Kállai-Kiss Zsófi búcsúzott az X-Faktortól
2014. november 02. 18:04
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Ez egy vicc, hogy ezek ketten párbajoztak. A mezőny két legjobb énekese (+ Trap kapitány, dehát...). El sem hittem, amikor kimondták gross hangú Izabella nevét, nagyon nem erre számítottam. Zsófi hiába volt a három kedvencem között, sosem izgultam érte, mert annyira biztos voltam a pozíciójában, olyan Danics Dóra féle sztároltságot éreztem nála - megérdemelten. Szóval majdnem lefordultam a székről, mikor kiderült, hogy ők párbajoznak... Nem tudtam volna dönteni közülük, egyik sem volt a másiknál rosszabb, egy picit sem. A szívem mélyén mégis Julinak szurkoltam, de csak mert a szívemhez talán kicsit közelebb került, nem hangilag. Szóval az egyik szemem sír...a másik is
De örülök Julinak. Viszont az, hogy kiszórjanak egy Zsófit harmadiknak, az nonszensz... Olyan nullák mellett, mint Benji, Jonatán meg a Spoon, hogy csak néhányat említsek, egyszerűen nem hittem el... Jó, azt sejtettem, hogy Benji meg a Spoon nem lesz kiszórva, nyilvánvaló okok miatt, de Izabellára vagy Jonatánra számítottam. Erre mindenesetre semmiképp. Ilyen igazságtalan döntés (nem arról, hogy Zsófi menjen haza, hanem hogy ők ketten párbajozzanak) már rég született ebben a műsorban.
2014. november 02. 18:06
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Ritka jó énekesnő volt, de Alföldinek teljesen igaza volt..
Állandóan visszafogta magát, nem "volt ott igazán".
Állandóan visszafogta magát, nem "volt ott igazán".
2014. november 02. 18:34
|
|
TomHiddlestonFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.06. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 187251 offline
|
Nem nagyon néztem az X-faktort, de a versenyzők közül pont ők ketten tetszettek. Kár volt Zsófiért
2014. november 02. 19:18
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Nem mondom, hogy nem örülök neki, hogy kiesett, mert bár jó énekes, egyáltalán nem kedveltem meg őt. Viszont azt vártam, hogy minimum a top 5-ben benne lesz. Szóval reménykedtem én, hogy kiesik, csak azt nem gondoltam, hogy ilyen hamar. Bella, Jonatán, Spoon, Szabó Ricsi mind kieshetett volna előtte. A 4-0 meg egyenesen bántó, mondjuk tény, hogy Juli párbajdala sokkal jobb volt.
2014. november 02. 19:55
Meglepődtem,hogy ő esett ki. Sajnálom,hogy az egyik két legjobb párbajozott. De igazságosan döntöttek,Horányi Juli jobb volt.
Viszont nagyon örültem volna ha Bella vagy Andi esik ki,ők igazán irritálnak...
2014. november 02. 20:02
Szerintem egyáltalán nem nekik kellett volna ott állni..Kieshetett volna a Tha Shudras is,meg még más is.Innentől kezdve nem érdekel,hogy ki nyer,mert messze kiemelkedett a többi közül a Zsófi..Ennyi..
2014. november 02. 20:38
|
|
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline
|
Szánalom az egész műsor. A jókat lefikázzák, a mentorok azt se tudják hogyan tegyék-vegyék magukat, a műsorvezető/műsorvezetők irritálóak.
2014. november 03. 01:57
|
|
gipszjakab66új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.14. Hozzászólás: 49 Csatolások: 1 Azonosító: 117434 offline
|
Ezen a képen olyan a szája mint Joker-nek XD A hangja jó volt, viszont az egész kisugárzása megmagyarázhatatlan módon taszított, de szerintem nem csak engem...
2014. november 03. 16:31
Én nem örültem hogy ő esett ki, de valakinek ki kellett, és bárki csak Nagy Ricsi ne essen ki, ezért nem nagyon izgat
:/ De nagyon szépen énekelt, tetszett a hangszíne
2014. november 03. 18:09
|
|
sh1nEE.» ᴍs. ʙᴀʀᴄᴀɢɪʀʟ ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 1238 Csatolások: 454 Azonosító: 131165 offline
|
Meglepődtem, hogy mennyien nem kedvelitek Jonathánt, holott nekem ő az egyik abszolút kedvencem. Na de mindegy is. Tény, hogy nem Zsófi volt a legkevésbé tehetséges a jelenlegi mezőnyben, de amint azt már az elmúlt szériákban is megszokhattátok volna, itt nem a hangi adottságok számítanak elsősorban a szavazás tekintetében.
2014. november 03. 18:18
Én nem kedveltem Zsófit, de nem Julival kellett volna párbajoznia. Nem most kellett volna kiesnie.
2014. november 03. 19:17
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Nagyon helyes, hogy őt küldték haza. Amúgy meg miért kell ócsárolni a nálatok tehetségesebb embereket?? Nem értelek titeket, komolyan mondom... Ez a viselkedés szánalmas.
2014. november 03. 19:17
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
az előadása annyira hátborzongatóan tökéletes volt, hogy meg sem lepődnék, ha következő héten valaki feladná a versenyt és visszahoznák Zsófit a műsorba. ha valakiben, hát benne teljes mértékben megvan az X.
2014. november 03. 22:11
|
|
arianaforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.31. Hozzászólás: 402 Csatolások: 300 Azonosító: 230539 offline
|
kár pedig jó volt
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: