Cikksorozatunk harmadik részében a város egyik legismertebb sorozatgyilkosát, a Hóhért mutatjuk be. A Hóhér az 1910-es évek végén kezdett bele őrült ámokfutásába, ám a valódi kilétét máig homály fedi.
A teljes cikkhez kattints ide!
New Orleans-i legendák nyomában – a Hóhér
2015. június 20. 19:24
2015. június 20. 19:34
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Ez szörnyű...még olvasni sem volt kellemes.
2015. június 20. 19:36
nagyon érdekes cikk lett, gratula az írónak
Én még mindig nem értem, ok nélkül miért kell az embereket öldösni.Elmebetegek mindig is voltak, vannak, és lesznek, de ha nincs nyomós ok rá, akkor nem kell megölni senkit (de egyébként se).
Én még mindig nem értem, ok nélkül miért kell az embereket öldösni.Elmebetegek mindig is voltak, vannak, és lesznek, de ha nincs nyomós ok rá, akkor nem kell megölni senkit (de egyébként se).
2015. június 20. 19:39
Nekem ez nagyon nem tetszett.A többi sokkal jobb volt,sőt nem jobb hanem jó
2015. június 20. 19:40
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Úgy örülök hogy megint olvashattam ilyen cikket, imádom az ilyen cikkeket
De amúgy maga a történet, vagyis a legenda tényleg szörnyű. Hihetetlen elképzelni mi minden rossz történt akkoriban, az meg talán még szörnyűbb hogy csak gyanúsítottak voltak, de sosem lett meg az igazi Hóhér. Szerintem ez a leghátborzongatóbb minden ilyen legendában, hogy vajon ki lehetett az igazi és vajon hogy úszta meg?
De amúgy maga a történet, vagyis a legenda tényleg szörnyű. Hihetetlen elképzelni mi minden rossz történt akkoriban, az meg talán még szörnyűbb hogy csak gyanúsítottak voltak, de sosem lett meg az igazi Hóhér. Szerintem ez a leghátborzongatóbb minden ilyen legendában, hogy vajon ki lehetett az igazi és vajon hogy úszta meg?
2015. június 20. 20:03
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Idézet (AriG.Fan @ 2015.06.20. 19:40)
De mér jó öldösni?
Kérdezd meg tőle.
Amúgy fantasztikus cikk lett, mint mindig.
2015. június 20. 20:40
|
|
DeathTheKidvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 113 Csatolások: 4 Azonosító: 209224 offline
|
Nagyon jó lett a cikk!
2015. június 20. 21:08
|
|
Victoria Captainúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.23. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 242972 offline
|
Az ilyen cikkeket sokkal jobban szeretem, mint az unalmas sztárokról szólókat. Igényes írás.
2015. június 21. 01:35
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Nagyn jó cikk lett ^^ szeretem az ilyen ijesztő különleges cikkeket
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: