Itt az igazság Michael Jackson külsejéről
2015. február 11. 18:42
Megkönnyeztem néhány sorát, rettentően sajnálom, hogy ennyi rossz történt vele, de hálás is vagyok, hogy ennyi mindent adott a világnak
2015. február 11. 19:01
|
|
Alavelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.25. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 232221 offline
|
Neki sem volt egy könnyű élete. Ezu a cikk tökéletesen mutatja, hogy a reflektorfényben való pompázás mögött mennyi súlyos probléma rejtőzhet. Köszönöm, nagyon érdekes volt! M. J. Pedig nyugodjon békében. A legendák nem halnak meg.
2015. február 11. 20:28
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Egy idő után eltudom képzelni, hogy zavarta amiért néhol más a bőrszíne... Engem is zavarna... De ez a beavatkozás valami eszméletlen tragikusra sikeredett... Számomra nagyon ijesztő jelenség volt, még ha a zenéjét meg eszméletlenül szeretem...
2015. február 11. 22:51
|
|
Wivendiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.21. Hozzászólás: 123 Csatolások: 7 Azonosító: 236265 offline
|
R.I.P Michael Jackson
Ez nagyon igaz, hogy a legendák nem halnak meg! Borzasztó dolog volt látni ezeket a képeket, hogy mennyire megváltozott, rossz irányba. Én nagy rajongója vagyok/voltam/leszek Michaelnek.
A cikkírónak meg gratulálok, biztos sok munkáját belefektette a cikkbe, valamit szeretném megköszönni,hogy ennyit fáradozott vele, megérte!
Ez nagyon igaz, hogy a legendák nem halnak meg! Borzasztó dolog volt látni ezeket a képeket, hogy mennyire megváltozott, rossz irányba. Én nagy rajongója vagyok/voltam/leszek Michaelnek.
A cikkírónak meg gratulálok, biztos sok munkáját belefektette a cikkbe, valamit szeretném megköszönni,hogy ennyit fáradozott vele, megérte!
2015. február 12. 09:49
|
|
Jázmin20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.07. Hozzászólás: 180 Csatolások: 0 Azonosító: 214916 offline
|
Szegény:(
én igazából nem voltam/vagyok rajongója, de tisztelem, mert nagyszerű előadó és rengeteg szörnyűségen kellett átmennie.Amúgy jó cikk lett, és tuti sok munka volt vele.
én igazából nem voltam/vagyok rajongója, de tisztelem, mert nagyszerű előadó és rengeteg szörnyűségen kellett átmennie.Amúgy jó cikk lett, és tuti sok munka volt vele.
2015. február 12. 13:40
|
|
Eric Saade fan 7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 188 Csatolások: 5 Azonosító: 155585 offline
|
ez szerintem nagyon érdekes és jó cikk lett. én nagyon bírom a számait és így a médián keresztül nekem jó embernek tűnt
2015. február 12. 16:07
Szegény Michael
Nem tudtam hogy beteg volt azt hittem hogy nem akart fekete lenni!!
2015. február 12. 20:41
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Régebben,olvastam egy cikket,a szerint ő műttette meg magát,hogy fehér legyen,mert valamilyen számát, nem akarták engedélyezni pont e miatt. És nem volt más választása. Bár így sem volt sok. Úgy látszik rosszul értesült volt a cikk. Szegény,nagyon sajnálom!
2015. február 13. 14:52
|
|
Jegvarazsloúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.28. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 228402 offline
|
Jó cikk lett.....ezt nem gondoltam volna de én is úgy hallottam, hogy ő akarta megműtettni magát fehérre, de "elvileg"
2015. február 13. 22:49
Hát, őszintén több ilyen cikket kellene szerkeszteni. Speakthetruth nem tudom hogy értesz-e ezekhez a betegségekhez de pontosan van megfogalmazva.
Csak gratulálni tudok!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: