Lady Gaga csatlakozik az Amerikai Horror Sztori stábjához
2015. február 25. 19:35
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Wow! Már most nagyon kíváncsi vagyok Gagára...
2015. február 25. 19:38
A kedvenc sorozatomba az egyik kedvenc énekesnőm. *-*
Nagyon várom már,csak egyet sajnálok,hogy Jessica nem lesz benne.. Bár én még mindig bízom abban,hogy benne lesz,legalábbis szeretnék. Nélküle kicsit üres lesz,de Gaganak örülök!
Nagyon várom már,csak egyet sajnálok,hogy Jessica nem lesz benne.. Bár én még mindig bízom abban,hogy benne lesz,legalábbis szeretnék. Nélküle kicsit üres lesz,de Gaganak örülök!
2015. február 25. 19:43
na ne szórakozzunk már! szerintem maradjon csak az "éneklésnél". szerintem semmi keresni valója az ahs-ben. utálom ezt a nőt! nem értem, hogy tudjátok szeretni.
2015. február 25. 19:43
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
A hotel, tényleg emlékeztet egy kicsit (legalábbis engem) a Murder House-ra. Gaga? Hát, oké... kíváncsi leszek, hogy alakít majd.
SPOILER: A pletyka szerint, a hőn szeretett Jessica Lange sajnos nem kap szerepet az 5. évadban
SPOILER: A pletyka szerint, a hőn szeretett Jessica Lange sajnos nem kap szerepet az 5. évadban
2015. február 25. 19:51
Részemről nagyon örülök, hogy csatlakozott a stábhoz. Talán nem a kedvenc énekesem és hasonlók,de valahogy úgy érzem Gaga nagyon is bele illik ebbe az AHS szereplőkörbe, és biztos vagyok benne, hogy nem fog csalódást okozni. Másrészről már alig bírom ki, októberig ,
2015. február 25. 19:51
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Idézet (evolence @ 2015.02.25. 19:43)
na ne szórakozzunk már! szerintem maradjon csak az "éneklésnél". szerintem semmi keresni valója az ahs-ben. utálom ezt a nőt! nem értem, hogy tudjátok szeretni.
Igazad van
2015. február 25. 19:53
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Idézet (evolence @ 2015.02.25. 19:43)
Valami hasonló játszódott le bennem is, amikor megláttam a cikket.
2015. február 25. 20:02
Ez szép és jó de remélem nem azért válogatták be a sorozatba mert nagy ő Lady Gaga vagy valami. Aztán lehet egy tök nagy színészi tehetséggel áldotta meg a sors és ő lesz az egyik legfaszább szereplő. Jessica meg igazán szerepelhetne benne mert nélküle nem ugyanolyan az ASH.
2015. február 25. 20:06
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Ryan Murphy nem az a fajta rendező, aki azért rak be valakit egy sorozatában, mert azt reméli, hogy így nagyobb lesz a nézettség.
Én mindenesetre nem szeretem Gaga-t, de az biztos, hogy nagyon jól fog alakítani, teljesen odavaló, jó értelemben.
Én mindenesetre nem szeretem Gaga-t, de az biztos, hogy nagyon jól fog alakítani, teljesen odavaló, jó értelemben.
2015. február 25. 20:18
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
hát ez szuperr!!!
már nagyon vártam az ötödik évadot, de most már mégjobban várom. tényleg beleillik. Gagaaaaaa!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: