Vasárnap lesz 21 éve, hogy a Nirvana frontembere, a grunge ikonikus alakja, Kurt Cobain seattle-i otthonában tragikus körülmények között elhunyt, ám ennek ellenére sem mondanak le a zenészről rajongói, akik soha nem múló szeretettel fordulnak legendája felé.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újabb előzetes érkezett a Kurt Cobain: Montage Of Heckhez
2015. április 03. 11:00
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. április 03. 11:14
|
Buci12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.03. Hozzászólás: 683 Csatolások: 0 Azonosító: 234078 offline
|
Ez a dal...............................................................................................UNDORITO..,.....Hat egy&szeruen el van ordiiibalvaaaa...ilyet en is tudok
2015. április 03. 12:38
Ötletes,kreatív az előzetes.Remélem a film sem fog csalódást okozni,bár kétlem,mivel kivétel nélkül mindössze pozitív kritikákat olvastam róla.Csak tudjam kivárni,már tűkön ülök!
2015. április 03. 22:02
|
|
jenőcucuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.06. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 238631 offline
|
Nagyon várom!
Sajnálom, hogy itthon nem mutatják be a mozik, ez egy kicsit fel is dühített, mert minden szart adnak, és lassan alig járok moziba, mert nincs mit megnéznem.. csak az akció filmek mennek dögivel, na de legalább végre megérkezik majd egy igaz, életrajzi mű, amit nagyon de nagyon várom. Engem nem igazán érdekel az emberek negatív véleménye, főleg ha a zenéjét érinti a dolog, mert nem mindenkinek lehet ugyan az az ízlése, valakinek hallgatnia kell a sok nyálas, csöpögős kamu számokat is :b
Számomra Kurt egy olyan művész, aki nem hazudott. Amit érzett, azt ő a dalszövegeiben, dalaiban kitükrözött a világ felé... és nem is szépített a dolgokon. Jöhetnek az igazságok, hogy ő akkor milyen is volt a magánéletben... nem tudom mit fogunk majd látni, ez még meglepetés
De az KURT COBAIN lesz!! Várom nagyon!
Sajnálom, hogy itthon nem mutatják be a mozik, ez egy kicsit fel is dühített, mert minden szart adnak, és lassan alig járok moziba, mert nincs mit megnéznem.. csak az akció filmek mennek dögivel, na de legalább végre megérkezik majd egy igaz, életrajzi mű, amit nagyon de nagyon várom. Engem nem igazán érdekel az emberek negatív véleménye, főleg ha a zenéjét érinti a dolog, mert nem mindenkinek lehet ugyan az az ízlése, valakinek hallgatnia kell a sok nyálas, csöpögős kamu számokat is :b
Számomra Kurt egy olyan művész, aki nem hazudott. Amit érzett, azt ő a dalszövegeiben, dalaiban kitükrözött a világ felé... és nem is szépített a dolgokon. Jöhetnek az igazságok, hogy ő akkor milyen is volt a magánéletben... nem tudom mit fogunk majd látni, ez még meglepetés
2015. április 03. 22:21
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Én 100%-osan egyetértek Brett Morgan rendezővel, hiszen aki csak hallott ezt-azt Kurtről, és szereti a zenéjét, az valószínűleg nagyon meg fog döbbenni, hogy milyen is volt ő igazából. Tudom, mert megéltem én is, amikor először olvastam az életrajzi könyvet róla, illetve a naplóihoz is volt szerencsém és totálisan ledöbbentem, mert anno 14 évesen egészen másnak hittem, mint aki volt. Ha igazak a hírek, és a film valóban hűen tükrözi a tinédzserkorát és a drogfogyasztási szokásait, akkor bizonyára lesznek, akik kiábrándulnak belőle. Talán velem van a baj, de én a "sötét oldala" miatt szerettem bele a személyiségébe, mert végtelenül szeretnivaló, kedves, ugyanakkor egy szarkasztikus, bolondos és mélyen depresszív figura volt... Bármi is lesz a későbbiekben, soha nem lesz még egy olyan valaki, amilyen ő volt.
2015. április 04. 11:30
LexiCobain, teljesen egyetértek!
Kurt volt az az ember, aki sosem hazudott. Legfőképpen azért imádom a Nirvana dalait, mert teljesen őszinték!
Már nagyon várom a filmet, hogy minél többet megtudjak róla.
Buci12, hát akkor hajrá. Tudod, mondhatjuk úgy, hogy ez egy külön éneklési technika. De ha te ilyen kis ügyeske vagy, mutasd csak meg. Meg, ahogy látom, a profilodon ott van, hogy "Ne szidd a kedvenceimet!!!!". Nos, hát akkor te se szidd másét, kedvesem.
Kurt volt az az ember, aki sosem hazudott. Legfőképpen azért imádom a Nirvana dalait, mert teljesen őszinték!
Buci12, hát akkor hajrá. Tudod, mondhatjuk úgy, hogy ez egy külön éneklési technika. De ha te ilyen kis ügyeske vagy, mutasd csak meg. Meg, ahogy látom, a profilodon ott van, hogy "Ne szidd a kedvenceimet!!!!". Nos, hát akkor te se szidd másét, kedvesem.
2015. április 05. 17:44
Nyugodj békében, Kurt!
Természetesen várom a filmet, de egyben félek is tőle. Félek, nehogy az legyen az érzésem utána, hogy sikerült még egy bőrt lehúzni róla. Nem érdemelné meg. Azért bizakodom, hogy tényleg hiteles képet láthatunk Kurt életéről és személyiségéről. Én mindenesetre nem fogok belőle kiábrándulni semmilyen esetben sem. Belőle nem.
Természetesen várom a filmet, de egyben félek is tőle. Félek, nehogy az legyen az érzésem utána, hogy sikerült még egy bőrt lehúzni róla. Nem érdemelné meg. Azért bizakodom, hogy tényleg hiteles képet láthatunk Kurt életéről és személyiségéről. Én mindenesetre nem fogok belőle kiábrándulni semmilyen esetben sem. Belőle nem.
2015. április 05. 18:35
Kurt sötét oldala... Akármennyire döbbenetesnek ígérkezi a film, ez is az ő része volt. Ez is hozzátartozott a személyiségéhez, és a művészetéhez. Ebből merített ihletet, ő így dolgozta fel ezeket a dolgokat.
2015. április 08. 10:48
|
|
Mrs Jacksonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.29. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 232463 offline
|
Kedves Buci12. Légyszives takarodj innen. Kurt már 21 éve eltávozott tőlünk, és nem kellenek az értelmetlen kommentjeid. Én sem "szídom" a Te kedvenceidet, úgyhogy tisztelj meg engem és másokat azzal, hogy Te sem teszed. Köszönöm.
Remélem, hogy a film olyan átlátszó lesz, mint amilyennek tűnik. Nagyon várom. Nyugodj békében Kurt.
Remélem, hogy a film olyan átlátszó lesz, mint amilyennek tűnik. Nagyon várom. Nyugodj békében Kurt.
2015. augusztus 17. 18:11
|
|
Vandaa7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 662 Csatolások: 0 Azonosító: 218286 offline
|
En mar December ota vartam a filmet,eloszor arrol volt szo,hogy vetiteni fogjak a Magyar mozikban is,szoval vartam es vartam,de vegulis nem adtak le...ami elegge kiakasztott,mivel a sok bena,szenny filmet leadjak,ezt meg nem. Namindegy. Azota megtalaltam neten es letoltottem,szoval verge megnezhettem.
Nekem meg mindig kinn van a szobam falan a Nirvana-s es a Kurt Cobain-es plakatom,semmit sem valtoztatott a nezeteimen a film.
Szerintem Kurt egy fantasztikus ember volt. Soha nem lesz tobb olyan ember,mint o. O maradandot alkotott,valami ujat,valami egeszen mast.
Mar tudtam par dolgot,mikozben neztem a filmet,mivel olvastam mar konyvet a bandarol, (most a tobbi konyvet keresem,de sajnos sehol sem lehet kapni) szoval en nem csalodtam. Ez a film talan Courtney-t is kedvesebben mutatta be,a csaladi videokon latszott,hogy nagyon szeretik egymast es Frances-t is.
Meg nagyon tetszett a filmben,hogy egesz vegig zene ment alatta es hivatalos kepet alakitott ki az egeszrol. Csak egy kicsit buntudatom volt,hogy megmutattak Kurt naplojat,az tul szemelyes,mamrint KIurt nem akarta volna,hogy orszag-vilag lassa mit irt a naplojaba..de megis,amit lattam fantasztikus volt.
(Amugy meg aki a film miatt megy el a kedve a zenekartol,annak ennyit is ert az egesz,elegem van a divatrajongokbol,akik azt mondjak,hogy a Nirvana egy jo marka es azert hordjak,mert meno,szanalmas.) Ez amugy nagyon zavaros lett,remelem ertitek mire gondolok.
Nekem meg mindig kinn van a szobam falan a Nirvana-s es a Kurt Cobain-es plakatom,semmit sem valtoztatott a nezeteimen a film.
Szerintem Kurt egy fantasztikus ember volt. Soha nem lesz tobb olyan ember,mint o. O maradandot alkotott,valami ujat,valami egeszen mast.
Mar tudtam par dolgot,mikozben neztem a filmet,mivel olvastam mar konyvet a bandarol, (most a tobbi konyvet keresem,de sajnos sehol sem lehet kapni) szoval en nem csalodtam. Ez a film talan Courtney-t is kedvesebben mutatta be,a csaladi videokon latszott,hogy nagyon szeretik egymast es Frances-t is.
Meg nagyon tetszett a filmben,hogy egesz vegig zene ment alatta es hivatalos kepet alakitott ki az egeszrol. Csak egy kicsit buntudatom volt,hogy megmutattak Kurt naplojat,az tul szemelyes,mamrint KIurt nem akarta volna,hogy orszag-vilag lassa mit irt a naplojaba..de megis,amit lattam fantasztikus volt.
(Amugy meg aki a film miatt megy el a kedve a zenekartol,annak ennyit is ert az egesz,elegem van a divatrajongokbol,akik azt mondjak,hogy a Nirvana egy jo marka es azert hordjak,mert meno,szanalmas.) Ez amugy nagyon zavaros lett,remelem ertitek mire gondolok.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: