Szexshopból származik Taylor Swift új klipjének ruhatára
2015. május 25. 10:33
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Van ilyen, az a lényeg hogy jól mutassanak a klipben. Ami nekem tetszik, igazán jó látni hogy Taylor mer az újdonságok felé nyitni, ez a stílus is sokkal jobb mint az eddigiek.
2015. május 25. 15:05
|
|
Éjla100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.02. Hozzászólás: 459 Csatolások: 0 Azonosító: 230669 offline
|
szerintem elég olcsó trükk volt úgy vevo rekordot dönteni, hogy egy csomó hírességet szerepeltetett a klippben. ez is csak azt bizonyítja hogy önmagában ha nem más híres emberekről írna dalokat , és csak ő lenne a klippben, senki sem lenne rá kíváncsi.
2015. május 25. 17:35
En mar nem ertem a staritys embereket! Amikor Ariana Granderol jelent meg egy ilyen cikk akor mindenki "most nagyot csalodtam benne" most meg kit erdekel! Amugy szerintem se szamit se Arinal se Taylornal se senkinel
2015. május 25. 21:31
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
ez nem nagy hír,mert latex ruhákat honnét is szereztek volna máshonnét?de nagyon drágán kölcsönöztek,de aki megteheti ugye
2015. május 26. 19:30
Állítólag Ariana Grande stylistja is sexshopból veszi Ariana ruháinak nagy részét, de szerintem ettől még nincs nagy hírértéke!
2015. május 27. 11:12
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Éjla100
szerintem elég olcsó trükk volt úgy vevo rekordot dönteni, hogy egy csomó hírességet szerepeltetett a klippben. ez is csak azt bizonyítja hogy önmagában ha nem más híres emberekről írna dalokat , és csak ő lenne a klippben, senki sem lenne rá kíváncsi.
Tudod ezt nevezik jó marketing fogásnak.
Taylor és az emberei nagyon értenek ehhez és úgy tűnik be is jön mert a sok hozzád hasonló már csak azért is megnézni a klipet hogy kigúnyolja.
Szerintem a Style kilpje a legjobbb példa erre éppen hogy csak 1 másodpercre mutatják azt a Papír repülös nyakláncot ami Harrynek is volt és már is millió directioner volt kiakadva emiatt osztotta meg a közösségi oldalakon nézte meg a klippet, hogy igaze is hogy rosszakat kommentekjen alá.
Eközben nem veszik észre hogy pontosan ez volt vele a szándék hogy ez direkt így lett mert ők is gondoltak erre. és a klippet már most 173 millóan nézték meg na nem a nyaklánc maitt de az is benne van
Mi ez ha nem jó markating fogás.
A mai világban az ilyen aljas kis trükkökkel lehet elérni a legtöbbet
Így tovább Taylor <3
Tudod ezt nevezik jó marketing fogásnak.
Taylor és az emberei nagyon értenek ehhez és úgy tűnik be is jön mert a sok hozzád hasonló már csak azért is megnézni a klipet hogy kigúnyolja.
Szerintem a Style kilpje a legjobbb példa erre éppen hogy csak 1 másodpercre mutatják azt a Papír repülös nyakláncot ami Harrynek is volt és már is millió directioner volt kiakadva emiatt osztotta meg a közösségi oldalakon nézte meg a klippet, hogy igaze is hogy rosszakat kommentekjen alá.
Eközben nem veszik észre hogy pontosan ez volt vele a szándék hogy ez direkt így lett mert ők is gondoltak erre. és a klippet már most 173 millóan nézték meg na nem a nyaklánc maitt de az is benne van
Mi ez ha nem jó markating fogás.
A mai világban az ilyen aljas kis trükkökkel lehet elérni a legtöbbet
Így tovább Taylor <3
2015. május 27. 19:13
|
|
kritika semmi másvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.21. Hozzászólás: 143 Csatolások: 5 Azonosító: 237564 offline
|
LEgalabb jol all rajta!!
2015. május 28. 21:22
Wendy17: Én nem dicsekednék Taylor "módszerével"
elég gáz,hogy csak így tud nagyobb nézettséget elérni....
elég gáz,hogy csak így tud nagyobb nézettséget elérni....
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: