A vártnál egy nappal hamarabb hullt le a lepel a banda új klipjéről, a rajongók legnagyobb örömére.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Ivan & The Parazol - Love Is Like
2014. december 05. 13:40
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
2014. december 05. 16:03
|
|
Pinkparadisevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.26. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 223242 offline
|
Bírom a srácokat és szerintem ez a klip is nagyon jól sikerült
2014. december 05. 19:28
Olyan kis egyszerű ez a dal, de pont ettől tetszik nekem! Hangulatos, zeneileg kiváló.
2014. december 05. 19:38
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
Nagyon nem az én stílusom
2014. december 05. 20:56
|
|
Kiss Esztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.02. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 177006 offline
|
Annyira, de annyira jó ez a szám. Féléve hallgatom a CD-n (Mode Bizarre), de megállás nélkül és egyik kedvencem:) Én csak ajánlani tudom ezt a bandát, azoknak, akik szeretik a jó zenét. Voltam már koncerten is, szóval... minden képen ajánlom a skacokat!
2014. december 06. 19:53
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
Először is,nem tudom,mennyire nagyképűség hozzászólni a saját cikkedhez,de most megteszem. Másodjára,gondoltam,hogy a staritys emberkék hatoda (most mondtam egy kamu számot) tud a bandáról/szereti őket,de kötelességnek éreztem kicsit előtérbe hozni őket.
Szóval,a vélemény. Nem lesz nehéz kitalálni,de hatalmas rajongója vagyok a srácoknak, mert megtestesítik mindazt,ami ma annyira hiányzik a zenéből. A hangszereket. Talán röhejes indok,de van benne valami. Ének,gitár,dob,csörgő,billentyűs...bármi jöhet, és mégsem lesz káosz a dologból. Bár az én kedvencem az új albumról a Wish you the Best, ezt is nagyon bírom,szóval tűkön ülve várom az új infókat,még ha meg is köveznétek, hogy miért írok egy ilyen 'noname' csapatról. Mert fogok.
(Kicsit sem akarom megbántani azokat,akiknek nem tetszik. Tényleg nem. A névtelen beszólogatás nem az én műfajom.)
@KissEszti drágám, köszi a kommented! :')
(Kicsit sem akarom megbántani azokat,akiknek nem tetszik. Tényleg nem. A névtelen beszólogatás nem az én műfajom.)
@KissEszti drágám, köszi a kommented! :')
2014. december 07. 12:20
|
|
lovelife23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.26. Hozzászólás: 70 Csatolások: 1 Azonosító: 220043 offline
|
Nagyon tetszik ez a dal, és hát a klip teljesen megfogott. Szép az összhang.
2014. december 07. 22:58
Ejj, de szeretem a srácokat! Pénteken egy fincsi koncertre el is megyek :3 Külön öröm, hogy a Starity-n olvashatok róluk
A klip meg a szám meg természetesen szuper!
2014. december 09. 18:51
|
|
Mizorechanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 197510 offline
|
Imádom őket
Több koncertjükön voltam már, bár még csak 1 éve ismerem a bandát. Még anno amikor a Deep Purple-n voltak előzenekar.
De már ott megszerettem őket :3 <3
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: