Szaksz Gabi négy éve tűnt fel a TV2 sorozatában, ám most a Jóban Rosszban készítői úgy döntöttek, hogy Száraz Dénes után neki is távoznia kell.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szaksz Gabi is búcsúzik a Jóban Rosszbantól
2014. augusztus 03. 16:13
2014. augusztus 03. 16:23
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Nem is értem hova fogynak ennyire. A liptait bezzeg mindig vissza kell rángatni a sorozatba, gyakorlatilag miatta nézem neten, csakhogy őt eltekerhessem.
2014. augusztus 03. 16:30
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Na neki már ideje távoznia, olyan erőltetett a játéka és a grimaszai, hogy rosszabb, mint Szabó Zsófi a rosszabb napjain (mert azért vannak jobbak neki is). A karaktere még prostiként jópofa volt, meg jól is állt neki, most már nagyon leült.
2014. augusztus 03. 17:53
|
|
Metamorphosismask of sanity |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.07. Hozzászólás: 2295 Csatolások: 544 Azonosító: 228986 offline
|
Jaj csak ezt ne!
Most mitévő legyek?
Most mitévő legyek?
2014. augusztus 03. 18:53
Várható volt azok után, hogy kiderült, hogy megcsalta Kristófot, el fog menni. Mindenesetre nem vágok eret miatta. c:
2014. augusztus 03. 19:02
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Unatkozó háziasszonynak érzem magam, amiért ismét bele-belenézegetek az adásokba, de kezdjük ott, hogy ezt a napi 25 percet reklámmal megszakítva hogy gondolják, nem tudom.
Eleinte nem kedveltem Gabi karakterét, de így a végére egész szimpatikus lett, még akkor is, ha a szíve mélyén prosti maradt. A művésznőt eddig nem ismertem, de nekem nagyon tetszik a játéka, sajnálom hogy színházi produkciókban nem szerepel, nem álommunka a színészet, az biztos.
A sorozatról csak annyit tennék hozzá, hogy egyszerűen én érzem magam kellemetlenül, mikor nézem. Az összes szálban cselszövések, hazudozások, sírások zajlanak, az egydüli szereplők, akiknél nem fordulok el kínomban, az a Bodolai család és Konrád doki, viszont rajtuk kívül az összes karakter egyenlő a foshsal, kínszenvedés őket nézni/hallgatni.
Ui. petíciót kéne indítani, hogy Szabó Zsófit vagy dobják ki vagy cseréljék le, nála tehetségtelenebb "színészt" ilyen kaliberű műsorban életemben nem láttam még. A reklámok alapján, az amatőr, családon belüli, nyomozgatós realitysorozatokban szereplő, utcáról összeszedett átlagemberek jórésze is nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint a szőkeség.
Ugyanakkor a gyerekszereplők rendkívül jól játszanak, Vida Sárát volt szerencsém látni a Mary Poppinsban, hihetetlen tehetséges a kislány minden szempontból.
Eleinte nem kedveltem Gabi karakterét, de így a végére egész szimpatikus lett, még akkor is, ha a szíve mélyén prosti maradt. A művésznőt eddig nem ismertem, de nekem nagyon tetszik a játéka, sajnálom hogy színházi produkciókban nem szerepel, nem álommunka a színészet, az biztos.
A sorozatról csak annyit tennék hozzá, hogy egyszerűen én érzem magam kellemetlenül, mikor nézem. Az összes szálban cselszövések, hazudozások, sírások zajlanak, az egydüli szereplők, akiknél nem fordulok el kínomban, az a Bodolai család és Konrád doki, viszont rajtuk kívül az összes karakter egyenlő a foshsal, kínszenvedés őket nézni/hallgatni.
Ui. petíciót kéne indítani, hogy Szabó Zsófit vagy dobják ki vagy cseréljék le, nála tehetségtelenebb "színészt" ilyen kaliberű műsorban életemben nem láttam még. A reklámok alapján, az amatőr, családon belüli, nyomozgatós realitysorozatokban szereplő, utcáról összeszedett átlagemberek jórésze is nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint a szőkeség.
Ugyanakkor a gyerekszereplők rendkívül jól játszanak, Vida Sárát volt szerencsém látni a Mary Poppinsban, hihetetlen tehetséges a kislány minden szempontból.
2014. augusztus 03. 19:17
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Sajnálom hogy elment.
A szerkesztőnek köszi, jó hogy ezt is megtudtuk.
A szerkesztőnek köszi, jó hogy ezt is megtudtuk.
2014. augusztus 03. 19:39
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Ahh ne már
Zsanett karaktere annyira aranyos volt!! Még az elején nem szerettem a múltja miatt de mikor összejöttek Kristóffal utána már megszerettem
Tánctanár?
Nem is tudtam!!! Ez szuper, legalább van más munkája is.
2014. augusztus 03. 22:24
Jaj na ne már..
Pedig reménykedtem benne, hogy valahogy sínre teszik a babadolgot Kristóffal, dehát..ez van.
A baj az az, hogy Gabinál trilliószor ultratehetségtelenebb egyedek is vannak ebben a sorozatban, akik nem tudom mióta hűtik ott a levet, elvegetálnak a viszonylag érdektelen és unalmas karakterükkel, az pedig, aki karakterfejlődésen megy át, kirakják..Pedig sokkal többet is kihozhattak volna ebből a Zsanett-Kristóf-Isti témából.
2014. augusztus 04. 10:18
szerintem nagyon gáz, hogy ennyi mindenkit ki írnak a sorozatból akik már így több éve szerepeltek benne, nehéz lehet ez a színészeknek is
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.

0 felhasználónak tetszik: