Itt az igazság Michael Jackson külsejéről
2015. február 09. 20:36
Köszönöm ezt a cikket, nagyon érdekes volt. Én a mai napig imádom Michaelt, mert egy fantasztikus énekes volt, akinek remek dalszövegei voltak, igazán sajnálom, hogy már nincs köztünk, mert kellene a zeneiparba, nagyon.
2015. február 09. 20:44
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
Bár még csak február van, de szerintem megtaláltam az áv legjobb cikkjét. Köszönjük.
2015. február 09. 20:46
Nagyon jó cikk lett!Hasznos és sok mindent megtudhattunk Michaelről,hogy miért is lett olyan a külseje amilyen.
2015. február 09. 20:53
|
|
GregBoyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.01. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 233987 offline
|
Szerintem hozzá senki nem fog felérni SENKI. Ő egy legenda, és amiket ebben a cikkben olvashattunk azokat remélem minél többen elolvassák, hogy a tévhitek ellenére, nem olyan volt, mint amit állítottak róla.
2015. február 09. 20:57
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
A cikk fantasztikus lett, nem tudom az írónak honnan volt ennyi türelme, energiája és ideje
Amúgy ez nagyon durva, rettenetes lehetett neki
A gyerekkora aztán a betegségei....nem érdemelte meg
Ezt senki nem érdemelné meg
Amúgy ez nagyon durva, rettenetes lehetett neki
2015. február 09. 21:01
Eddig is tiszteltem Őt,de most még jobban! Hihetetlen miken kellett átmennie..
Ő mindig szívünkben lesz mert ez az ember halhatatlan,egy igazi legenda.
Ő mindig szívünkben lesz mert ez az ember halhatatlan,egy igazi legenda.
2015. február 09. 21:06
|
|
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline
|
Nagyon lehangoló volt ezt végigolvasva végigkövetni a megpróbáltatásokat az életének ezen területén, de igazából már nagyon régóta foglalkoztatott a kérdés, de sosem merültem bele a kutatásba igazán.
2015. február 09. 21:11
|
|
Pluto de Vilúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.27. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 230301 offline
|
kinek mi köze a kinézetéhez a szerelmein kívül
Szerintem szép volt.
Szerintem szép volt.
2015. február 09. 21:14
Amikor még sötét bőrű volt egész helyes volt, de később már nem látom benne az embert. Ha betegség miatt történtek a műtétek hanem, akkor is csúf lett.
2015. február 09. 21:14
|
|
Korinaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.09. Hozzászólás: 920 Csatolások: 0 Azonosító: 211504 offline
|
Michael még mindig az egyik legjobb előadó, a popkirály. Őszintén, én nem hallottam a betegségeiről, nekem ez új volt. Borzalmas gyerekkora lehetett, teljes mértékben tisztelem amiért ilyen erős maradt és ilyen csodálatos számokkal ajándékozott meg minket! Hiányzol nekünk Michael
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: