Antonio Banderas+Jennifer Connelly - Of Love and Shadows ('94)
2007. július 25. 14:33
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Idézet(Bhelga @ 2007. July 25. - 13:31)
héé, asziszem ezt nem láttam

Nem, mert nálunk se híre se hamva. Még magyar címe sincs...
Ez a film is Isabel Allende regényébõl készült
2007. július 25. 14:51
|
|
Bhelga |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.21. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 430 Azonosító: 32807 offline
|
Idézet(Éowyn @ 2007. July 25. - 14:33)
Nem, mert nálunk se híre se hamva. Még magyar címe sincs...
Tééényleg????
Biztos jó lehet!!!
2007. július 25. 15:10
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Idézet(Bhelga @ 2007. July 25. - 13:51)
Tééényleg????
Biztos jó lehet!!!
Biztos jó lehet!!!
Gyors tartalom fordítás: (BanderasMall)
A történet Chilében játszódik a katonai puccs idején, a '70-es években.
Antonio egy titkos szervezet szabadságharcosa és fotósa, aki egy divatlap írónõjéhez csatlakozva leleplezi a Pinochet-diktatúra katonai korrupcióját. A sztori írása közben a pár tanúja lesz az elsõ eltûnéseknek Chilében.
A politikai szál másodlagos a filmben a szerelmi szál mellett, és van benne egy nagyon erotikus szerelmi jelenet. Az írónõ szavai: "Sosem felejtem el az ölelkezésüket, a harisnyát, a lány pulóverét, Antonio meztelen testét (*) és az áttetszõ éjszakát" (translucent...hogy kell ezt fordítani?)
* = már tudom, miért szerepelt Antonio a Kísértetházban is
( http://starity.hu/forum/topik/44640-antonio-banderas-the-house-of-the-spirits-1993/ ) , és miért róla mintázta Zorrót a könyvben
2007. július 25. 15:24
|
|
Bhelga |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.21. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 430 Azonosító: 32807 offline
|
Idézet(Éowyn @ 2007. July 25. - 15:10)
Gyors tartalom fordítás: (BanderasMall)
Antonio egy titkos szervezet szabadságharcosa és fotósa, aki egy divatlap írónõjéhez csatlakozva leleplezi a Pinochet-diktatúra katonai korrupcióját. A sztori írása közben a pár tanúja lesz az elsõ eltûnéseknek Chilében.
A politikai szál másodlagos a filmben a szerelmi szál mellett, és van benne egy nagyon erotikus szerelmi jelenet. Az írónõ szavai: "Sosem felejtem el az ölelkezésüket, a harisnyát, a lány pulóverét, Antonio meztelen testét (*) és az áttetszõ éjszakát" (translucent...hogy kell ezt fordítani?)
* = már tudom, miért szerepelt Antonio a Kísértetházban is, és miért róla mintázta Zorrót a könyvben

* = már tudom, miért szerepelt Antonio a Kísértetházban is, és miért róla mintázta Zorrót a könyvben
Jóóól hangzik!!!!
KÖSZI!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: