Nem tudom egyesek mit tudnak ezen elhallgatni éjjel-nappal, mindenesetre az ének része nem is rossz. Egyedül az ordítástól ráz ki a hideg, de tudom,hogy sokan ezt is kedvelik, így nem fogok fröcsögni arról, mennyire nem tetszik nekem. Tiszteletben tartom azokat, akik szeretik.
A videó, kicsit tényleg ijesztő, nincsen rémálma annak aki egy ilyen koncerten vesz részt? A reakcióban szereplő idősek igen aranyosak, ahogyan lereagálják ezt az egész dolgot.(:
Véleményt pedig, véleményem szerint, igenis lehet nyilvánítani, csak azt kulturált formában kellene megtenni, nem úgy,hogy az adott fandomot megsérti vele.
Így reagálnak az idősek, amikor meghallják a Slipknot zenéjét
2015. június 22. 11:16
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
2015. június 22. 11:16
|
|
Stella1234új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 218695 offline
|
Én úgy gondolom, hogy ha valakinek van joga kinyílvánítani azt, hogy ő mennyire szeret valamit, akkor az ne lepődjön meg ha valaki az ellenkezőjét gondolja/mondja/írja. Azonban azt sem bírom ha valami olyat ócsárolunk amit valaki szeret. Ez a fajta zene nekem sem a kedvencem ez van, valaki szereti.
Egyébként a videó jó lett!
Egyébként a videó jó lett!
2015. június 22. 11:45
Imádom ezeket a videókat, főleg az idősek epizódjait.
Viszont ettől én is megijedtem.
2015. június 22. 11:57
Hát nem az én zenei stílusom de az idősek véleménye haláli
2015. június 22. 12:16
|
|
Ariana000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 666 Csatolások: 6 Azonosító: 228178 offline
|
Aranyosak az öregek
@Zimaqueen
Ja, hát tényleg hányingert keltő, hogy még vannak olyan emberek, akiknek van egyéniségük és képesek újat mutatni, mint kinézetben, mint zenében! Komolyan, gondolkodtál mielőtt ezt leírtad? Értem én, hogy nem bírod őket, nem szerethet mindenki ugyanazt de normálisan is ki lehet fejezni magad..
@Zimaqueen
Ja, hát tényleg hányingert keltő, hogy még vannak olyan emberek, akiknek van egyéniségük és képesek újat mutatni, mint kinézetben, mint zenében! Komolyan, gondolkodtál mielőtt ezt leírtad? Értem én, hogy nem bírod őket, nem szerethet mindenki ugyanazt de normálisan is ki lehet fejezni magad..
2015. június 22. 12:21
Nem az én stílusom, igaz, de egyik embert sem kell elítélni. Nekik ilyen az ízlésük és kész.
Az idősek nagyon aranyosak!
Az idősek nagyon aranyosak!
2015. június 22. 12:57
Én bevallom hogy életemben először hallottam Slipkont-ot. Nekem tetszett, oké nem lesz a kedvencem de tetszett. A nyugdíjasok tök aranyosak
Szokásosan szörnyülködnek, és olyan fejeket vágnak XD
2015. június 22. 13:10
|
|
ariana grande14tattooed girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 104 Azonosító: 228631 offline
|
Ismerem őket..az egyik barátnőm által. Hát..ez a műfaj messze áll tőlem, valamelyiknek a maszkjától frászt kapok. De nem rosszak. Az idősek pedig nagyon aranyosak:DD
2015. június 22. 13:16
Idézet (Zimaqueen @ 2015.06.22. 10:42)
Én személy szerint falra mászom ettől zajtól. Hányinger, ahogy ezek kinéznek, és gusztustalan, amit csinálnak. Énekelni meg nem tanultak meg... R.I.P. az emberiség józan esze! 
Már nem azért, de mitől lennének Ők sz*rabbak, tehetségtelenebbek, máglyára valóbbak, mint a manapság felkapott egynyári popbigék/ kiherélt dalos pacsirták? Inkább az az ijesztő, hogy "Azokat" nevezik manapság sztárnak, nyalják a hátsójukat ezerrel, azon - kihangsúlyozom - művészeket pedig akik nem a popipar futószalagára állnak be tinglitangli szerelmes nyálakat énekelni és egyediek, sőt mi több, megismételhetetlenek képesek maradni immáron 20 éve, pedig le kell nézni, el kell ítélni, mert miért nem a 10-13 éves korosztály elbutított, éretlen közönségéhez írnak Bogyó és Babóca dalokat??
A kijelentésed második felén pedig már ne is haragudj, sírva röhögtem. Tudod, nem ártana előbb utánanézni a dolgoknak, mielőtt ilyen blődségekkel illetsz valakit, főleg amennyiben a szóban forgó Illető nem más, mint az ipar' egyik legkiemelkedőbb hangja. Komolyan ember, csak bele kéne kukkantani egy-két videójukba, nem osztani itt a nemlétezőt a témával kapcsolatban...
On: Tipikus. Momentán, mintha drágalátos famíliám reakcióját látnám kömény' pár percbe foglalva.
2015. június 22. 13:35
Én imádom a Slipknotot! Azt hittem, hogy ennél rosszabbul reagálnak erre az öregek, de van ennél keményebb számuk is jóval.
2015. június 22. 13:47
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Hát ezen röhögtem!
2015. június 22. 14:24
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Most miért kell szegény idős embereket rémisztgetni?
Én személy szerint nem kedvelem az ilyen típusú zenét, ez egy dolog. aki szereti hallgatja. Csak szerintem a Slipknot-nak nem hatvan év feletti a célközönsége.
Én személy szerint nem kedvelem az ilyen típusú zenét, ez egy dolog. aki szereti hallgatja. Csak szerintem a Slipknot-nak nem hatvan év feletti a célközönsége.
2015. június 22. 14:25
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Imádom a Fine Brothers videóit.
Sajnálom, hogy még csak fél éve követem őket.
Cikkhez hozzászólva, vicces volt látni a reakciójukat.
Ez az egyetlen olyan stílus, amit én sem hallgatok egyáltalán, szóval pár kijelentésüket teljesen megértettem. Bár azt azért, ami a videóban is elhangzott, hogy ez vajon zene-e, azzal már vitatkoznék. Tény, hogy vannak a videóban olyan részek, amik kicsik ijesztőek számomra, képileg és hangilag egyaránt, de amikor énekelnek, azt kifejezetten jó hallgatni.
Cikkhez hozzászólva, vicces volt látni a reakciójukat.
2015. június 22. 14:35
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Uhh lol, ez nagyon vicces
2015. június 22. 14:43
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Idézet (AvrilSmile @ 2015.06.22. 14:24)
Csak szerintem a Slipknot-nak nem hatvan év feletti a célközönsége. 
Láttam én már koncertjükön 60-as generációt.
2015. június 22. 14:43
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Jaj hát ez igen nagy volt xd Egyébként imádom a Slipknotot ^^
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

2 felhasználónak tetszik: