Autóbalesetben meghalt a fiatal koreai énekesnő
2014. szeptember 04. 13:29
|
|
Pasik Imádójavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.14. Hozzászólás: 278 Csatolások: 80 Azonosító: 203698 offline
|
Nyugodjon békében. Remélem a másik két lány meggyógyul majd.
2014. szeptember 04. 13:37
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Nyugodj Békében!
2014. szeptember 04. 13:48
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Nyugodj békében, EunB! Amint meghallottam, teljesen összetört, annyira hirtelen ért. Remélem, Sojung és Rise rendbe jönnek...
1 felhasználónak tetszik:
Pasik Imádója
2014. szeptember 04. 14:16
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
nem ismertem de nyugodjon békében
2014. szeptember 04. 15:02
|
|
RainbowAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 226418 offline
|
Nem ismertem de nyugodjék békében
2014. szeptember 04. 15:03
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Még szinte egy nap elteltével sem tudom igazán elhinni, hogy ez történt. EunBi egy életerős, vidám lány volt, megáldva hatalmas tehetséggel. Nagyon-nagyon megrázott, mikor hallottam, hogy elment. Még csak 22 éves volt, szinte gyerek, előtte volt még az élet, előtte volt, hogy kiélvezze a tehetségét és egy igazánn híres énekes váljon belőle. Nagyon sajnálom, hogy ilyen fiatalon el kellett mennie, szinte már hihetetlen, hogy többé nem fog énekelni a csapatával klipet kiadni és mosolyogni a színpadon. Minden reményen a másik két tagban van, akikért még küzdenek az orvosok. Már csak EunBi-ért is fell kell, hpgy épüljenek,
2014. szeptember 04. 15:05
|
|
Lunesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.15. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 173511 offline
|
Elképesztő! Nyugodjon békében szegénykém! Nagyon sajnálom a családját és a tagokat, meg a barátaikat, és a rajongókat is.
A kedvenc számom a Kiss Kiss volt.
A kedvenc számom a Kiss Kiss volt.
2014. szeptember 04. 15:11
|
Sellőgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 279 Csatolások: 53 Azonosító: 192991 offline
|
Egyszerűen döbbenetes, ami ezzel a lánycsapattal történt. Annyira nem ismertem őket, de sok jót hallottam róluk. EunB egy nagyon szép lány volt, nagyon sajnálom. Nyugodjon Békében!!!
2014. szeptember 04. 15:22
Nem, ezt egyszerűen nem tudom feldolgozni ...Tegnap délután értesültem róla, a szívem összefacsarodik ha csak rágondolok..
A LADIES' CODE egy annyira szuper banda volt...nem kellett volna hogy ez történjek velük...Csak reménykedni és imádkozni tudok, hogy Rise és SoJung mihamarabb felépül..
1 felhasználónak tetszik:
Betti90
2014. szeptember 04. 15:26
Mikor olyan halál híreket hallok ahol ilyen vagy ennél fiatalabban halnak meg, picit mindig elszomorodom, mert bele gondolok milyen nehéz lehet a szüleiknek. Tragikus mikor egy szülőnek kell eltemetni a gyerekét. Így én sok erőt kívánok a szüleinek és rokonainak, hogy átvészeljék ezt az igen nehéz időszakot..
Eun Bi, nyugodj békében..
Azért pedig imádkozom, hogy Rise és So Jung szervezete ne adja fel a küzdést, és hogy mihamarabb felépüljenek.
Eun Bi, nyugodj békében..
Azért pedig imádkozom, hogy Rise és So Jung szervezete ne adja fel a küzdést, és hogy mihamarabb felépüljenek.
2014. szeptember 04. 15:28
Hát nekem nem voltak a kedvenceim,igazán nem is ismertem őket, de a hír engem is megdöbbentett, ilyen fiatalon meghalni, ez szerintem az egyik legrosszabb..
Nagyon sajnálom, nyugodjék békében!
A másik két tagnak, pedig mihamarabbi felépülést!
Nagyon sajnálom, nyugodjék békében!
A másik két tagnak, pedig mihamarabbi felépülést!
2014. szeptember 04. 15:41
|
|
Momochiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.28. Hozzászólás: 42 Csatolások: 27 Azonosító: 198900 offline
|
mikor olvastam hogy mi történt nem tudtam elhinni. el is sírtam magam. ez olyan szomorú
szegény EunB olyan fiatal volt. még előtte állt az egész élet. ráadásul még csak tavaly debütáltak és ez a szörnyű baleset már szegénynek a karrierje végét is jelenti.
Nyugodj békében EunB!
És remélem hogy hamar felépül Rise és So Jung!
szegény EunB olyan fiatal volt. még előtte állt az egész élet. ráadásul még csak tavaly debütáltak és ez a szörnyű baleset már szegénynek a karrierje végét is jelenti.
Nyugodj békében EunB!
És remélem hogy hamar felépül Rise és So Jung!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.