Autóbalesetben meghalt a fiatal koreai énekesnő
2014. szeptember 04. 15:49
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Ugyan nem szoktam túl sok zenét hallgatni a lánybandáktól, de tisztában vagyok a létezésükkel, és azért én is érdeklődöm feléjük, és amikor hallottam (vagyis olvastam) a hírt, teljesen kibuktam. Voltak már autóbalesetek, de ilyen tragikus még sosem
Nyugodjék békében
2014. szeptember 04. 16:00
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
A szívem szorult össze szegény lányért, még úgy is, hogy nem igazán ismertem őt. Csupán 3 évvel volt idősebb nálam. Nagy veszteség egy ilyen életvidám és tehetséges lány elvesztése. Nyugodjék békében!
2014. szeptember 04. 16:21
|
|
RinaChanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 218375 offline
|
A tagokat nem ismertem igazán, a bandától a kedvencem a So Wonderful - ezek ellenére amikor meghallottam, hogy meghalt szinte sokkot kaptam. Hihetetlen, hogy egy ilyen apró technikai hiba és időjárás ezt eredményezte. Fiatal volt, előtte az élet, karrierjük elején. Szörnyen sajnálom, nyugodjon békében. Remélem a többi tag felépül testileg és érzelmileg is.
Különösen tragikus, hiszen ez az első eset a kpop sztárvilágban. (Ebbe belegondolva, hogy anno Kyuhyun is meghalhatott volna, most már tudom, milyen érzés lehetett akkor.)
Ladies' Code hwaiting!
Ladies' Code hwaiting!
2014. szeptember 04. 16:31
Még mindig nem térek magamhoz. Nagyon kedvelem a Ladies' Code tagjait, szörnyű, hogy ilyen fiatalon kellett meghalnia Eunbinek. Azt meg őszintén remélem, hogy Risae-nek nem lett nagyon komoly baja, mert egy koponyasérülés könnyen járhat maradandó agykárosodással. Sajnos. Csak erősen, csajok, kitartás!
2014. szeptember 04. 16:45
|
|
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline
|
Szörnyen sajnálom. Pont most kellett ilyennek történnie, mikor épp, hogy csak megismertem őket? Ez így annyira rossz. Nyugodj békében, Go Eun Bi. Részvétem a családtagjainak és a többi tagnak, valamint az összes rajongónak a földön.
2014. szeptember 04. 16:51
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Nagyon sajnálom, olyan fiatal volt.
2014. szeptember 04. 16:52
|
|
Redzsina005új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.18. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 227865 offline
|
Nagyon sajnálom
Nem nagyon ismertem őket, de nagyon tehetségesek. EunB gyönyörű és iszonyú tehetséges lány volt. A Rise és So Jung remélem rendbe jön. Nyugodj békében EunB. Fighting girls!!! :'(
2014. szeptember 04. 17:10
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
nem ismertem őket de nyugodjon békében.
2014. szeptember 04. 17:32
uramistanem,nagyon sajnálom...rettentő dolgok amikor ilyeneket olvasok
2014. szeptember 04. 17:52
|
|
SuperJuniorfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 207 Csatolások: 95 Azonosító: 202501 offline
|
Istenem ez annyira elszomorított. Igaz sajnálatomra csak most ismeretem meg őket de rögtön meg s szerettem őketmert iszonyú tehetségesek és én nem sok lány bandát szeretek de ők nálam most első helyen vannak. Egy igazán aranyos, tehetséges és fiatal lányt vesztettünk el amit nem igazán lehet feldolgozni. Rettenetes belegondlni hogy mg előtte állt az élet nagy része, még nem házasodhatott, nem lehetett gyereke és még sorolhatnám. :'( Most gondoltam csak igazán bele hogy ilyen bármelyik kedvenc sztárunkkal megtörténhet , én már átéltem ezt Paul Walker-el és rettenetes volt :'( na meg a kedvenc -pop bandámmal a Super Junior-al is történt ilyen de nálluk szerencsére mindenki túlélte, hát nem is tudom mi lenne velem ha a Super Juniorból valakit elvesztenék, gondolni se merek rá. Ugyanez bármelyik biasomnál. Nagyon de nagyon remélem hogy a többi tag fel fog épülni hamar. Az biztos hogy most rengetegen sírnak és szenvednek meg is értem mert én s hullattam könnyeket pedig csak most ismertem meg őket de ahogy hallgattam a számaikat már most a szívembe zártam őket. Részvétem minden rajongónak, családtagnak és barátnak.
Istenem segíts hogy a többi lány is hamar felépüljön! EunB mostmár odafentről figyel minket és boldogítja a többi mennyben levőt. Nyugodj békében EunB, nagyon fogsz hiányozni nekünk és örökké a szívünkben élsz tovább. :'(
2014. szeptember 04. 17:58
|
|
lastonestandingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.10. Hozzászólás: 407 Csatolások: 0 Azonosító: 187511 offline
|
Nyugodjon békében...
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: