Slipknot videókat vetítettek le nyugdíjasoknak, akiknek az arckifejezése mindent elárul arról, hogy mit gondolnak a maszkos trash metal bandáról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Így reagálnak az idősek, amikor meghallják a Slipknot zenéjét
2015. június 22. 10:16
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
Uramisten, ez iszonyú aranyos! Van még itt egy-két metálpapi/mami.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. június 22. 10:19
|
csakegycsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 327 Csatolások: 1 Azonosító: 208723 offline
|
imádom a slipknot zenéjét!!!!!!!!
2015. június 22. 10:21
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Fura, ha belegondolok, hogy 60-70 év múlva ücsörgök az otthonban vagy valahol, és ezerrel nyomatom az ilyen számokat. :D
Btw, én meg Miley meg ezeket utálom, mégsem írkálom ki minden róluk szóló cikk alá;)
Btw, én meg Miley meg ezeket utálom, mégsem írkálom ki minden róluk szóló cikk alá;)
2015. június 22. 10:42
|
|
Zimaqueenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.17. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 227800 offline
|
Én személy szerint falra mászom ettől zajtól. Hányinger, ahogy ezek kinéznek, és gusztustalan, amit csinálnak. Énekelni meg nem tanultak meg... R.I.P. az emberiség józan esze!
2015. június 22. 10:49
|
|
Miss.Stilinskiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.29. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 241953 offline
|
Egy éve nézem a Fine Brotherst és én is gondoltam rá hogy vajon az idősek hogyan reagálnak a metalra
De azt nem gondoltam hogy ők meg is valósítják
2015. június 22. 10:54
|
|
mangalover43 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.27. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 111 Azonosító: 236525 offline
|
menő lett!
2015. június 22. 10:54
|
|
Gravewormúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 206929 offline
|
Ha utálod őket akkor meg mi a fsznak írsz ide? Ennyire nem bírsz magaddal vagy mi? Én se megyek oda más okádék tucat énekes cikkéhez és böfögöm be hogy utálom őket mert hogy néznek ki meg autotune nélkül énekelni se tudnak.
Corey-nak pedig az egyik legjobb torka van a metáliparban jelenleg csak kicsit szét kellene nézni. Ja hogy akkor kellene csinálni is valamit pár percig?
Imádom amikor az emberek benyögik valamire,hogy szar meg minden de normálisan megindokolni nem tudják csak azzal,hogy szar mert szar.
A cikkhez meg: THRASH metál?????????????? Most komolyan? Nu-metál,heavy metál meg groove is jászik náluk. Meg most mit várunk az idősektől? Amikor ők fiatalok voltak a Led Zeppelin volt a kemény zene meg az akkori előadók. Persze,hogy félelmetesek számukra mert akkoriban nem volt szokás beöltözni a bandáknak és a videóik se voltak sokkolóak.
Corey-nak pedig az egyik legjobb torka van a metáliparban jelenleg csak kicsit szét kellene nézni. Ja hogy akkor kellene csinálni is valamit pár percig?
Imádom amikor az emberek benyögik valamire,hogy szar meg minden de normálisan megindokolni nem tudják csak azzal,hogy szar mert szar.
A cikkhez meg: THRASH metál?????????????? Most komolyan? Nu-metál,heavy metál meg groove is jászik náluk. Meg most mit várunk az idősektől? Amikor ők fiatalok voltak a Led Zeppelin volt a kemény zene meg az akkori előadók. Persze,hogy félelmetesek számukra mert akkoriban nem volt szokás beöltözni a bandáknak és a videóik se voltak sokkolóak.
2015. június 22. 10:57
Aki meg nem szimpatizál velük,az tartsa meg magának a véleményét,mert senkit nem érdekel.
Világbéke,pls.
Világbéke,pls.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.