Az iPhone-jáért cserébe megölte volna édesanyját a 12 éves lány
2015. április 05. 21:00
|
Fannika08új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.05. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 242292 offline
|
Szerintem az anya az szent! Hogy tehet ilyet egy rohadt telefonért az megveheti bármikor de az anyját ha megöli soha többé nem tudja visszakapni
1 felhasználónak tetszik:
cat32
2015. április 05. 21:01
|
|
cat32»hunter« |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.24. Hozzászólás: 1727 Csatolások: 153 Azonosító: 240731 offline
|
Idézet (mstk93 @ 2015.03.31. 11:09)
Mondjuk én úgy vettem észre, akinek Iphone-ja van, az kicsit zakkantabb mint akinek "csak" normál telója.
Kicsit káros ez a függőség.
Kicsit káros ez a függőség.
Egyetértek
2015. április 06. 13:56
|
|
Goldiii1221új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.13. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 233258 offline
|
Én nemhogy megölni nem merném, de még vissza se kérném! Ha a szüleim valamimet elveszik akkor tudom, hogy rosszat csináltam és akkor igazat adok nekik! De csak ezért még megütni sem merném.
2015. április 07. 12:17
|
helloworldiambrokenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.04. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 242271 offline
|
Na gratu 12évesnek Iphone... elkényeztetett p*csa.
2015. április 07. 18:35
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Előre bocsátanám: KIVÉTELEK VANNAK
A fiatalság egy része el van teljesen rontva. A gyereket már nem a szülők nevelik, már nem olyan környezetben nőnek fel, mint (nagy általánosságban) mi, akik a '90-es évek elején és közepén születtünk. Minket még neveltek a szüleink, mi még pórázra voltunk 'kötve'. Számítógép?! Persze néha talán Mario-val játszhattam, de jobban szerettem a nintendot. Telefon?! Igen volt a vezetékes, meg apunak volt vészhelyzet esetén mobiltelefonja. Nem a tv előtt, meg a gép előtt ültünk 24 órából 48-at...
A mostani tini gyerkőcök a gép elé vannak ültetve, az neveli fel őket, meg a tv. S a szülők csodálkoznak, ha már 10-12 évesen olyanok akarnak lenni, mint a huszonakárhány évesek. Én személy szerint nagyon ki vagyok bukva, de tudom, hogy nem csak a szülők hibája, hanem a környezeté, és azé, hogy sokkal több odafigyelést igényel a munkájuk, hogy biztosíthassák a megélhetést a gyerek(ek)nek, és a maguk számára. De lássuk be: ha ez így folytatódik, elég nagy problémák lesznek a közeljövőben...
Én ezt a kislányt (most visszatérve a cikk tartalmára) legszívesebben úgy arcba küldeném egy péklapáttal, hogy megtudná, melyik a fontosabb. Ha azt, aki az ételt adja a szájába, azt aki egyáltalán ÉLETET ADOTT NEKI így a semmibe dobná, akkor azt kívánom neki, éljen át valami szörnyűséget, és rá fog jönni, melyik a fontosabb: egy retkes iPhone, vagy egy szerető édesanya, akihez bármikor fordulhat, akitől bármikor kaphat egy lélekerősítő ölelést, vagy elbeszélgethet vele. Mert egy iPhone nem ad ölelést, nem segít fel...
Fúúú... komolyan aggaszt a helyzet...
A fiatalság egy része el van teljesen rontva. A gyereket már nem a szülők nevelik, már nem olyan környezetben nőnek fel, mint (nagy általánosságban) mi, akik a '90-es évek elején és közepén születtünk. Minket még neveltek a szüleink, mi még pórázra voltunk 'kötve'. Számítógép?! Persze néha talán Mario-val játszhattam, de jobban szerettem a nintendot. Telefon?! Igen volt a vezetékes, meg apunak volt vészhelyzet esetén mobiltelefonja. Nem a tv előtt, meg a gép előtt ültünk 24 órából 48-at...
A mostani tini gyerkőcök a gép elé vannak ültetve, az neveli fel őket, meg a tv. S a szülők csodálkoznak, ha már 10-12 évesen olyanok akarnak lenni, mint a huszonakárhány évesek. Én személy szerint nagyon ki vagyok bukva, de tudom, hogy nem csak a szülők hibája, hanem a környezeté, és azé, hogy sokkal több odafigyelést igényel a munkájuk, hogy biztosíthassák a megélhetést a gyerek(ek)nek, és a maguk számára. De lássuk be: ha ez így folytatódik, elég nagy problémák lesznek a közeljövőben...
Én ezt a kislányt (most visszatérve a cikk tartalmára) legszívesebben úgy arcba küldeném egy péklapáttal, hogy megtudná, melyik a fontosabb. Ha azt, aki az ételt adja a szájába, azt aki egyáltalán ÉLETET ADOTT NEKI így a semmibe dobná, akkor azt kívánom neki, éljen át valami szörnyűséget, és rá fog jönni, melyik a fontosabb: egy retkes iPhone, vagy egy szerető édesanya, akihez bármikor fordulhat, akitől bármikor kaphat egy lélekerősítő ölelést, vagy elbeszélgethet vele. Mert egy iPhone nem ad ölelést, nem segít fel...
Fúúú... komolyan aggaszt a helyzet...
1 felhasználónak tetszik:
Rocket
2015. április 08. 18:07
Vannak egyesek akik nem ezt a csajt itélik el hanem az egész mostani tinit, igen lehet, hogy van telefonunk (Nekem csak azért van hogyha kell akkor fel tudjam hivni a szüleimet) de akkor se ölnénk meg az Anyukánkat, most a 14-16 évesek prédikálnak, hogy a mostani tinik ilyenek,, csak tájékoztatok MINDENKIT, hogy én nem hallottam ehez fogható esetet.
Tehát csak ez a kis cs*tri olyan fogyatékosan idegbeteg, hogy ezt teszi
Tehát mindenkit megkérnék, hogy ne szólja le a mai tiniket, mert nem mindenki ilyen (ahogy olvastam a kommenteket gondolom ti is undorodtok ettől)
És ha ezt pl. Egy 14-16 éves tette volna a "kis tinik" is prédikálhatnának a 14 èveseknek
Twhát a lényeg,, nem mindenki olyan mint ez a kis cs*tri...Lehet, hogy a többségnek van telója de a többség akár meghalna az Anyukájáèrt annyira szereti (én igen)
Tehát csak ez a kis cs*tri olyan fogyatékosan idegbeteg, hogy ezt teszi
Tehát mindenkit megkérnék, hogy ne szólja le a mai tiniket, mert nem mindenki ilyen (ahogy olvastam a kommenteket gondolom ti is undorodtok ettől)
És ha ezt pl. Egy 14-16 éves tette volna a "kis tinik" is prédikálhatnának a 14 èveseknek
Twhát a lényeg,, nem mindenki olyan mint ez a kis cs*tri...Lehet, hogy a többségnek van telója de a többség akár meghalna az Anyukájáèrt annyira szereti (én igen)
2015. április 11. 12:26
|
|
szilasiszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 759 Csatolások: 16 Azonosító: 136337 offline
|
Jézusom, ez komoly?
2015. április 12. 13:02
|
|
Rainbowcloudvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.19. Hozzászólás: 175 Csatolások: 0 Azonosító: 241579 offline
|
Nem hiszem el, hogy egy iPhone így elronthat egy családot! Szörnyű, hogy a lány meg akarta ölni az anyját és ezzel tönkre is tette az életét! Az anyja meg feljelentette a saját gyerekét, ahelyett, hogy egy pszichológushoz vinné! Mint mondtam borzalmas!
2015. április 12. 20:47
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Felháborító. Ez már a legalja...
2015. április 15. 21:19
Felháboríto! Hogy lehet valaki ennyire telefon megszalott?! Ez mar komolyan mondom hogy a legalja...
2015. április 26. 15:30
|
|
MozartBubuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.21. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 242914 offline
|
Úristen! És ez még csak a 21. század! Mi lesz a 25.- ben?
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.