Milyen zenét hallgatsz most? XX.
2017. április 07. 19:12
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
DAY6 - I'm Serious
2017. április 07. 19:55
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
Taeyeon - Make Me Love You
2017. április 07. 19:56
|
|
ienski. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.16. Hozzászólás: 608 Csatolások: 42 Azonosító: 261376 offline
|
All Time Low - Somewhere In Neverland
Nem tudom miért osztom meg ezt a nagyközönséggel, ez még csak nem is az a topik, ami erre szakosodott, most mégis rászánom magam. Jó néhány éve jelent meg ez a szám, azóta folyamatosan arra gondoltam, "ezt majd énekelhetem, ha véget ér szenvedésem ebben a rohadt középiskolában." És hamarosan eljön.. Hihetetlen. Akármennyire is utáltam szinte mind enegyes percét, mégis kicsit szomorkás hangulatot kölcsönöz ezen gondolat. Érzelemkitörés vége, ha elolvastad sajnállak, de a további szebb napot kívánok neked.
Nem tudom miért osztom meg ezt a nagyközönséggel, ez még csak nem is az a topik, ami erre szakosodott, most mégis rászánom magam. Jó néhány éve jelent meg ez a szám, azóta folyamatosan arra gondoltam, "ezt majd énekelhetem, ha véget ér szenvedésem ebben a rohadt középiskolában." És hamarosan eljön.. Hihetetlen. Akármennyire is utáltam szinte mind enegyes percét, mégis kicsit szomorkás hangulatot kölcsönöz ezen gondolat. Érzelemkitörés vége, ha elolvastad sajnállak, de a további szebb napot kívánok neked.
1 felhasználónak tetszik:
Trapdoor
Aggódnak a rajongók Olivia Wilde-ért - ijesztően néz ki
Aggódnak a rajongók Olivia Wilde-ért - ijesztően néz ki
Szinte árnyéka önmagának.
Barry Keoghan most végre elárulta, hogy megcsalta-e Sabrina Carpentert
Barry Keoghan most végre elárulta, hogy megcsalta-e Sabrina Carpentert
Selena Gomez férjének mesélt.
Ki hitte volna? Elképesztő adósságot halmozott fel Ian Somerhalder
Ki hitte volna? Elképesztő adósságot halmozott fel Ian Somerhalder
Kétségbeejtő volt a helyzete.
Michael Jackson fia elárulta, milyen apa volt valójában az énekes