Érdekes cikk lett.
A Mary Bell-ügy - A 11 éves kettős gyilkos története
2015. január 10. 17:27
Ez durva...11 éves és gyilkol? Egyébként érdekes, de jó cikk lett!
2015. január 10. 17:31
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Uramisten.. Nagyon megdöbbentett a hír. Nem találok szavakat. Ez ritka durva. Egy gyerek megölt két gyereket, méghozzá ilyen durva módon. A második eset mintha durvább lenne. Na meg az, hogy azért akart ápolónő lenni, hogy bántalmazza, tűvel szúrkálja az ott lévő embereket. És a temetésen ott sétált nevetett és dörzsölgette a kezét.. hát úristen. Egy gyerek csinált ilyet hát igen.. (Persze, akkor sem jó dolog ha felnőttként) Nem véletlenül mondják, hogy mindenki bűnös ameddig ártatlannak nem bizonyul. Egyébként "örülök", hogy Normát felmentették, ha nem csinált semmit.
Más: Nagyon nagyon nagyon szépen köszönjük a cikket! Iszonyat jó lett, érdekes, megdöbbentő! Sokat dolgozhattál vele. Lodofan: Úristen. Olvasd el a cikket. Nem a cikk nevéből kell rögtön támadnod Magyarországot -.-. Mert nem itt történt.
Más: Nagyon nagyon nagyon szépen köszönjük a cikket! Iszonyat jó lett, érdekes, megdöbbentő! Sokat dolgozhattál vele. Lodofan: Úristen. Olvasd el a cikket. Nem a cikk nevéből kell rögtön támadnod Magyarországot -.-. Mert nem itt történt.
2015. január 10. 17:33
|
|
Lejlus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 2565 Csatolások: 0 Azonosító: 217999 offline
|
Eleg durva...Nemtudom elkepzelni mit gondolhatott 11 evesen.Szerintem nem erdemli meg hogy boldog legyen mivel elvett 2 artatlan eletet is...De ha meggyogyult akkor gratulalok neki hogy legyurte ezt a "betegseget".
2015. január 10. 17:46
Nekem nagyon tetszett ez a cikk.De engem ez nem nagyon borzongatott meg(talán azért mert már betegesen morbid vagyok....).Nekem vannak sejtéseim,hogy miért gyilkolhatott...nem hiszem,hogy trauma miatt,egyszerűen elvesztette az emberekbe tett hitét s így akart bosszút állni!
Mindenestre szerintem egy rendkívűl érdekes és izgalmas volt erről olvasni!
Mindenestre szerintem egy rendkívűl érdekes és izgalmas volt erről olvasni!
2015. január 10. 18:46
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
hú ...ez nagyon durva egy story ... még a hideg kiráz . Ebből akár lehetne csinálni egy horror filmet is :/
2015. január 10. 18:55
Furán fog hangzani, de én szeretek ilyenekről olvasni. Mindig is érdekelt, hogy mi viszi rá az embert ilyen szörnyűségekre. Sok esetben a (sötét) gyerekkor játszik közre. Borzalmas az ilyen...
2015. január 10. 19:17
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Tetszett a cikk, bár durva történet, én érdekesnek találtam.
2015. január 10. 19:38
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Ez a cikk tökre tetszet
bár egy kicsit durva a történet , 11 évesen gyílkolni ??
2015. január 10. 19:42
|
|
szenyavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 182613 offline
|
Még anno láttam egy műsort az esetről az ID Discoveryn. Már az megdöbbentő és borzasztó, ha egy felnőtt ember rendelkezik ilyen beteg elmével, de hogy egy kislánynál tapasztalható ilyen fokú torz személyiség, az eszméletlen... El sem lehet képzelni, mi mindenen mehetett át gyerekkorában.
2015. január 10. 19:43
|
|
Korinaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.09. Hozzászólás: 920 Csatolások: 0 Azonosító: 211504 offline
|
Furcsa,de szeretem ilyeneket olvasni, mindig is érdekelte az ilyen ügyek. Bár ettől még ez tényleg durva,csodálom,hogy kiengedték a nőt. Én ilyen szellemi sérültet nem engedtem volna ki :/
2015. január 10. 19:53
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18952 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Imádom az ilyen cikkeket, köszönet érte.
Hallottam már a történetről, de sosem ástam bele magam a részletekbe, így csak körvonalakban ismertem a sztorit. Amúgy nem tudom, lehet ez csak az én véleményem, de szerintem Norma Bell nem csak tudott a gyilkosságokról, de szerepet is játszott bennük. De mint mondtam, ez csak az én véleményem, én pedig hajlamos vagyok túlkombinálni a dolgokat, azt hiszem ezt a Gyilkos elmék, CSI és társaik okozzák.
2015. január 10. 19:59
|
csutiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 130827 offline
|
Jó lett a cikk! Bár én szívesen olvastam volna a gyilkosról. A múltjáról és a jövőjéről. Hallottam már, hogy milyen gyerekkora volt, az is szerepet játszhatott a cselekedeteiben. És a jövőjéről, egyébként én úgy tudom, hogy új személyazonosságot kapott/kaptak, és azóta is éli életét. Csak ezeket hiányoltam a cikkből, de egyébként jó lett.
2015. január 10. 20:01
|
|
Rocket |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.07. Hozzászólás: 644 Csatolások: 0 Azonosító: 223869 offline
|
Kíváncsi vagyok, hogy gyógyíthatták ki Mary-t. Eléggé eltorzult személyiség, ha nem írták volna, is ki lehetett következtetni, hogy egy pszichopata. Ilyen családi háttérrel ezen nem is lehet csodálkozni. A legdurvább mindig, ha gyerekeket ölnek meg, főleg, ha gyerekek az elkövetők.
A cikkért pedig köszönet.
Nagyon érdekes volt.
A cikkért pedig köszönet.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.

0 felhasználónak tetszik: