A Tha Shudrasnak kellett távoznia az X-Faktorból
2014. december 14. 20:15
szupi.unom az egész műsort.az a ricsi a legjobb vagy ki
2014. december 14. 20:29
|
|
Baekheeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 236757 offline
|
Bírtam a csapatot,de valamilyen szinten tehetségük nem volt olyan nagy.Én már a mentorok házában sem juttattam volna tovább Őket.Elismerem van hangjuk,de közel sem olyan nagy,mint Benjié vagy Tóth Andié (és még sorolnám) . . . valamilyen szinten Ők voltak a leggyengébbek.Várható volt a kiesésük.
2014. december 14. 21:13
Nagyon sajnálom, az abszolút kedvenceim voltak, ők voltak azok, akik színt hoztak a műsorba. A többiek is tehetségesek, de ők különlegesek voltak. Szívem szerint a Ricsit küldtem volna haza. Nagyon remélem, még folytatják a zenélést.
(És persze egy nap meghódítják a világot, és menőzhetek azzal, hogy én a kezdetektől rajongó voltam, és követnek is twitteren, muhahaha.
)
2014. december 14. 21:42
|
|
kutyuska01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.08. Hozzászólás: 282 Csatolások: 3 Azonosító: 234261 offline
|
Benjinek kellett volna kiesnie!!!!!
Sajnálom őket
Sajnálom őket
2014. december 14. 22:02
Benjinek kellett volna kiesni!! Tehetségtelen. A Tha Shoudras egy igazi egyéniség,míg Benji nagyon sokat romlott az xfaktor kezdete óta. (Véleményem szerint)
2014. december 14. 22:30
|
|
Mizorechanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 197510 offline
|
Az egyetlen csapat, ami egyedi és van stílusa, szóval nagyon sajnálom, hogy kiestek, pedig nem vagyok egy xfaktor rajongó(nem is nagyon szoktam nézni). De nagyon szeretem az énekes hangszínét.
Benjinek is szép hangja van, de mindig ugyanolyan számokat énekel... :/ Meg számomra nem olyan különleges. Mármint megszólal a rádióba nem biztos, hogy felismerem.
Benjinek is szép hangja van, de mindig ugyanolyan számokat énekel... :/ Meg számomra nem olyan különleges. Mármint megszólal a rádióba nem biztos, hogy felismerem.
2014. december 14. 22:57
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
Hát már nem azért de a Benji párbajdala 100x jobb volt mint a Shudrasé.....és nem tudom hogy minek kell folyamatosan a személyiséggel foglalkozni ez nem személyiség kutató hanem tehetség kutató ahol a jó hangokat keresik ;)nem az hogy a Shudrasnak nincs jó zenei érzéke ...de esetleg ez jó lett volna a Csillag Születikben és nem az Xfaktorban
2014. december 15. 10:42
|
|
toriotúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 194222 offline
|
Innentől válik sekélyessé a műsor. Nem bántani akarom a bent maradt versenyzőket és az őket éltető közönségnek, de egyedül a Tha Shudras volt az az előadó, aki újat mutatott számomra. Benji már a 20. hasonló énekes MO-n..Az énekhang meg nem minden, ha egyszer unalmas mint jelenség. Nem képesek megújulni, mindig ugyanazt kapjuk, szomorú és lassú, romantikus dalokat. Melankolikus hangszerezéssel, "világmegváltó" semmitmondó dalszöveggel, amit valami burokban élő zenei szakember ír nekik. Azért örülök, hogy a Tha Shudras kiesett, mert így nem kell majd igába hajtaniuk a fejüket és haladhatnak a saját útjukon és stílusukban. Sajnálom ugyanakkor ennek a műsornak a nyertesét, mert aláíratnak vele egy olyan szerződést, amiben felmond minden egyéniségéről és beáll a sorba. De ha ez kell a népnek, ezt kapjuk.
A jelenelegi mezőnyből Tóth Andinak szurkolok, bár szegénykém, mivel még fiatal nagyon irányítható. Félő, hogy el is fogják rontani és belőle is tömeg "dívát" csinálnak....xD
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2014. december 15. 10:53
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Én nem bírtam őket annyira. Mondjuk annak a zöldnek...az énekesnek jó hangja volt, de kár, hogy ilyen állarcos baromsággal elfecsérelte. Nekem ez nem jön be. A többieknek persze szurkolok.
2014. december 15. 14:00
|
|
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline
|
A kommenteket elnézve Magyarország lakosainak nagy részének hallásproblémával küzd. De semmi gond, Shudras én imádlak Titeket!
janet7
2014. december 15. 14:01
|
|
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline
|
*nagy része
2014. december 15. 14:07
Mindenkinek megvan a saját kis véleménye, ahogy nekem is.
Kezdjük ott, hogy sohasem rajongtam értük. Nem a tehetségükkel volt baj, hanem a kinézetükkel. Tudom, egyediek voltak, meg minden, de ők is emberek, és utálom, hogy nem láthatom az arcukat, szemüket. Pedig a szem a lélek tükre. Ehelyett röhejes maszkokkal díszítették magukat. Amúgy én Benji-nek szurkoltam. Sokat fejlődik. Szóval én ilyen véleménnyel rendelkezem.
Kezdjük ott, hogy sohasem rajongtam értük. Nem a tehetségükkel volt baj, hanem a kinézetükkel. Tudom, egyediek voltak, meg minden, de ők is emberek, és utálom, hogy nem láthatom az arcukat, szemüket. Pedig a szem a lélek tükre. Ehelyett röhejes maszkokkal díszítették magukat. Amúgy én Benji-nek szurkoltam. Sokat fejlődik. Szóval én ilyen véleménnyel rendelkezem.
2014. december 15. 14:41
|
|
SimpleDay21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.08. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 195614 offline
|
őszintén? én csak miattuk néztem eddig ezt a fost...
janet7
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.