Itt az igazság Michael Jackson külsejéről
2015. február 10. 19:56
|
|
Janina2014visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.28. Hozzászólás: 169 Csatolások: 0 Azonosító: 225092 offline
|
Köszönöm ezt a cikket!
Nagyon-nagyon jó lett!
2015. február 10. 20:11
|
|
Timi lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 369 Csatolások: 95 Azonosító: 218390 offline
|
Speakthetruth, ő már azelőtt csinált oda műtétet. Hasonlítsd össze a két képet:
http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://m.blog.hu/re/recorder/image/Michael_Jackson.jpg&imgrefurl=ht...ed=0CFsQMygzMDM
és
http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://1.bp.blogspot.com/-mbZI0tAZs9c/T6O075X0CKI/AAAAAAAAZr8/XF8TZ...ed=0CGgQMyhAMEA
http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://m.blog.hu/re/recorder/image/Michael_Jackson.jpg&imgrefurl=ht...ed=0CFsQMygzMDM
és
http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://1.bp.blogspot.com/-mbZI0tAZs9c/T6O075X0CKI/AAAAAAAAZr8/XF8TZ...ed=0CGgQMyhAMEA
2015. február 10. 20:17
|
|
One D FAN 1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.15. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 200264 offline
|
<3 Szegény Michael <3
Am nagyon jó cikk lett, gratulálok!
2015. február 10. 20:19
|
|
Speakthetruthúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.05. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 239998 offline
|
Az nem műtét mondom másodjára is. Azt a tényt kifelejted a történetből, hogy Thriller időszak alatt a Bad korszakig 10-20 kilót lefogyott, mert "táncos alkatot" akart. Gondolom láttál már nagyot fogyó embert, az arcról a legkésőbb megy le, de onnan is eltűnnek a zsírpárnák ha valaki eleget fogy.
2015. február 10. 20:55
|
|
Ashley21új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.04. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 211203 offline
|
Nem véletlenül borulok ki teljesen, amikor azt hallom, hogy arról beszél valaki, hogy Michael mennyire elrontotta a külsejét(A napokban megjelent "Michael Jackson 100 műtétje" címet viselő külföldi cikk láttán majdhogynem dührohamot kaptam).
Nagyon örülök, hogy leírták az igazságot, így különösebb kutatás nélkül is rá lehet jönni, hogy nem ő akata, hogy ez történjen vele. Tudom, hogy a rosszindulatú emberek ezek után is fognak találni valamit, amiért piszkálni lehet őt, de remélem, hogy lesznek olyanok is, akik tiszta fejjel átgondolják az olvasottakat és ha nem is óriási Michael rajongók lesznek, de legalább befejezik az ócsárolását.
Isten nyugosztalja ŐT! <3
Nagyon örülök, hogy leírták az igazságot, így különösebb kutatás nélkül is rá lehet jönni, hogy nem ő akata, hogy ez történjen vele. Tudom, hogy a rosszindulatú emberek ezek után is fognak találni valamit, amiért piszkálni lehet őt, de remélem, hogy lesznek olyanok is, akik tiszta fejjel átgondolják az olvasottakat és ha nem is óriási Michael rajongók lesznek, de legalább befejezik az ócsárolását.
Isten nyugosztalja ŐT! <3
2015. február 10. 22:30
Rengeteg munka lehetett ezt az anyagot összegyűjteni. Gratulálok a cikk írójának, ugyanis remek munkát végzett. Nem tartoztam ugyan a nagy rajongói közé, viszont elég sok számát szeretem és szívesen hallgatom a mai napig. Azt tudtam, hogy az apja egy igazi féreg volt (már elnézést), de miközben olvastam az interjút, ahol őszintén beszél a bántalmazásról, amit el kellett szenvedniük...felháborító, undorító amit a Jackson testvérekkel művelt a saját apjuk. És kérdem én ilyenkor hol volt az anyjuk?! Erre nem mentség a félelem. És akkor még jöttek a betegségek is az életébe. Mindenesetre méltó pályát hagyott maga mögött és az emléke a zenéjén keresztül mindig élni fog.
2015. február 10. 23:04
Én szeretem a dalait! És én nem is tudtam,hogy beteg volt, Szegény!
Amúgy nagyon jó lett ez a cikk, nagyon sokat dolgozhattál vele! Nagyon jó lett! Gratulálok!
Amúgy nagyon jó lett ez a cikk, nagyon sokat dolgozhattál vele! Nagyon jó lett! Gratulálok!
2015. február 10. 23:31
|
|
jenőcucuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.06. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 238631 offline
|
Isten nyugosztalja a legnagyszerűbb előadó művészt ezen a földön! Nagyon sajnálom ezeket a dolgokat, mert én nagy imádója vagyok.
Utálom amikor az emberek, még ha csak poénból is de valami olyan megjegyzést tesznek rá, amire van ép magyarázat is... gusztustalanok az emberek! És remélem páran közülük elolvasták vagy elolvassák majd ezt a cikket, ami egy kicsit elgondolkoztatja őket!!
Michael a legnagyszerűbb, és igen a legmeghatározóbb fazon volt és még az is, ezen a földön... tiszteletben kéne tartani őt, nem kigúnyolni, mert igazából, bárkivel megtörténhetnek az ilyenek!
Utálom amikor az emberek, még ha csak poénból is de valami olyan megjegyzést tesznek rá, amire van ép magyarázat is... gusztustalanok az emberek! És remélem páran közülük elolvasták vagy elolvassák majd ezt a cikket, ami egy kicsit elgondolkoztatja őket!!
Michael a legnagyszerűbb, és igen a legmeghatározóbb fazon volt és még az is, ezen a földön... tiszteletben kéne tartani őt, nem kigúnyolni, mert igazából, bárkivel megtörténhetnek az ilyenek!
2015. február 11. 15:48
Nem fogom bevenni azt a dumát, hogy betegség miatt fehéredett a bőre. Azért mondta, hogy "fekete, mint én", mert tudta magáról, hogy az, de attól még nem akart az lenni. NEM kötekedésből mondom, mert szó ami szó nagyon jó cikk lett. Gratulálok!
2015. február 11. 16:33
Ebből látszik, hogy akármilyen sikeres is, mindenkinek megvan a maga gondja. És Michaelnek rengeteg volt belőle. Biztosan figyel minket fentről, ahol békesség várta! (L)
2015. február 11. 17:29
|
|
Chocoberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 182489 offline
|
Én nagyon kedveltem, szerettem Michaelt, de ezek közül "csak" a bőrbetegségéről tudtam, meg, hogy az édesapja mennyit verte őket gyerekkorában. Borzasztó, hogyan kellett leélnie az életét. A cikk végét már megkönnyeztem, ahogy láttam róla az utolsó képeket. Nagyon sajnálom, hogy annyira korán elment közülünk. Sokan voltak, akik nem kedvelték őt a kinézete, vagy a sok pletyka miatt, amit róla hallottak. Gyerekkoromban rengeteg interjút láttam vele és mindig tudtam, hogy ő jó ember és ezért is kedveltem többek között annyira. Sajnálom, hogy rengeteg tévhit csak a halála után derült ki.
Egyébként gratulálok a cikk írójának, szép munka volt.
Egyébként gratulálok a cikk írójának, szép munka volt.
2015. február 11. 17:45
|
|
Vanus94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 225 Csatolások: 170 Azonosító: 162205 offline
|
Bevallom, nem vagyok Michael nagy rajongója, viszont sok zenéjét szívesen meghallgatom. Nem tudtam, hogy ilyen komoly betegségei voltak. Szörnyű gyerekkora lehetett.
Tiszteletem neki, hogy ennek ellenére is el tudta érni amit elért.
Amúgy nagyon jó cikk, gratulálok az írójának, igen alapos munka!
Amúgy nagyon jó cikk, gratulálok az írójának, igen alapos munka!
2015. február 11. 18:26
|
|
Speakthetruthúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.05. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 239998 offline
|
"Nem fogom bevenni azt a dumát, hogy betegség miatt fehéredett a bőre."
Kötekedés vagy nem, gondolom te vagy az aki azt is elhiszi amit a TV-ben mondanak. Ha egy újságnak hiszel, de az orvosi jelentésnek nem, akkor számodra nincs remény.
Kötekedés vagy nem, gondolom te vagy az aki azt is elhiszi amit a TV-ben mondanak. Ha egy újságnak hiszel, de az orvosi jelentésnek nem, akkor számodra nincs remény.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: