Kulcsár Edina lett Magyarország szépe
2014. július 21. 13:57
Szerintem nagyon szép nő, gratulálok neki! Bár én inkább a jobb oldali koronás kis termetű csajszit választottam volna.
1 felhasználónak tetszik:
Direction Rajongo6
2014. július 21. 14:04
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
csinos! gratulálok neki!
2014. július 21. 14:04
Nagyon szép,de volt ott legalább még egy ilyen szép!!!
2014. július 21. 14:09
Nem szoktam ilyeneket nézni, de most a híradó után ott ragadtam és engem az elejétől ő fogott meg a legjobban. Azt figyeltem, hogy sok lány néha már nem is mosolyog, hanem vicsorog.
Edina kisugárzása pedig még a tévén is átjött. :"D Nekem az tetszett benne, hogy annyira könnyedén mozgott a színpadon. Míg szinte az összes többi mint valami darab fa úgy dülöngélt az ilyen közös táncos részeknél.
Az egyetlen amit nem értek, minek került a 16-ba több 17 éves lány is...
Edina kisugárzása pedig még a tévén is átjött. :"D Nekem az tetszett benne, hogy annyira könnyedén mozgott a színpadon. Míg szinte az összes többi mint valami darab fa úgy dülöngélt az ilyen közös táncos részeknél.
Az egyetlen amit nem értek, minek került a 16-ba több 17 éves lány is...
2014. július 21. 14:13
|
|
Duka2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.25. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 215857 offline
|
Hát ízlések és pofonok,de a győztes egyááltalán nem szép,az udvarhölgyek annál inkább!!
Főleg Van Den Bosch Sydney..neki a mosolya is szebb,nem vicsorgás!!
Főleg Van Den Bosch Sydney..neki a mosolya is szebb,nem vicsorgás!!
1 felhasználónak tetszik:
Direction Rajongo6
2014. július 21. 14:25
Szép nő, de a mellette lévő alacsonyabbik szebb szerintem
2014. július 21. 14:28
Egyáltalán nem lepődtem meg,hogy ő nyert.Igaz,én még Edinát sem tartom annyira szépnek,de a mostani rémgyenge felhozatalban talán még ő volt a legszebb.A két udvarhölgy szerintem viszont egyáltalán nem szép és csak nekem tűnik fel az a-Jajj,nem én nyertem.De megtépem ezt a kis r*bit a parkolóban.-nézés a szemükben?Szánalmas...Azt utálom a szépségversenyeket,nem az a lényeg,hogy milyen szép vagy,hanem az,hogy (szépenszólva) hányszor teszel "szívességet" egy-egy fejesnek.Ráadásul az mindenkinek szubjektív véleménye,hogy kit lát szépnek.Ja,és én őszintén mindegyik királynőjelölt művicsorált agyfxt kaptam.
2014. július 21. 14:38
|
|
diamondangelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.06. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 214868 offline
|
Mindegyik ugyanúgy néz ki. Hosszú hullámos haj, fehérített fogsor, és kb 45 kiló.
2014. július 21. 14:49
|
|
p.s.somebodyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.23. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 217310 offline
|
Szépek
gratulálok nekik
2014. július 21. 14:55
Gratulálok neki! Mondjuk szerintem a második udvarhölgy szebb, de Edina is nagyon szép.
2014. július 21. 15:05
|
|
Pretty L.Liarsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.21. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 229866 offline
|
megérdemelte egy Nagyon Szép Lány! Mondjuk Volt Benne Egy Ismerősöm Stankovics Beáta, Nem Messze Lakik Tőlem Mert Án Is Jánosházi Vagyok Mint Ő Ő Szerintem Azárt Jobban Megérdemelte Volna!De Hát Edina Is Nagyon Szép!!
2014. július 21. 15:06
Azt remélem mindenki észrevette, hogy a végső döntőben, csak egyedül rajta volt, teljesen fehér ruha!!!!!!!!!
2014. július 21. 15:09
|
|
sztármániavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.10. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 227386 offline
|
Gratula! de ez tényleg igaz Ag_laja :/
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.