Újabb részletek kerültek nyilvánosságra Leiner Laura regényéről
2014. szeptember 15. 20:56
Ariella2001, igen, nekem is ez a könyv jutott eszembe, amint elolvastam a tartalmat (amit amúgy szeretek). De ez amúgy is egy olyan tipikus sztori, jó pár blog is erről szór. Mondjuk a Segítség, YouTube sztár lettemben egy poénos videó miatt lett népszerű, itt meg a tehetsége miatt + itt több könyvön keresztül vesézi ezt ki, gondolom. De a lényeg egy és azon.
Egyébként szerintem is csak egyszer olvasható könyvek. Vicces, meg olyan tinilányos, de nincs mélysége (sem).
Egyébként szerintem is csak egyszer olvasható könyvek. Vicces, meg olyan tinilányos, de nincs mélysége (sem).
2014. szeptember 15. 21:03
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Alig várom már,hogy megjelenjen a könyv
2014. szeptember 15. 21:09
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Idézet (Beyla @ 2014.09.15. 20:16)
Ez lesz a magyar háná montáná. Érzem. 
Nekem már alapból a borítóról az ugrott be. Most, hogy kijött a fülszöveg, meg pláne. Eredetiség nuku.
2014. szeptember 15. 21:17
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Ez akkor olyan lesz, mint az Életre kelt napló című film, csak értelemszerűen Hannah Montana-stílusban. Hát, ez még mindig nem csigázott fel.
2014. szeptember 15. 21:19
Szerintem a szereplőkre nem is kell várni. Mindenki tudja az előző könyveiben szereplőket jellemezni? Na akkor most megint ők jönnek csak más nevekkel.
2014. szeptember 15. 21:52
|
Starlover5000visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.02. Hozzászólás: 448 Csatolások: 2 Azonosító: 227002 offline
|
Kíváncsi leszek...
2014. szeptember 15. 21:55
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
Erre kiváncsi leszek imádom a könyveit. ♥
2014. szeptember 16. 06:29
Én kíváncsi vagyok a könyvre,de egy kicsit nekem is Hannah Montana-stílusra emlékeztet,de lehet,hogy egyáltalán nem ilyen lesz.
2014. szeptember 16. 12:25
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
hát mégis csak addig kell ütni a vasat amég meleg. ennek a nőnek is csak az a szerencséje, hogy képben van a tucattinik ízlési világával. csak az életből általánosít és ezt írja meg egy "fantasztikus" színvonalú regényben, gratulálok, semmi egyediség vagy valami új, nem mintha ez más íróknak különösebben menne, kevés ilyen új, nem kompintott könyv van mostanában.
2014. szeptember 16. 13:18
emberek: aki nem ismeri Laurát az olvassa el azt amit írok:
Laura egy elbűvölő és csodálatos nőszemély. Óriási tehetsége van az íráshoz, aki olvasta, az gondolom egyetért velem. Ő mindent belead abba, hogy megírja, kijavítsa, kiadja, és a sok ezer rajongónak elmondja, hogy egy új könyv lesz készenlétben. Nincs jobb annál, amikor egy embert szeretnek csupán azért egyben mert bájos, jó írónő, és van gondolatmenete. A könyv még nem jelent meg, de a Szent Johanna Gimi, a Bábel, az Akkor Szakítsunk nem utánzott könyv. Mindegyikben van valami varázs, ami megfog és megérint. Nem szabad olyan könyvet elítélni, amit nem olvastunk. Én például még nem hallottam ilyen könyvről, szóval nem másolta le!
Laura egy elbűvölő és csodálatos nőszemély. Óriási tehetsége van az íráshoz, aki olvasta, az gondolom egyetért velem. Ő mindent belead abba, hogy megírja, kijavítsa, kiadja, és a sok ezer rajongónak elmondja, hogy egy új könyv lesz készenlétben. Nincs jobb annál, amikor egy embert szeretnek csupán azért egyben mert bájos, jó írónő, és van gondolatmenete. A könyv még nem jelent meg, de a Szent Johanna Gimi, a Bábel, az Akkor Szakítsunk nem utánzott könyv. Mindegyikben van valami varázs, ami megfog és megérint. Nem szabad olyan könyvet elítélni, amit nem olvastunk. Én például még nem hallottam ilyen könyvről, szóval nem másolta le!
2014. szeptember 16. 15:16
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Ez az! De várom már
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: