Újabb részletek kerültek nyilvánosságra Leiner Laura regényéről
2014. szeptember 16. 15:32
Nem azért mondom, de ez milyen sablon már? -.- A segítség Youtube sztár lettemtől kezdve a Hannah Montanan keresztül az Icarlyig mindenhol láthattuk már ezt az ötletet. Mivel nem ítélkezem előre beleolvasok a "remekműbe", de nem hinném hogy tetszeni fog.
2014. szeptember 16. 16:05
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Én egészen szeretem LAurát, de egyetértek abban, hogy a könvek nem többször olvasósak. És igen, az Szjg kicsit elcsépelt, én ettől függetlenül mondjuk szerettem, de azt belátom, hogy nem egy valós és eredeti történet lett, de azért valamennyire vicces. A Bábelt, Akkor szakítsunkat szerettem! Én bár nagyon zeneszereteő vagyok, a tartalma ennek a regénynek nem keltette fel különösebben az érdeklődésemet, de talán majd fel fogja, remélem kellemes csalódás lesz.
2014. szeptember 16. 18:49
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
Hát nem tudom.. az uccsó könyve az Akkor szakítsunk elég szar volt. Remélem ez jobb lesz.
2014. szeptember 16. 19:24
|
Felinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.03. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 227027 offline
|
Egy újabb tucatkönyv! A Szent Johanna gimi egy stréber tini unalmas és szánalmas vágyakozásáról szólt és persze megkapta a pasit, aztán boldogan élték csodás életüket, kiszámítható sablonokkal, lapos poénokkal, nyavajgásokkal, de közben überjófejek voltak. Ténylek remek kis sztori. A Bábelbe csak beleolvastam, de abból is ki tudtam venni hogy ismét egy elcsépelt, sablonos remekműről volt szó. Az Akkor szakítsunk meg aztán tényleg borzalmas tipikus történet volt. A bunkó, jófej csajszika szakít a szuper pasijával aztán többszáz oldalon írja az unalmas semmit hogy hogyan jöttek össze. Ráadásul itt már néhány szereplő erősen hajazott a SZJG szereplőkre. Valószínűleg es sem lesz nagy alkotás, tiszta kopinak hangzik, de tudom, nem kell ítélkezni. Egyediség 0, de azért hajrá!
1 felhasználónak tetszik:
Rocket
2014. szeptember 16. 19:42
|
|
LadyRekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 471 Csatolások: 17 Azonosító: 142444 offline
|
Tartalom alapján nagyon hasonlít a Segítség, youtube-sztár lettemre. Félek, hogy ez nem lesz egy túl eredeti történet. De nem leszek előítéletes, előbb elolvasom, utána kommentálok csak.
2014. szeptember 16. 20:23
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Már megint egy béna tucattéma
Tuctírónak tucattéma. Respect
Miért szeretik ezt
Aki kíváncsi hosszabb véleményre, olvassa el a Leiner Laurához íródott véleményemet
Aki kíváncsi hosszabb véleményre, olvassa el a Leiner Laurához íródott véleményemet
2014. szeptember 16. 21:02
Biztos,hogy jól esz.
Én eddig mindegyik könyvét szerettem,hiába tucat.Ha valami jó akkor jó.Ez csak ízlés kérdése.Remélem ez is jó lesz.
2014. szeptember 16. 21:25
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
kíváncsian várom.
bár nálam örök kedvenc lesz az SZJG,ezért nehéz lesz túlszárnyalni
bár nálam örök kedvenc lesz az SZJG,ezért nehéz lesz túlszárnyalni
2014. szeptember 16. 22:31
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Már nagyon kivi vagyok rá
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.