Tudományosan bizonyított: Scarlett Johansson teste tökéletes
2015. május 31. 15:47
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
már bocsánat de szerintem irtózatosan offenzív (női szemmel nézve) hogy egyes emberek ilyen felméréseket végeznek és kikiálltanak valakit a "legtökéletesebbnek"...minden nő egyaránt tökéletes mindegy hogy 40,70,vagy 120 kilo ....ezzel csak a nők önbizalmát lehet csökkenteni mert mindenki ilyen akar lenni ami persze sosem fog bekövetkezni
2015. május 31. 15:48
|
|
YourLoveIsMyDrugvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.08. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 241257 offline
|
tényleg szép
:3
2015. május 31. 15:58
Apukám is azt mondta, hogy ilyen a tökéletes női alak.
2015. május 31. 16:07
|
|
Lora Momsenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.30. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 233972 offline
|
Tény, hogy gyönyörű az arca, és az alakja is irigylésre méltó, de azért valljuk be, hogy a szépség fogalma elég tág. xD Lehet, hogy valaki undorodna egy 'tökéletesnek' titulált női testtől, míg mások a fél karjukat odaadnák egy ilyen barátnőért.
2015. május 31. 16:53
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Hohetetlen, hogy mindenki fel van háborodva ezen a cikken.
Még a kákán is csomót keresi pár ember és ha még 100x leírjátok, hogy a tökéletesség relatív, akkor se mondta azt senki, hogy Scarlett a világ leghibátlanabb nője. Ez egy tudományos mérés volt és az alapján, ha a testi adottságait nézzük (amihez nem kevés munka kellett) akkor neki volt a legmagasabb a százalék aránya. És igenis értem, hogy miért, hiszen nézzünk csak oda, mennyire bomba teste van.
Azokat a kommentelőket meg nem is értem, akik azt írják ide, hogy most "csökkent az önbizalma". Ha valaki akar tenni a jobb alakért (és nem valami betegség áll a háttérben) akkor az tud tenni, ez a véleményem.
Még a kákán is csomót keresi pár ember és ha még 100x leírjátok, hogy a tökéletesség relatív, akkor se mondta azt senki, hogy Scarlett a világ leghibátlanabb nője. Ez egy tudományos mérés volt és az alapján, ha a testi adottságait nézzük (amihez nem kevés munka kellett) akkor neki volt a legmagasabb a százalék aránya. És igenis értem, hogy miért, hiszen nézzünk csak oda, mennyire bomba teste van.
Azokat a kommentelőket meg nem is értem, akik azt írják ide, hogy most "csökkent az önbizalma". Ha valaki akar tenni a jobb alakért (és nem valami betegség áll a háttérben) akkor az tud tenni, ez a véleményem.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2015. május 31. 17:01
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Szerintem nem szép nő, nekem nem túl szimpatikus. Az arca elég csúnya... -legalábbis nekem. Az alakja viszont egész jó.
2015. május 31. 17:53
|
|
BlackWidowúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.06. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 243502 offline
|
nekem a kedvenc színésznőm, és tényleg gyönyörű.. Nála nem talaálhattak volna jobbat
2015. május 31. 18:48
|
|
Directioner001213visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.21. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 241647 offline
|
Szép szép de nem tökéletes
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.