Kelly Clarkson nem tudta, hogy egy Tokio Hotel-dalt dolgozott fel
2015. március 01. 10:45
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Hát én Kelly verzióját nem bírtam végighallgatni....
A TH verzióját viszont imádom, Bill hangja annyira....
2015. március 01. 11:21
|
|
Sappho |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.05. Hozzászólás: 558 Csatolások: 0 Azonosító: 212957 offline
|
Hát de ilyen nincs
Mindkét előadó asztalára odakerülhetett, de ha az egyik már rég megcsinálta a dalt, akkor a másiknak nem szabadna! Nem most fordul elő először, hogy valaki visszadob egy dalt. Ez elég zöldfülű húzás volt Kellytől. Biztos azt gondolta, hogy a TH annyira nem ismert.
2015. március 01. 12:53
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Szerintem Kelly ezt csak ravaszságból mondta.
2015. március 01. 13:47
|
|
Azimvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 218672 offline
|
Úgy látom a hozzászólók között, hogy többen félreértik az esetet. Ez a dal igenis a Tokio Hotel szerzeménye. Ez egy nagyon személyes dal, és nem is értem mi vezérelte őket arra, hogy elküldjék más előadónak is.
2015. március 01. 18:11
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
hát akkor ez eléggé kínos helyzet...
2015. március 01. 20:09
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2015.02.28. 20:10)
Mert nem az övék. 2013-ben kelly megkapta a szám demóját, majd 2014-ben a tokio hotel is, akik valamit változtattak a zenén, azért az ő verziójukhoz már felkerült a nevük. Kellíéhez miért került volna, mikor Kelly verziója az eredeti demóra épült és nem a TH változatra?
Eleve a cikk címe is félrevezető, mert nem az ő számukat 'dolgozta' fel. Ráadásul előbb kapta meg ő, mint a TH.
Eleve a cikk címe is félrevezető, mert nem az ő számukat 'dolgozta' fel. Ráadásul előbb kapta meg ő, mint a TH.
Nem. Bill és Tom írta a dalt. Azt írta Kelly nekik később hogy rosszul informálódott, és utána mégegyszer bocsánatot kért, mert az eredeti információ szerint igenis ott van a nevük.
A Tokio Hotel több videóban is úgy említi meg, hogy ők írták a Run run runt. És mivel szinte az ÖSSZES dalukat ők írják, vagy legalább közreműködnek, ez miért lenne kivétel?
2015. március 02. 14:36
Nekem az eredeti verzió nagyon tetszik. Kelly-ről meg annyit, hogy ez akárhonnan is nézve...CIKI!
2015. március 06. 20:37
|
|
ConchitaWurstúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.23. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 228113 offline
|
Nem igazán ismertem Kelly-t a Run Run Run előtt, de nekem inkább a Tokio Hotel verziója nyerte el a szívem
Alien forever <3
2015. július 13. 17:54
Nem annyira jó, de mindegy, ha neki tetszik akkor jó
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: