A világ legcsodásabb művészeti alkotásai, beleértve a gízai Nagy Piramist és Leonardo Mona Lisáját, az aranymetszés alkalmazásával készültek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tudományosan bizonyított: Scarlett Johansson teste tökéletes
2015. május 30. 21:27
|
Nussy.Annavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.10. Hozzászólás: 175 Csatolások: 5 Azonosító: 220965 offline
|
Ez nem meglepő
2015. május 30. 21:33
Kim Kardashian ? Azért róla messze nem mondanám, hogy arányos....
2015. május 30. 21:37
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Aha, rendben. Egy újabb üzenet az embereknek, hogy csak ilyen alakkal lehetsz szép és tökéletes. Éheztesd magad, vagy csinálj bármit, a lényeg, hogy nézz ki úgy, ahogy a modellek és a sztárok. Undorodom attól, ahogy a média befolyásolja az embereket. A legtöbben pedig vakon követik is.
2015. május 30. 21:40
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Cassie3 @ 2015.05.30. 21:37)
Aha, rendben. Egy újabb üzenet az embereknek, hogy csak ilyen alakkal lehetsz szép és tökéletes. Éheztesd magad, vagy csinálj bármit, a lényeg, hogy nézz ki úgy, ahogy a modellek és a sztárok. Undorodom attól, ahogy a média befolyásolja az embereket. A legtöbben pedig vakon követik is.
Legalább Scarlett nem egy csontkollekció, hanem egy formás nő, akinek nemcsak melle van, hanem combja és feneke is.
2015. május 30. 21:48
Matematikailag talán így van, de én személy szerint nem nevezném Scarlett alakját a tökéletesség netovábbjának. Nem a retusált reklámkampányokat kell alapul venni, számtalan tengerparti bikinis kép készült már a nőről. Az átlagnál csinosabb, ez igaz, de nem túl légies, kissé tömzsi, és a cikkben leírtakkal ellentétben szerintem nem figyelne fel rá senki agya-szeme az átlagnál gyorsabban (legfeljebb azért, mert Scarlett Johnssont látják). A strandok tele vannak ilyen alakú nőkkel.
2015. május 30. 21:52
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Idézet (Jolie_77 @ 2015.05.30. 21:40)
Legalább Scarlett nem egy csontkollekció, hanem egy formás nő, akinek nemcsak melle van, hanem combja és feneke is.
Igen az, én elismerem. Egy szóval nem állítottam az ellenkezőjét.
2015. május 30. 22:03
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Cassie3 @ 2015.05.30. 21:52)
Igen az, én elismerem. Egy szóval nem állítottam az ellenkezőjét.
Tudom, csak arra a részre reagáltam, hogy sokan éheztetik magukat és/vagy valamelyik hírességre akarnak hasonlítani. Ha valaki Scarlettre akar hasonlítani, akkor legalább koplalnia nem kell.
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2015. május 30. 22:12
Tényleg nagyon jó alakja van, bár én ránézésre nem mondanám meg, hogy ennyire jók az arányai.
2015. május 30. 22:12
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Hogy őszinte legyek, Scarlett baromi sokat köszönhet annak, hogy a megjelenése sokak szerint dekoratív. Én speciel női szemmel ezerszer szebb, dögösebb és szexibb színésznőket tudnék mondani, ám ahogyan olvasom és hallom, Miss Johanson valamiért mégis csak megmozgatja a férfiak fantáziáját. Nem azt mondom, hogy csúnya, mert nem az, de szerintem fényévekre áll attól, hogy tökéletesen szépnek lehessen nevezni. Az viszont igaz, és kifejezetten örülök annak, hogy a média végre nem az ultra vékony lányokat nyomatja, hanem azért a husosabb hölgyekre is felhívja a figyelmet. Talán sok fiatal észreveszi, hogy nem a koplalástól és a kiálló csontoktól lesz valaki szexi. Mindezektől elvonatkoztatva, ha nem lenne fele ennyire sem "tökéletes" külsővel megáldva, akkor a karrierje sem ívelne így felfelé. Iszonyúan túlértékelt színésznő, az a helyzet.
2015. május 30. 22:14
|
|
Hushpushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 853 offline
|
Mielőtt terhes volt sokkal jobban nézett ki, most nekem így nem tetszik annyira, vékonyabb is, teltebben jobban nézett ki. Persze az arányok nem változtak.
Amúgy, mint férfi, láttam Scarlett-ről 2012-ből hawaii-n készült képeket, ahol kék bikiniben van és még kicsit narancsbőrős is. Nem kell jönni a photoshop dumával ez a nő a legtöbb férfi álma, narancsbőrösen meg mindenhogy.
Btw. a haját is visszanöveszthetné, mert ez a rövid áááh.
Amúgy, mint férfi, láttam Scarlett-ről 2012-ből hawaii-n készült képeket, ahol kék bikiniben van és még kicsit narancsbőrős is. Nem kell jönni a photoshop dumával ez a nő a legtöbb férfi álma, narancsbőrösen meg mindenhogy.
Btw. a haját is visszanöveszthetné, mert ez a rövid áááh.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.