Red Hot Chili Peppers - The Getaway
most az egész albumot, nem csak a címadó számot
Milyen zenét hallgatsz most? XX.
2016. június 18. 19:22
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Idézet (teabagwell @ 2016.06.18. 17:50)
én épp most raktam ki arckönyves borítóképnek
ha elvonatkoztatok tőle, hogy egyszer valaha volt egy John-juk is, akkor egyáltalán nincs kedvem eret vágni és élvezem az új zenéiket is
ha elvonatkoztatok tőle, hogy egyszer valaha volt egy John-juk is, akkor egyáltalán nincs kedvem eret vágni és élvezem az új zenéiket is
én mostanában azon gondolkodtam, hogy ha Hillel nem adagolta volna túl magát, akkor Fru sosem került volna be a bandába és nem is tudnánk a létezéséről és egy zeneileg szegényebb világban élnénk, viszont Hillelt is imádom meg minden, de erről egyszerűen nem tudom az agyam leakasztani. Josh meg John egyébként nagyon jók együtt is, pl. az Ataxia zseniális volt, meg amikor John lemezein dolgoztak közösen. meg úgy általában is kedvelem Josh-t, csak... én a Frus-korszakos rhcp zenéjén nőttem fel
Red Hot Chili Peppers - She's Only 18
2016. június 18. 20:17
Idézet (MadHatter @ 2016.06.18. 19:22)
én mostanában azon gondolkodtam, hogy ha Hillel nem adagolta volna túl magát, akkor Fru sosem került volna be a bandába és nem is tudnánk a létezéséről és egy zeneileg szegényebb világban élnénk, viszont Hillelt is imádom meg minden, de erről egyszerűen nem tudom az agyam leakasztani. Josh meg John egyébként nagyon jók együtt is, pl. az Ataxia zseniális volt, meg amikor John lemezein dolgoztak közösen. meg úgy általában is kedvelem Josh-t, csak... én a Frus-korszakos rhcp zenéjén nőttem fel
ehhez jól illik az a közhely, hogy minden rossz dolog (Hillel halála) után jön egy jó (John csatlakozása). Josh-al nem is igazán volt bajom soha, hiszen ő is tehetséges, ráadásul John legjobb barátja, de az tény hogy Fruval voltak a legjobbak és a legsikeresebbek. örülnék, ha visszatérne a bandába, az egy igazi megváltás lenne :c bármelyik pillanatban visszavennék őt, ha ő is akarná. de a lényeg, hogy ő most boldog a szóló projektjeivel.
az új album borítójáról amúgy olvastam egy kommentet, hogy a medve Chad, a lány Josh, a mosómedve Flea, a holló Anthony, és valaki még hozzátette hogy a róka az elején, ami belelátszik, John.
Red Hot Chili Peppers - We Turn Red
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2016. június 19. 12:30
|
|
Levi3dgLPBvB |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 563 Csatolások: 0 Azonosító: 251575 offline
|
Three Days Grace - Riot
2016. június 19. 14:01
|
|
I love music 2001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.27. Hozzászólás: 463 Csatolások: 19 Azonosító: 247291 offline
|
Escape the fate- Alive
2016. június 19. 14:07
Green Day - 21 Gun
2016. június 19. 14:22
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Idézet (teabagwell @ 2016.06.18. 20:17)
ehhez jól illik az a közhely, hogy minden rossz dolog (Hillel halála) után jön egy jó (John csatlakozása). Josh-al nem is igazán volt bajom soha, hiszen ő is tehetséges, ráadásul John legjobb barátja, de az tény hogy Fruval voltak a legjobbak és a legsikeresebbek. örülnék, ha visszatérne a bandába, az egy igazi megváltás lenne :c bármelyik pillanatban visszavennék őt, ha ő is akarná. de a lényeg, hogy ő most boldog a szóló projektjeivel.
az új album borítójáról amúgy olvastam egy kommentet, hogy a medve Chad, a lány Josh, a mosómedve Flea, a holló Anthony, és valaki még hozzátette hogy a róka az elején, ami belelátszik, John.
belemagyarázás, de nagyon kreatív
velem madarat lehetne fogatni, ha visszajönne, viszont azt sem szeretném, hogy megint rosszul érezze magát a bandában :/ '92 környékén is látványosan szenvedett. hogy őszinte legyek, én a legutóbbi elektronikus lemezeivel nem igazán tudtam azonosulni, valahogy nem az én világom, de az az előttieket rongyosra hallgattam.
nekem tetszik ez az elmélet, főleg ez a rókás komment, jót tesz a lelkemnek
Red Hot Chili Peppers - Can't Stop
2016. június 19. 14:45
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Demi Lovato: Cool for the summer
Aggódnak a rajongók Olivia Wilde-ért - ijesztően néz ki
Aggódnak a rajongók Olivia Wilde-ért - ijesztően néz ki
Szinte árnyéka önmagának.
Barry Keoghan most végre elárulta, hogy megcsalta-e Sabrina Carpentert
Barry Keoghan most végre elárulta, hogy megcsalta-e Sabrina Carpentert
Selena Gomez férjének mesélt.
Nagy összefoglaló! Így jelentek meg a sztárok az idei Met-gálán!
Nagy összefoglaló! Így jelentek meg a sztárok az idei Met-gálán!
Nagy outfit-összefoglaló!
Rachel Zegler furcsa viselkedése a Met gálán sokakat megdöbbentett
Rachel Zegler furcsa viselkedése a Met gálán sokakat megdöbbentett
Vita alakult ki arról, mit szeretett volna.
Ki hitte volna? Elképesztő adósságot halmozott fel Ian Somerhalder
Ki hitte volna? Elképesztő adósságot halmozott fel Ian Somerhalder
Kétségbeejtő volt a helyzete.
A gyerekei rajzai díszítették Blake Lively kiegészítőjét a Met-gálán
A gyerekei rajzai díszítették Blake Lively kiegészítőjét a Met-gálán
Még erre is odafigyelt a sztár.
Michael Jackson fia elárulta, milyen apa volt valójában az énekes
Michael Jackson fia elárulta, milyen apa volt valójában az énekes
Prince Jackson megszólalt.
Járókerettel fotózták David Hasselhoffot
Járókerettel fotózták David Hasselhoffot
Aggódnak a színész rajongói.