Nagy Nikoletta lett a Miss Universe Hungary 2015 győztese
2015. június 08. 21:50
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Mikor megtudtam, hogy a drága Vajna házaspár a szervező, kapásból elment a kedvem tőle, az utolsó 5 percet láttam.
A zsűris kérdésekre olyan szinten sablonválaszokat adtak, hogy fogtam a fejem, hogy ennyire komolyan nem lehetnek hülyék. Semmi egyediség, olyan érzésem volt, mintha egy amerikai mozit néznék.
Összességében egyébként érdekes volt, mert a legtöbb lánynak feltűnően nagy orra volt, és feszes, hatalmas keblei... kicsit sem volt gyanús egyik sem. De tényleg átlagos volt mindegyik, egyikben sem volt meg az a fajta különlegesség, amire itt elvileg rá kellett volna tapintaniuk.
Én olyan versenyt indítanék, ahol smink, műcici, és ruha nélkül mennek végig a kifutón... az valahogy még szórakoztatna is...
A zsűris kérdésekre olyan szinten sablonválaszokat adtak, hogy fogtam a fejem, hogy ennyire komolyan nem lehetnek hülyék. Semmi egyediség, olyan érzésem volt, mintha egy amerikai mozit néznék.
Összességében egyébként érdekes volt, mert a legtöbb lánynak feltűnően nagy orra volt, és feszes, hatalmas keblei... kicsit sem volt gyanús egyik sem. De tényleg átlagos volt mindegyik, egyikben sem volt meg az a fajta különlegesség, amire itt elvileg rá kellett volna tapintaniuk.
Én olyan versenyt indítanék, ahol smink, műcici, és ruha nélkül mennek végig a kifutón... az valahogy még szórakoztatna is...
2015. június 09. 10:10
|
|
esztii0312új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.31. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 244380 offline
|
Én is rá szavaztam szurkoltam neki,mert régen a tánctanárom volt .Gratulálok neki !!
2015. június 09. 17:22
|
|
fannii2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.11. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 221038 offline
|
hát nem a legszebb
2015. június 10. 15:18
Én neki szurkoltam, szerintem ő volt a legszebb
És számomra a legszimpibb is
2015. június 11. 20:26
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Csak én vagyok az egyetlen, aki az utcán szebb lányokkal találkozik? Nekem a szépségkirálynők sosem voltak túl szimpatikusak...nagyon csinos hölgyemény, de ha lemosnánk azt a pár kiló vakolatot ami a pofikáján található, biztos vagyok benne, hogy mindenki újraértékelné a szépség fogalmát.
2015. június 12. 19:24
Valóban gyönyörű,viszont a lányok között volt nála sokkal,de sokkal szebb.
2015. június 12. 22:51
Egy tonna sminkkel bárki szép lehet! Legalább ne lennének kisminkelve, úgy sokkal tisztességesebb lenne! Amúgy annyira nem is szép!
2015. június 13. 08:12
Szerintem szép, de sosem volt kedvencem a szépségkirálynősködés és a szépségkirálynők sem...
2015. június 14. 11:25
Szerintem csinos lány! Bár nekem Muszka Gréta tetszett a lejobban!
2015. június 14. 13:56
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
A szépségkirálynők általában teljesen átlagos adottságokkal rendelkeznek. Most sincs ez másképp..
2015. augusztus 01. 10:56
gratulálok
nem nézem az ilyenek de úgyi lehetett
2015. szeptember 03. 12:45
|
|
Tinii Alicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.12. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 231334 offline
|
Gratula a szépségnek!
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Jennifer Aniston exének gyermeke született
Jennifer Aniston exének gyermeke született
A színésznő is reagált.

0 felhasználónak tetszik: