Újabb részletek kerültek nyilvánosságra Leiner Laura regényéről
2014. szeptember 19. 17:24
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Vercsifercsi, egyetértek. Nem nagyon szeretem Laurát, pedig olvastam az egész SZJG sorozatot, de ha neki ez a végzete...
2014. szeptember 20. 13:38
Az összes könyve arról szól, hogy a kevésbé népszerű lány elnyeri a legjobb srácot, ezzel Laura be nem teljesült álmát meséli el, ráadásul ezt folyton ugyanolyan stílusban, ráadásul egy újabb könyvsorozatban, ahol minimum 3 részen keresztül fog szenvedni a bizonyos főszereplő lány.
2014. szeptember 20. 13:45
Idézet (aloerie @ 2014.09.20. 13:38)
Az összes könyve arról szól, hogy a kevésbé népszerű lány elnyeri a legjobb srácot, ezzel Laura be nem teljesült álmát meséli el, ráadásul ezt folyton ugyanolyan stílusban, ráadásul egy újabb könyvsorozatban, ahol minimum 3 részen keresztül fog szenvedni a bizonyos főszereplő lány. 
Szerintem Zsófi,aki a Bábelben a főszereplő csaj egyáltalán nem olyan,mint Reni!Az Akkor szakítsunkban én is csalódtam és a főszereplő lánnyal se tudtam azonosulni.Összességében szerintem Laurának van tehetsége az íráshoz és remélem ebben a könyvében nem csalódok.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2014. szeptember 20. 19:21
|
|
bvbfan2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.05. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 232755 offline
|
Az eddigi könyvei nagyon jók voltak,bár ez a mostani viszont elég sablonosnak tűnik.Bár először az SzJG-ről is ezt gondoltam,és mégis ez volt a legjobb könyv amit életemben olvastam
2014. szeptember 25. 21:23
Én már nagyon várom az új Laura-könyvet, kíváncsi vagyok hogy most mivel rukkol elő az írónő!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.