Autóbalesetben meghalt a fiatal koreai énekesnő
2014. szeptember 05. 18:19
Nem ismerem, de nagyon sajnálom. Őt is, a családot, a bandát és persze a rajongókat is :/
2014. szeptember 05. 19:08
|
|
Vick019 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 933 Csatolások: 849 Azonosító: 131506 offline
|
Nagyon szeretem a Ladies' Code dalait. Nagyon szimpatikus lányok. Még mindig nem tudom felfogni, hogy ez mért történhetett...Az élet igazságtalan tud lenni nagyon. Van aki semmi rosszat nem tesz mégis ő jár rosszul, akit meg nem érdekel semmi, semmi szabály az meg éli világát. Nehéz egy ilyen eseten túllépni, főleg a kis családjának és a barátainak. Remélem a másik 2 lány is rendbe jön, ahogy Ashley és Joo Mi is, ha már Eun Bi-vel ekkora tragédia történt
2014. szeptember 05. 19:37
|
|
Bogiboszi(づ。◕‿‿◕。)づ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.11.01. Hozzászólás: 1062 Csatolások: 2096 Azonosító: 163052 offline
|
Annyira sajnálom! Én hajmosás közben tudtam meg, bejött nővérem és mondta "Bogi képzeld el meghalt egy tag a Ladie's Code-ból." Körülbelül két napja ezen gondolkozom és olyan borzasztó
Szegényt annyira sajnálom. Nyugodjon békében!
Szerencsére Sojung jobban van, aminek nagyon örülök, de Rise nem javul. Remélem mindenki mihamarabb rendbe jön!
Szerencsére Sojung jobban van, aminek nagyon örülök, de Rise nem javul. Remélem mindenki mihamarabb rendbe jön!
2014. szeptember 05. 20:00
Továbbra sem tudom felfogni, olyannyira lesokkolt. Debütálásuk óta ismertem a lányokat, Eun Bi olyan volt, mint egy kis napsugár, el nem tudom képzelni milyen nehéz lehet most minden ismerősének és család tagjának. Nagyon megrendít, amikor valaki ilyen hamar távozik el. Továbbá imádkozom drága Rise-ért, remélem minél hamarabb felébred.
2014. szeptember 06. 10:46
Sírtam már eleget és tényleg lesokkolt így a hét közepén..de azt hiszem annyit lehet mondani, hogy Isten nyugasztalja.
2014. szeptember 06. 11:21
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Nyugodjon békében!
Es részvéttem a bandának is
2014. szeptember 06. 12:16
|
|
DongsaengJelliesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.30. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 232530 offline
|
huhh..hát én a történteket akkor tudtam meg, mikor hazaértem a suliból..délelőtt pedig milyen boldog voltam, hogy az nap volt Sunjong és Hyunseung szülinapja..és amikor facebookon megláttam egy posztot, hogy EunB meghalt..először nem akartam elhinni, és nem is tudtam, mi történt, mert ott csak EunB-ről írtak.. aztán egyre több ilyen posztot és képet láttam, végül meg is tudtam mi történt. sírni se tudtam, annyira meglepődtem. (végül csak elsírtam magam..) de mi lesz most a Ladies Code-al? hiszen egy ilyen esemény után nem lehet könnyű lelkileg felépülni.. igazából én nem nagyon ismertem a lányokat, kedvencem sem volt közülük..remélem, Rise hamar felépül.. EunB pedig..ajj..nyugodjon békében! ♥
a temetése..végig sírtam..a többi tagot is így látni..és Eunbi.. T.T
https://www.facebook.com/video.php?v=10152757285846412&set=vb.229023931411&type=2&theater
"Többé nem tündököl együtt az öt szépség,
Hullnak is a könnyek, de már nincs miért.
A fekete lepel takarja fejfáját,
Elvesztette a világ, EunB csodás hangját." ♥
és szegénynek így meghalni...még 22 éves sem volt... és akkor milyen lehet a hozzátartozóknak? mert, persze, mi is megsiratjuk, nekünk is rohadtul fáj, de nyilván nem nekünk a legrosszabb. a szülei hónapokig nem látták, és akkor kapnak egy hírt, hogy a lányuk meghalt? meg a lányok..milyen jó kijöttek egymással, elválaszthatatlanok voltak, és most mégis ez történt..mért pont ők? persze, mással se legyen ez, de akkor is..olyan sikeresek voltak, olyan jól ment minden..igazad van..igazságtalan az élet..
annyira bánom, hogy nem ismertem annyira a lányokat..tehát a nevükön és a korukon kívül semmit nem tudtam róluk..
én most élem át először azt, hogy milyen érzés elveszíteni valakit, aki fontos volt számomra. és akkor a Ladies Code.. folytatják így egyáltalán karrierjüket? hiszen, EunB meghalt..Rise kómában van..Sojung is elég súlyosan megsérült, bár szerencsére jobban van..Zuny-nak és Ashley-nek olyan súlyos baja nem lett.. de lelkileg egy ilyen eseményt feldolgozni és elfogadni, hogy legjobb barátnőjük már nincs velük, és ráadásul a saját sérüléseik, meg az, hogy ez lett velük és lehet, hogy most mindennek vége.. nagyon nehéz lehet. hiszen a videó a temetésről..ott is szegények amilyen állapotban voltak.. továbbra is lesz Ladies Code? én ebben sem vagyok olyan biztos..de ha lesz is, egyáltalán nem lesznek teljesek Eunbi nélkül. semmi nem lesz már a régi.. :'(
#PrayForLadiesCode #RIPEunB
We miss you ♥
a temetése..végig sírtam..a többi tagot is így látni..és Eunbi.. T.T
https://www.facebook.com/video.php?v=10152757285846412&set=vb.229023931411&type=2&theater
"Többé nem tündököl együtt az öt szépség,
Hullnak is a könnyek, de már nincs miért.
A fekete lepel takarja fejfáját,
Elvesztette a világ, EunB csodás hangját." ♥
és szegénynek így meghalni...még 22 éves sem volt... és akkor milyen lehet a hozzátartozóknak? mert, persze, mi is megsiratjuk, nekünk is rohadtul fáj, de nyilván nem nekünk a legrosszabb. a szülei hónapokig nem látták, és akkor kapnak egy hírt, hogy a lányuk meghalt? meg a lányok..milyen jó kijöttek egymással, elválaszthatatlanok voltak, és most mégis ez történt..mért pont ők? persze, mással se legyen ez, de akkor is..olyan sikeresek voltak, olyan jól ment minden..igazad van..igazságtalan az élet..
annyira bánom, hogy nem ismertem annyira a lányokat..tehát a nevükön és a korukon kívül semmit nem tudtam róluk..
én most élem át először azt, hogy milyen érzés elveszíteni valakit, aki fontos volt számomra. és akkor a Ladies Code.. folytatják így egyáltalán karrierjüket? hiszen, EunB meghalt..Rise kómában van..Sojung is elég súlyosan megsérült, bár szerencsére jobban van..Zuny-nak és Ashley-nek olyan súlyos baja nem lett.. de lelkileg egy ilyen eseményt feldolgozni és elfogadni, hogy legjobb barátnőjük már nincs velük, és ráadásul a saját sérüléseik, meg az, hogy ez lett velük és lehet, hogy most mindennek vége.. nagyon nehéz lehet. hiszen a videó a temetésről..ott is szegények amilyen állapotban voltak.. továbbra is lesz Ladies Code? én ebben sem vagyok olyan biztos..de ha lesz is, egyáltalán nem lesznek teljesek Eunbi nélkül. semmi nem lesz már a régi.. :'(
#PrayForLadiesCode #RIPEunB
We miss you ♥
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2014. szeptember 06. 14:06
Még most is hihetetlenül nehéz felfogni, hogy egy ilyen gyönyörű és fiatal tehetséges énekesnőt vesztettünk el. Mindössze csak 22 éves volt, előtte volt egy gyönyörű zenei karrier, sőt még az elét is. Egyszerűen tényleg felfoghatatlan ez az egész, minden egyik pillanatról a másikra történt. Sajnálom, a lányokat, EunB hozzátartózóit is, hiszen egy ilyen tragádiát nagyon nehéz felfogni és elviselni. Nagyon sajnálom! Nyugodj békében EunB! Egyszerűen nehéz végig nézni egy videót a lányokról, hogy ne lábadjon könnybe a szemem.
2014. szeptember 06. 15:34
|
|
Mollyka0011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 364 Csatolások: 1 Azonosító: 163967 offline
|
Mi jöhet még? :'( Nyugodj békében!
2014. szeptember 06. 15:40
|
|
Kanon19új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.08. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 231112 offline
|
Amikor haza jöttem és ezt láttom az interneten meg halt EunB nem akartam elhinni sírtam is! Amikor volt a temetése huhh elkezdtem bőgni még élhette volna az életét ez kész trauma a többi tagoknak!
2014. szeptember 07. 08:58
Habár nem ismertem a két lányt és a munkásságukat sem követtem nyomon, mikor ma megláttam a hírt, hogy Risae is meghalt egyszerűen elszomorított hogy két ilyen fiatal gyönyörű lánynak el kellett mennie. Istenem ez szörnyű..:'( Nyugodjanak békében!
2014. szeptember 07. 09:06
Plusz ahogy megnéztem a videót Eun Bi temetéséről valami szörnyű érzés fogottel. Látni a másik két lányt, össze vannak törve és most hogy Risae is elment, te jó ég, fel nem tudom foghatni mit érezhetnek most...:'(
2014. szeptember 07. 09:09
|
|
Baddest Fremaleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.06. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 223838 offline
|
Nyugdj békében Eunb! :'(
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.