New Orleans-i legendák nyomában – a St. Louis temető
2015. június 07. 12:00
Egyszerűen hátborzongató
Meg kell hagyni, hogy rémisztőek, és a történelme is kimondottan érdekes, de nagy részük megmagyarázható. A szellemkutya csak egy egyszerű kutyus, ami éjjelente vonyít, mint a legtöbb kutya, és egy férfi, aki egy kriptát keresett, esetleg több alkalommal is, és egy kleptomán nyugdíjas... Gond megoldva, no de a vudukirálynő legendája valóban érdekfeszítő
Jó cikk:)
Meg kell hagyni, hogy rémisztőek, és a történelme is kimondottan érdekes, de nagy részük megmagyarázható. A szellemkutya csak egy egyszerű kutyus, ami éjjelente vonyít, mint a legtöbb kutya, és egy férfi, aki egy kriptát keresett, esetleg több alkalommal is, és egy kleptomán nyugdíjas... Gond megoldva, no de a vudukirálynő legendája valóban érdekfeszítő
Jó cikk:)
2015. június 07. 12:52
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Érdekes cikk lett!!
2015. június 07. 12:58
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Hiszek a paranormális dolgokban, viszont ezen történetek jó része mindössze valamilyen história, amit valaki kitalált, valamilyen oka volt annak, hogy elterjedt, és most helyi legendákként ismertek. A történetek egyébként érdekesek lennének, s bár vannak megmagyarázhatatlan dolgok, azt nem hinném, hogy minden második vagy harmadik ember tapasztalja őket.
2015. június 07. 14:04
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Lehet, hogy én vagyok egy érdekes természet, de engem vonzanak ezek a temetők.
A londoni Highgate Cemetery és a párizsi Père Lachaise is eléggé ijesztő temetők, mondjuk az angolokon nem is lehet meglepődni, hiszen a világ 5 leghátborzongatóbb temetője közül 2 az Egyesült Királyságban van.
2015. június 07. 16:58
|
|
Punhead XDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.03. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 232677 offline
|
Imádom ezeket a szellemekkel és paranormális jelenségekkel foglalkozó cikkeket
Több kéne
2015. június 07. 17:56
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
ha nekem azt mondják, hogy New Orleans, akkor rögtön az Amerikai Horror Story 3. évada jut eszembe
amúgy tök jó cikk lett. kéne még ilyen
2015. június 07. 17:59
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234309 Azonosító: 59785 offline
|
Úristen, nagy-nagy köszönet a cikkért.
Vonzanak az ilyen titokzatos helyek, úgyhogy ez a hely is felkerült a bakancslistámra.
2015. június 08. 14:52
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
De imádom az ilyen cikkeket!
Nagyon imádok ilyeneket olvasni és engem is nagyon vonzanak az ilyen kísérteties, hátborzongató helyek, egyszerűen imádom őket meg a róluk szóló legendákat, még akkor is ha a legtöbbtől a hideg is kiráz xd Nagyon jó cikk lett, és több ilyet embereeeeeek légyszíves, az ilyen cikkeket mindig elolvasom
Nagyon imádok ilyeneket olvasni és engem is nagyon vonzanak az ilyen kísérteties, hátborzongató helyek, egyszerűen imádom őket meg a róluk szóló legendákat, még akkor is ha a legtöbbtől a hideg is kiráz xd Nagyon jó cikk lett, és több ilyet embereeeeeek légyszíves, az ilyen cikkeket mindig elolvasom
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: