Rising Star: Várhegyi Lucas Palmira lett a legjobb
2015. február 20. 14:53
A sulinkba jár.
Én nem értem, hogy sokan min vannak kikészülve? Lehet, hogy nem volt a kedvencetek, de az biztos, hogy tehetséges.
2015. február 20. 16:48
|
|
PrettyLittleLiarsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 202504 offline
|
szép hangja van
but
nincs olyan megjelenése, hogy fenn tudjon maradni a sztárvilágban
but
nincs olyan megjelenése, hogy fenn tudjon maradni a sztárvilágban
2015. február 20. 16:51
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Tehetséges lánynak tartom, de Norbi sokkal jobban megérdemelte volna mint ez a gimnazista lány.. nekem mindvégig ő volt a kedvencem, csalódott voltam hogy nem ő nyert..
2015. február 20. 21:03
Fura, hogy mostanában a tizenévesek ennyire tarolnak a tehetégkutatókban. Én a 18 évet is kevésnek tartom, Tóth Andiról meg ne is beszéljünk, de mindkettőjüknek még tanulniuk kéne és nem ilyenekkel foglalkozni (((szerintem)))
2015. február 21. 19:26
Egyetlenegy adás sok annyit nem láttam ebből a műsorból, de nem is bánom. A döntősök dalait meghallgattam és hogy szélesebb látókörrel bírjak még jó pár elődöntős számot is, végül arra a következtetésre jutottam, hogy nem Palmirának kellett volna megnyernie. A fiúkhoz képest Ő gyakran volt hamis, ami nagyban rontotta az élményt, mert olyan hangszíne van ami egyébkén baromi jó, de nagyon érzékelhető nála a csúszkálás.
2015. február 21. 20:17
|
|
celebexpertúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.19. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 240544 offline
|
Felsorolok 3 okot amiért nem neki kellet volna nyernie szerintem:1.Nem mondom hogy nincs jó hangja de fejlesztenie kellene még.2. A Kovács Gyopár már egyszer kiejtette és úgy jött vissza.3.Tizen nyolc éves és nem értem hogy ha a Gyopárnak sűrűn mondták hogy még túl fiatal akkor neki mért nem mert szerintem az a 2 év ami a két lány között van nem valami sok és a produkciói sem voltak sokkal jobbak mint a Gyopáré.Na mindedj ez az én véleményem.És csak a sport szerűség kedvéjért:GRATULÁLLOK.
2015. február 22. 12:01
|
|
Jázmin20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.07. Hozzászólás: 180 Csatolások: 0 Azonosító: 214916 offline
|
Már elnézést celebexpert, de ha kinyitnád a füled hallanád, hogy a Gyopárkának semmi köze az énekléshez, és szerintem igenis számít az a 2 év!( bocs ha megbántottalak, de ez a véleményem). Mira gyönyörűen énekel és nagyon megérdemelte, bár én a Péter Srámeknek szurkoltam.
2015. február 22. 16:54
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
Gratu neki
2015. február 22. 17:37
|
|
klaudia0320visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 191197 offline
|
Gratula neki!!! Nagyon jól énekelt
2015. február 23. 15:02
A mai napig nem erten hogy nyerhetett ez az ember.
2015. március 02. 20:01
|
|
Follow your dreams02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.21. Hozzászólás: 113 Csatolások: 40 Azonosító: 240617 offline
|
Péter csak 3. lett :'( ♥
De az is jó hely :")
De az is jó hely :")
2015. március 03. 18:41
Gratulálok neki őszintén, mert nagyon szép hangja van, de kicsit bundáskenyérillata van ennek az egész döntőnek. Csak úgy beszervezik az utcáról a műsorba, Gyopár (akinek megjegyzem hangi adottságai messze állnak) egyszer már kiejtette, s a végén megnyeri? Norbi utolsó utáni (mert nem utolsó) pillanatos falemelése meg csak hab a tortán. Még egyszer mondom, semmi utálkozás nincs bennem.
Peter Srameknak szurkoltam. Számomra ő volt a mezőny legkiemelkedőbb énekese. Nem is... előadója.
Peter Srameknak szurkoltam. Számomra ő volt a mezőny legkiemelkedőbb énekese. Nem is... előadója.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: