Vonatgázolás során vesztette életét a Vámpírnaplók asszisztense
2014. november 02. 16:26
|
|
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 offline
|
Igaza van itt pár előttem szólónak; a baleset tényleg elkerülhető lett volna, ha mondjuk kihelyeznek egy táblát a sínek mellett, vagy egy embert, aki jelez, vagy bármit...
2014. november 02. 16:59
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Részvétem..
2014. november 02. 17:25
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234158 Azonosító: 59785 offline
|
Természetesen részvétem, nagyon sajnálom, hogy ilyen fiatalon elhunyt és ilyen tragikusan.
Viszont: oké, hogy a tehervonatoknak nincs kötött menetrendje, de mivel egy vasúti hídnál forgattak, ezért gondolom engedély is kellett hozzá, mivel eléggé veszélyes terület. Ha pedig kérnek engedélyt, akkor a vasúttársaság nyilván szól, hogy ebben és ebben az időpontban tehervonat várható, mivel ugye a fuvarokat sem egy nappal előtte szervezik meg. Innentől kezdve nem értem, hogy egy ilyen tragédia hogy történhetett meg.
Viszont: oké, hogy a tehervonatoknak nincs kötött menetrendje, de mivel egy vasúti hídnál forgattak, ezért gondolom engedély is kellett hozzá, mivel eléggé veszélyes terület. Ha pedig kérnek engedélyt, akkor a vasúttársaság nyilván szól, hogy ebben és ebben az időpontban tehervonat várható, mivel ugye a fuvarokat sem egy nappal előtte szervezik meg. Innentől kezdve nem értem, hogy egy ilyen tragédia hogy történhetett meg.
2014. november 02. 17:26
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
reszvetem
2014. november 02. 18:15
Nagyon sajnálom a lányt, nem csak azért mert fiatalon vesztette életét, hanem mert ez a baleset akár még megelőzhető is lett volna,mégis egy ilye tragikus eseménybe torkolott...
2014. november 03. 18:20
|
|
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline
|
Nagyon sajnálom ami történt, nyugodjon békében.
Van nekem is egy vonatos történetem csak egy 76 éves nagyi főszereplésével :-/ a vonaton ültem.... És erre mindenki kiment és elkezdte fotózni. Undorító. És félelmetes. Juj.
És bár nagyon szeretném kiverni a fejemből, az egész cikk olvasása közben csak ennyi járt a fejemben: "Én pedig szeretem a vonatokat"
(( újraértelmezve az asdf movie sokkal komorabb mint hittem....
Van nekem is egy vonatos történetem csak egy 76 éves nagyi főszereplésével :-/ a vonaton ültem.... És erre mindenki kiment és elkezdte fotózni. Undorító. És félelmetes. Juj.
És bár nagyon szeretném kiverni a fejemből, az egész cikk olvasása közben csak ennyi járt a fejemben: "Én pedig szeretem a vonatokat"
2014. november 03. 18:58
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
ez szörnyű. Ilyenkor remélem az összes rendező, főnök, magasabb beosztásban lévő ember, akinek gondolni kéne az általa parancsok teljesíthetőségével elgondolkodik, hogy minek is tesz ki másokat. Egy egyszerű engedéllyel, ami kb 1 hét,vagy akár 1 nap alatt megvan meg lett volna mentve ez a nő. Csak egy kis ész kellene és sok minden másképp történne.
Nyugodjon békében! Rest In Peace!
Nyugodjon békében! Rest In Peace!
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. november 03. 22:11
|
|
arianaforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.31. Hozzászólás: 402 Csatolások: 300 Azonosító: 230539 offline
|
nagyon sajnálom
2014. november 04. 14:44
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Nyugodjon békében!
2014. november 05. 00:33
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
Borzalmas... a videot nem merrm megnézni épp elég borzasztó hogy megtörtént
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.