Gratulálok a cikk írójának, nagyon jó lett!
Itt az igazság Michael Jackson külsejéről
2015. február 09. 21:23
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Mindig is tiszteltem őt, de most...
2015. február 09. 21:33
|
|
Hushpushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 853 offline
|
Michael Jackson lelkileg sérült ember volt, minden tekintetben. Valóban nem csak az ő hibája volt, hogy olyanná vált, amilyenné, de egyetlen egy interjúban sem vallotta be pl.: a plasztikai műtétjeit. Én nagyon szeretem a zenéit, kisgyerek korom óta. De érdemes elolvasni annak, aki tud angolul a boncolási jegyzőkönyvét, ott leírják hány műtét volt az orrán, azonkívül, hogy a száján, szemén is volt tetoválás a hajvonalán kívül... stb. stb. persze sok betegségben szenvedett, de sokat is tett maga ellen.
2015. február 09. 21:33
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Remek cikk lett, le a kalappal az író előtt.
Michaelt mindig is támadták a külseje miatt, pedig igazából nem ő tehetett róla. Beteg volt, ahogy a cikk is írja, valamint apja kergette abba az őrületbe, hogy végül az orrát is elkezdte műteni. Ha apja nem bántja, talán megmaradt volna olyannak, amilyen. A család, a korai karrier kezdés megnehezítette az életét, és ezt az sem könnyítette, hogy az emberek nagy része támadta őt a külseje, a 'tettei' miatt.
Nagyon örülök, hogy valakinek eszébe jutott egy pillanatra, és megpróbálta bemutatni, miért is történt minden.
Nagyon hiányzik, és soha nem lesz még egy olyan énekes, mint amilyen Ő volt. Soha.
Michaelt mindig is támadták a külseje miatt, pedig igazából nem ő tehetett róla. Beteg volt, ahogy a cikk is írja, valamint apja kergette abba az őrületbe, hogy végül az orrát is elkezdte műteni. Ha apja nem bántja, talán megmaradt volna olyannak, amilyen. A család, a korai karrier kezdés megnehezítette az életét, és ezt az sem könnyítette, hogy az emberek nagy része támadta őt a külseje, a 'tettei' miatt.
Nagyon örülök, hogy valakinek eszébe jutott egy pillanatra, és megpróbálta bemutatni, miért is történt minden.
Nagyon hiányzik, és soha nem lesz még egy olyan énekes, mint amilyen Ő volt. Soha.
2015. február 09. 21:45
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
mindigis nagyon szerettem ,kiskoromban is mindig az ő számait hallgattuk anyumékkal...énis annyi mindent hallottam róla aminek szerintem a fele se volt igaz aztán meghalt és minden vele volt tele hogy milyen egy jó ember volt meg ilyesmi holott előtte mindenki csak gúnyolta...én személyszerint sajnáltam amikor élt és most is..ha valahol régebbi műsorokban (pl in living color) poénkodnak azért a mai napig nem szép dolog
D amugy nagyon jó kis cikk lett
D jár a keksz
2015. február 09. 21:46
|
|
Gemma21 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 1114 Csatolások: 0 Azonosító: 212314 offline
|
Michael egy rendkívül erős ember volt. Ennyi viszontagság ellenére is képes volt beteljesíteni az álmát, és más embereknek is segített. Ő egy igazi példakép. Ő azt mutatja, hogy nem szabad feladni bármilyen rosszul is állnak a dolgaink. Michael Jakcson egy igazi legenda, és példakép. <3 amelyből már egyre kevesebb van
2015. február 09. 21:52
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
wow ez aztán részletes cikk lett és köszi érte
én úgy tudtam azért lett fehér,mert nem akart az apjára hasonlítani...nem is tudtam,hogy szegénynek ennyi betegségen kellett keresztül menni és így titkolnia kellett a világ előtt...
és egy szemét apja volt szegénynek meg a tesóinak...nekem Michael Jackson mindig egy olyan előadó lesz,akit nagyon tisztelek
ő egy king!
2015. február 09. 22:02
|
|
Speakthetruthúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.05. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 239998 offline
|
Köszönöm a pozitív visszajelzéseket!
Köszönet az utómunkáért Glamsternek!
Ha tetszett kérlek terjesszétek, minél több mindenki tudja meg!
Köszönet az utómunkáért Glamsternek!
Ha tetszett kérlek terjesszétek, minél több mindenki tudja meg!
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2015. február 09. 22:03
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
Köszönöm, hogy megtudhattam mindezt! Minden elismerésem az íróé.
Ez az összefoglaló csak még jobban erősítette a Michael felé érzett feltétel nélküli tiszteletemet. Erős, amit átélt, még számomra is, pedig nekem sem volt túl könnyű gyermekkorom. Csodálatos, erős ember volt karakteres hanggal és csodálatos személyiséggel.
Örök legenda.
2015. február 09. 22:11
|
|
Novaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 293 Csatolások: 0 Azonosító: 229968 offline
|
Nagyon jó cikk lett.
Ezt egyáltalán nem tudtam Micheal-ről!
Szörnyű, hogy vannak ilyen apák... El se tudom képzelni milyen lehetett szegénynek. Az jó, hogy ő nem kapott olyan "sokat".. de a testvéreivel mi van? Ezt tényleg senki nem tudta, hogy szóljon a rendőrségnek?! Na és az, hogy miatta lett ilyen az orra... Csak gratulálni tudok neki... -.-
A másik pedig a betegségei. Tisztelem, hogy ilyen szépen titokban tudta tartani és engedte, hogy menjenek a pletykák arról, hogy miért is lett fehér. Szerintem nagyon jól tartotta magát, még ilyen nehéz körülmények között is.
<3
Anyukám utálta, apukám meg rajongott érte. Én teljesen közömbös voltam vele, de most már a világ egyik legmeghatározóbb és legkitartóbb emberének tartom.
Szörnyű, hogy vannak ilyen apák... El se tudom képzelni milyen lehetett szegénynek. Az jó, hogy ő nem kapott olyan "sokat".. de a testvéreivel mi van? Ezt tényleg senki nem tudta, hogy szóljon a rendőrségnek?! Na és az, hogy miatta lett ilyen az orra... Csak gratulálni tudok neki... -.-
A másik pedig a betegségei. Tisztelem, hogy ilyen szépen titokban tudta tartani és engedte, hogy menjenek a pletykák arról, hogy miért is lett fehér. Szerintem nagyon jól tartotta magát, még ilyen nehéz körülmények között is.
Anyukám utálta, apukám meg rajongott érte. Én teljesen közömbös voltam vele, de most már a világ egyik legmeghatározóbb és legkitartóbb emberének tartom.
2015. február 09. 22:13
Hihetetlen miken kellett keresztül mennie, borzalmas lehetett neki.
2015. február 09. 22:18
|
|
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline
|
Sohasem szerettem a zenéjét, ezáltal nem is ismertem meg, mint ember. Soha nem is érdekelt. Sejtemmem sem volt arrol, hogy ennyit szemvedett élete során, ennyi trauma után már semmin sem csodálkozok - hála ennek a cikknek, még én is (aki soha sem szerettem és sohasem fogom szeretni vagy hallgatni a zenéjét) megkedveltem magát az embert.
2015. február 09. 22:22
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Nagyon jó cikk lett, imádtam és imádom Michael számait hallgatni, annyira sajnálom, hogy már nem él.
2015. február 09. 23:35
|
|
Dalienthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.17. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 222836 offline
|
Fantasztikus cikk lett, egy fantasztikus emberről, akin egy világ gúnyolódott, míg élt. A cikk remekül bemutatja, hogy mennyire nehéz élete volt, mennyi szenvedést és kínt kellett elviselnie amellett, hogy ünnepelt világsztár volt. Tudjuk, hogy milyen a sztárok élete, hogy a hírnévnek mennyi árnyoldala van, és neki nem kizárólag csak ezt kellett elviselnie. Vajon hány embert törne meg ez a hírnév? És a betegségek? És együtt a kettő? És a rágalmak? A hazugságok? A nyilvános megaláztatások? Egy pillanatra el kéne ezen gondolkodni szerintem.
Akik igazán ismerték Őt, csak ők tudják igazán, hogy mit miért tett. Csodálatos ember volt, csodálatos hanggal és tehetséggel. A szívünkben örökké élni fog, MINDENKI emlékezni fog rá. Örökké. Mert amit alkotott, az maradandó.
Akik igazán ismerték Őt, csak ők tudják igazán, hogy mit miért tett. Csodálatos ember volt, csodálatos hanggal és tehetséggel. A szívünkben örökké élni fog, MINDENKI emlékezni fog rá. Örökké. Mert amit alkotott, az maradandó.
1 felhasználónak tetszik:
SmileyZ
2015. február 09. 23:39
|
|
brigtyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 28 Csatolások: 1 Azonosító: 185046 offline
|
Nagyon összeszedett, kiemelkedő cikk lett! Sok mindenre most nálam rá került az i-re a pont, hiszen nem mindent tudtam róla. Hihetetlen erős lehetett,belül sokat szenvedett, titkolnia kellett a betegségét, kiállnia a fanyalgók és rosszakarók elé, és mégis hogy szerette amit csinált és a rajongóit, mindezt szívvel-lélekkel...a pop királya marad örökre!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.