnak, nyalják a hátsójukat ezerrel, azon - kihangsúlyozom - művészeket pedig akik nem a popipar futószalagára állnak be tinglitangli szerelmes nyálakat énekelni és egyediek, sőt mi több, megismételhetetlenek képesek maradni immáron 20 éve, pedig le kell nézni, el kell ítélni, mert miért nem a 10-13 éves korosztály elbutított, éretlen közönségéhez írnak Bogyó és Babóca dalokat??
A kijelentésed második felén pedig már ne is haragudj, sírva röhögtem. Tudod, nem ártana előbb utánanézni a dolgoknak, mielőtt ilyen blődségekkel illetsz valakit, főleg amennyiben a szóban forgó Illető nem más, mint az ipar' egyik legkiemelkedőbb hangja. Komolyan ember, csak bele kéne kukkantani egy-két videójukba, nem osztani itt a nemlétezőt a témával kapcsolatban... rolleyes.gif
On: Tipikus. Momentán, mintha drágalátos famíliám reakcióját látnám kömény' pár percbe foglalva. rohog.gif
Szerintem ezen az oldalon természetes az hogy kifejezzük a véleményünket ígyhát Zimaqueen nem csinált semmi rosszat csak egy kicsit durván fogalmazott,erre te is kifejezted a vélemyényedet amivel nem is lenne semmi baj ha nem trágár beszédet alkalmaztál volna és nem szidtad volna mások kedvenceit sőt elbutítottnak nevezted a 10-13-as korosztályt amikor jól tudod mindenki volt egyszer annyi idős ráadásul a véleményeidet olvasva te sem vagy jobb mint akiket alaptalanul ócsárolsz
Már nem azért, de mitől lennének Ők sz*rabbak, tehetségtelenebbek, máglyára valóbbak, mint a manapság felkapott egynyári popbigék/ kiherélt dalos pacsirták? Inkább az az ijesztő, hogy "Azokat" nevezik manapság sztárnak, nyalják a hátsójukat ezerrel, azon - kihangsúlyozom - művészeket pedig akik nem a popipar futószalagára állnak be tinglitangli szerelmes nyálakat énekelni és egyediek, sőt mi több, megismételhetetlenek képesek maradni immáron 20 éve, pedig le kell nézni, el kell ítélni, mert miért nem a 10-13 éves korosztály elbutított, éretlen közönségéhez írnak Bogyó és Babóca dalokat??
A kijelentésed második felén pedig már ne is haragudj, sírva röhögtem. Tudod, nem ártana előbb utánanézni a dolgoknak, mielőtt ilyen blődségekkel illetsz valakit, főleg amennyiben a szóban forgó Illető nem más, mint az ipar' egyik legkiemelkedőbb hangja. Komolyan ember, csak bele kéne kukkantani egy-két videójukba, nem osztani itt a nemlétezőt a témával kapcsolatban... rolleyes.gif
On: Tipikus. Momentán, mintha drágalátos famíliám reakcióját látnám kömény' pár percbe foglalva. rohog.gif
Szerintem ezen az oldalon természetes az hogy kifejezzük a véleményünket ígyhát Zimaqueen nem csinált semmi rosszat csak egy kicsit durván fogalmazott,erre te is kifejezted a vélemyényedet amivel nem is lenne semmi baj ha nem trágár beszédet alkalmaztál volna és nem szidtad volna mások kedvenceit sőt elbutítottnak nevezted a 10-13-as korosztályt amikor jól tudod mindenki volt egyszer annyi idős ráadásul a véleményeidet olvasva te sem vagy jobb mint akiket alaptalanul ócsárolsz
2015. június 22. 16:40
|
|
Dargo9anyád tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.07. Hozzászólás: 3930 Csatolások: 51 Azonosító: 109540 offline
|
Nos, én elég sokat hallgattam annak idején slipknotot. Nálam kissé hangulatzene, de bármikor szívesen meghallgatom ha összefutok vele. Az elején nekem is kissé kaotikus volt de minél többet hallgattam, annál jobban éreztem a számaikban a ritmust és az összetettséget. Sok számuknak igen komoly mondanivalója van amit szerintem ebben a formában a legmegfelelőbb tálalni. A banda tagjai rendkívül tehetséges emberek, több zenekarban és több hangszeren is játszanak. Egyáltalán nem lenézendők, számomra sokkal többet érnek mint bármelyik futószalagon gyártott tehetségkutatós "színészethez szar, de tizenévesek imádják ezért jó lesz énekesnek" című celeb szarok
A hányinger ahogy kinéznek és egyebekre reagálva ha mondjuk Corey (az énekes) levenné a maszkját biztos elpirulnál mert igen jóképű. Javaslom hallgasd meg a Stone Sour Through Glass című számát és utána mondd, hogy nem tud énekelni.
Láttam valami olyan kommentet egy sac per kb 11 éves embertől h meg kéne verni azokat akik szeretik az ilyet. Hát egy pár spenótot még bevághatsz mielőtt összecsuknak a mosh pitben
A hányinger ahogy kinéznek és egyebekre reagálva ha mondjuk Corey (az énekes) levenné a maszkját biztos elpirulnál mert igen jóképű. Javaslom hallgasd meg a Stone Sour Through Glass című számát és utána mondd, hogy nem tud énekelni.
Láttam valami olyan kommentet egy sac per kb 11 éves embertől h meg kéne verni azokat akik szeretik az ilyet. Hát egy pár spenótot még bevághatsz mielőtt összecsuknak a mosh pitben
2015. június 22. 17:57
Nem csoda,hogy félnek,hiszen ezek az emberek egyszerűen borzngatóak...meg a zenéjük sem valami easy pop zene
2015. június 22. 18:07
Én sokszor szoktam hallgatni ezt a zenekart
Szerintem ha idős leszek nem fogok így reagálni xd
2015. június 22. 18:35
Azért van, aki élvezi, például a fekete kabátos bácsi.
Egyébként én sem vagyok oda a metálért, egyszerűen nem az én műfajom, ennek ellenére elismerem, hogy tehetséges együttes.
2015. június 22. 18:48
|
unbroken_rekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 367 Csatolások: 12 Azonosító: 239296 offline
|
Hey de szimpi az a fekete kabátos bácsi, megmondom őszintén!
You have no idea how much i love that!!! Ember veled tartok!
You have no idea how much i love that!!! Ember veled tartok!
2015. június 22. 19:41
|
|
Laputadollúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.27. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 239570 offline
|
nem hallottam őket de most lehet belehallgatok
2015. június 22. 19:59
Ez a video màr lassan 3 hete fenn van. Hogyhogy csak most lett ez cikkelve
2015. június 22. 22:00
|
|
Lady Színésznőúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.09. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 183019 offline
|
Én shock rocker vagyok így szinte létszügséglet a számomra h mindennap halgassaj Slipknotot!Ők a zenéiket eggyértelműen nm az időseknek írják hanem a szabadlelkű,lázadószellemű fiataloknak és a föld minden táján élő rajongóiknak!!
2015. június 22. 22:15
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Jézus, micsoda szájkarate alakult ki a kommentelők között!
Egyébként egyetértek Stay Strong Bogival: mindenkinek megvan a joga ahhoz, hogy véleményt formáljon, az a nem mindegy, hogy ki hogyan teszi ezt meg. Nyilvánvaló tény, hogy én is odavagyok a keményebb zenéért, bár a Slipknot tőlem is nagyon távol áll, ám maga a zenekar emberileg nagyon rendben van és szimpatikus az, ahogyan ennyi év után is töretlenül ott vannak a metáliparban, méghozzá a legnagyobbak között! Nyilván nem ok nélkül jelölték őket díjátadókon és nem a két szép szemükért díjazták őket. Szerintem a Slipknot tipikusan az a zenekar, ami nem akar mindenkinek megfelelni, hanem azt csinálják és úgy, ahogyan jól esik nekik, éppen ezért lehetnek hitelesek és sikeresek a célközönségük szemében, hiszen az ember abban lehet igazán jó, amit szívből és ösztönből csinál. Le a kalappal előttük!
Aki pedig nem szereti őket, szíve joga így érezni, de tisztelje meg a zenekart és a rajongókat azzal, hogy normál, emberi módon ad hangot az esetleges nemtetszésének, hiszen fordított esetben ő maga sem örülne a saját maga vagy a kedvence ellen irányuló nem éppen építő jellegű kritikának csúfolt mocskolódásnak.
Aki pedig nem szereti őket, szíve joga így érezni, de tisztelje meg a zenekart és a rajongókat azzal, hogy normál, emberi módon ad hangot az esetleges nemtetszésének, hiszen fordított esetben ő maga sem örülne a saját maga vagy a kedvence ellen irányuló nem éppen építő jellegű kritikának csúfolt mocskolódásnak.
habibi
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.