Itt az igazság Michael Jackson külsejéről
2015. február 11. 18:42
Megkönnyeztem néhány sorát, rettentően sajnálom, hogy ennyi rossz történt vele, de hálás is vagyok, hogy ennyi mindent adott a világnak
2015. február 11. 19:01
|
|
Alavelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.25. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 232221 offline
|
Neki sem volt egy könnyű élete. Ezu a cikk tökéletesen mutatja, hogy a reflektorfényben való pompázás mögött mennyi súlyos probléma rejtőzhet. Köszönöm, nagyon érdekes volt! M. J. Pedig nyugodjon békében. A legendák nem halnak meg.
2015. február 11. 20:28
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Egy idő után eltudom képzelni, hogy zavarta amiért néhol más a bőrszíne... Engem is zavarna... De ez a beavatkozás valami eszméletlen tragikusra sikeredett... Számomra nagyon ijesztő jelenség volt, még ha a zenéjét meg eszméletlenül szeretem...
2015. február 11. 22:51
|
|
Wivendiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.21. Hozzászólás: 123 Csatolások: 7 Azonosító: 236265 offline
|
R.I.P Michael Jackson
Ez nagyon igaz, hogy a legendák nem halnak meg! Borzasztó dolog volt látni ezeket a képeket, hogy mennyire megváltozott, rossz irányba. Én nagy rajongója vagyok/voltam/leszek Michaelnek.
A cikkírónak meg gratulálok, biztos sok munkáját belefektette a cikkbe, valamit szeretném megköszönni,hogy ennyit fáradozott vele, megérte!
Ez nagyon igaz, hogy a legendák nem halnak meg! Borzasztó dolog volt látni ezeket a képeket, hogy mennyire megváltozott, rossz irányba. Én nagy rajongója vagyok/voltam/leszek Michaelnek.
A cikkírónak meg gratulálok, biztos sok munkáját belefektette a cikkbe, valamit szeretném megköszönni,hogy ennyit fáradozott vele, megérte!
2015. február 12. 09:49
|
|
Jázmin20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.07. Hozzászólás: 180 Csatolások: 0 Azonosító: 214916 offline
|
Szegény:(
én igazából nem voltam/vagyok rajongója, de tisztelem, mert nagyszerű előadó és rengeteg szörnyűségen kellett átmennie.Amúgy jó cikk lett, és tuti sok munka volt vele.
én igazából nem voltam/vagyok rajongója, de tisztelem, mert nagyszerű előadó és rengeteg szörnyűségen kellett átmennie.Amúgy jó cikk lett, és tuti sok munka volt vele.
2015. február 12. 13:40
|
|
Eric Saade fan 7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 188 Csatolások: 5 Azonosító: 155585 offline
|
ez szerintem nagyon érdekes és jó cikk lett. én nagyon bírom a számait és így a médián keresztül nekem jó embernek tűnt
2015. február 12. 16:07
Szegény Michael
Nem tudtam hogy beteg volt azt hittem hogy nem akart fekete lenni!!
2015. február 12. 20:41
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Régebben,olvastam egy cikket,a szerint ő műttette meg magát,hogy fehér legyen,mert valamilyen számát, nem akarták engedélyezni pont e miatt. És nem volt más választása. Bár így sem volt sok. Úgy látszik rosszul értesült volt a cikk. Szegény,nagyon sajnálom!
2015. február 13. 14:52
|
|
Jegvarazsloúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.28. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 228402 offline
|
Jó cikk lett.....ezt nem gondoltam volna de én is úgy hallottam, hogy ő akarta megműtettni magát fehérre, de "elvileg"
2015. február 13. 22:49
Hát, őszintén több ilyen cikket kellene szerkeszteni. Speakthetruth nem tudom hogy értesz-e ezekhez a betegségekhez de pontosan van megfogalmazva.
Csak gratulálni tudok!
Kapcsolódó sztárok
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Tovább folytatná az ügyet.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Újabb fotók a vörös szőnyegről.
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Nagy szerelmek szövődtek.
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Ismét anya lesz Brianne Howey.
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Egy sorozatot forgat éppen.
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát
Elképesztően vékony a modell.
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Helyreállíthatják a hírnevüket Hollywoodban?

0 felhasználónak tetszik: