Milyen zenét hallgatsz most? XX.
2015. június 29. 21:28
Idézet (RockMe @ 2015.06.29. 19:12)
már azt hittem nekem nem is válaszolsz
lájkold a profilképét, az hatásosabb
háát, üvöltess legközelebb valami jobbat
szaladj te is az ablakuk alá, és indítsd el maxon a bözsi nénit
nem lesz több rivalizálás
háth tudom, a virágokat az öltözőmbe kérem
most már te is tehetnél valamit értem ha én már ennyiszer megmentettelek
viccvolt
halkítsd már le, szerintem idáig hallom
Motörhead - Ace of Spades
lájkold a profilképét, az hatásosabb
háát, üvöltess legközelebb valami jobbat
szaladj te is az ablakuk alá, és indítsd el maxon a bözsi nénit
nem lesz több rivalizálás
háth tudom, a virágokat az öltözőmbe kérem
most már te is tehetnél valamit értem ha én már ennyiszer megmentettelek
viccvolt
halkítsd már le, szerintem idáig hallom
Motörhead - Ace of Spades
Latin Lover tehet róla! Már a tomato kés gyűjteményét kotorássza elő az ágy alól, amivel a pálcikás finomságait szokta sunyiban magába erőltetni.
Csak nehogy megártson neki, eléggé vicces hatást keltene vele. Főleg hogy én is csak azért szeretem, mert Közép-Európa legszebb férfifelsőtestével rendelkezik.
Még egyszer azt a hibát nem követem el. Csináltam már ilyet, de félórával később már azon kaptam magam, hogy drága ismerősöm szerint én csak a "censored version: kígyóbűvöléshez" értek.
Ziher valami sötét zsaru a gyerek, hogy kiderítette legféltettebb fétisemet 1 kép alapján
Jó ötlet, bár nem tudom, él-e még szerencsétlen, miután minimum 10x pörgettem vissza max hangerőn a Furevü ján-t, és a Nóta tv legütősebb anyagait (élen Jolly-val, Nótár Mary-val meg ilyesmi színvonalas előadókkal) ezzel is fárasztva a szemetet.
El sem merem képzelni, mit gondolhat nemcsak rólam, de legféltettebb kincsemről; a zenei ízlésemről szegény ördög.
Majd szerzek Neked valami old school csajozós dumával hódító szépséges szandál+zokni kombós BKK-lovagot, aztán eljátszom a Szupervoment', és éppen csak arra járva "véletlen szerencsétlenséggel" megfésülöm egy láncfűrésszel. Megfelel?
Tudod, erre való a hangszigetelő függöny.
MM - Sunshine, Beach, Forever! (kiáltson ki valaki nemzeti hősnek, pls)
DIE MADAFAKA', DIE
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. június 29. 21:35
Idézet (Bátor Ventillátor @ 2015.06.29. 19:09)
Mi, vannak egyéb gyöngyszemei is? Én csak ezt ismerem 
Hogy a viharba ne? Ilyen színvonalas előadóról nem lehet véleményt alkotni 1 dala alapján. Pölö' én se' gondoltam volna, hogy ekkora lázadó a vén szivar, míg meg nem ismertem a tinik méltó rebel-himnuszát, az It' My Life-ot.
A No Coke, illetve a Look Who's Talking pedig már ne is haragudj, olyan életbölcsességeket rejtenek magukban, hogy nem is értem; hogy maradtál eddig életben.
Bátor Ventillátor
2015. június 29. 22:25
Lindsey Stirling - Roundtable Rival
2015. június 29. 22:25
Idézet (Sydney Adams @ 2015.06.29. 21:28)
Latin Lover tehet róla! Már a tomato kés gyűjteményét kotorássza elő az ágy alól, amivel a pálcikás finomságait szokta sunyiban magába erőltetni.
Csak nehogy megártson neki, eléggé vicces hatást keltene vele. Főleg hogy én is csak azért szeretem, mert Közép-Európa legszebb férfifelsőtestével rendelkezik.
Még egyszer azt a hibát nem követem el. Csináltam már ilyet, de félórával később már azon kaptam magam, hogy drága ismerősöm szerint én csak a "censored version: kígyóbűvöléshez" értek.
Ziher valami sötét zsaru a gyerek, hogy kiderítette legféltettebb fétisemet 1 kép alapján
Jó ötlet, bár nem tudom, él-e még szerencsétlen, miután minimum 10x pörgettem vissza max hangerőn a Furevü ján-t, és a Nóta tv legütősebb anyagait (élen Jolly-val, Nótár Mary-val meg ilyesmi színvonalas előadókkal) ezzel is fárasztva a szemetet.
El sem merem képzelni, mit gondolhat nemcsak rólam, de legféltettebb kincsemről; a zenei ízlésemről szegény ördög.
Majd szerzek Neked valami old school csajozós dumával hódító szépséges szandál+zokni kombós BKK-lovagot, aztán eljátszom a Szupervoment', és éppen csak arra járva "véletlen szerencsétlenséggel" megfésülöm egy láncfűrésszel. Megfelel?
tudjuk, szép a házasélet, de nem kell kiteregetni mindent
bunyós pityu se maradjon ki hé
de ne láncfűrésszel
baltával
bááár mindkettő megfelel
de arra ilyen holmi országúti metálosoknak nem telik pls
Judas Priest - Freewheel Burning
Bátor Ventillátor
2015. június 29. 22:35
Rammstein - Mein Herz Brennt
2015. június 29. 22:37
|
healy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.24. Hozzászólás: 1192 Csatolások: 93 Azonosító: 240743 offline
|
Akárhányszor hallgatom, mindig kiráz ettől a daltól a hideg. Egyszerűen csodálatos.
Bátor Ventillátor
2015. június 29. 22:44
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Loïc Nottet - Rhythm Inside
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Sum 41 - Crash
taylex
Idézet (healy. @ 2015.06.29. 22:37)
Akárhányszor hallgatom, mindig kiráz ettől a daltól a hideg. Egyszerűen csodálatos.
Meg az is, hogy ismeri valaki egyáltalán az oldalon.
Meghajlok Nagyságod előtt!
Destiny's Child - Survivor
2015. június 29. 22:52
|
healy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.24. Hozzászólás: 1192 Csatolások: 93 Azonosító: 240743 offline
|
Idézet (Sydney Adams @ 2015.06.29. 22:44)
Meg az is, hogy ismeri valaki egyáltalán az oldalon.
Én se nagyon gondoltam, hogy bárki ismeri, kellemes meglepetés.
Megtisztelő!
Deep Purple - Smoke on the Water
Bátor Ventillátor
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Megszólat a párja, A$AP Rocky.
Járókerettel fotózták David Hasselhoffot
Járókerettel fotózták David Hasselhoffot