99 nap a Facebook nélkül — bevállalod?
2014. július 21. 10:50
|
|
Liuska02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.15. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 224295 offline
|
HÁÁT KIBIRNÁM mert egyszer nemrég elromlott a gépünk és 3 vagy 4 hónapig nem volt gép. amugy én nekempéldául mostanában sok fontos dolog van például mikor van a tábor.. meg a kapcsolatot is tartom a barátaimmal
2014. július 21. 12:06
|
|
Lili0120If I can take it, I can make it |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 1427 Csatolások: 0 Azonosító: 169896 offline
|
nem tudom, hogy kibírnám-e, mert én a barátaimmal facebookon tartom a kapcsolatot és ott szoktuk megbeszélni a programjainkat
most, hogy belegondolok, letölthetnénk a vibert
akkor viszont kibírnám
2014. július 21. 12:08
|
|
Sarah120új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.22. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 221606 offline
|
én soha nem akartam nem akarok és nem is fogom akarni a facebookot egy hülye függés most komolyan aki nem bí ki 99 napot nélküle hát az menjen orvoshoz most komolyan
2014. július 21. 12:21
Csak annyit szoktam csinálni, hogy belépek, megnézem az oldalam és kilépek.
2014. július 21. 15:13
|
|
Pretty L.Liarsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.21. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 229866 offline
|
Én nem Birnám Ki Őszintén megmondom:DD
2014. július 21. 16:07
|
|
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline
|
Inkább hozzák vissza az MSN-t, én azt javasolom!
2014. július 21. 16:16
Simán kibírnám.Akikkel napi szinten beszélni akarok,azok úgyis itt élnek velem egy fedél alatt,nem szorulok rá a Face-re.Mára már úgysem arra használják a legtöbben,hogy tartsák valakivel a kapcsolatot,hanem arra,hogy mindenféle 12 éves kis netr*banc bepucsítva push up melltartóban kacsacsőrt utánzó képeket rakjon fel.Szánalom,ami manapság Facebook néven fut.Én meg erre nem vagyok vevő(
).
2014. július 21. 16:39
|
Rocky.99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.08. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 187404 offline
|
Nekem van facebookom, de max. 10-15 percet szoktam vele tölteni naponta, de azt is úgy, hogy nem egy huzamban. Bár mondjuk szoktam messengeren dumálni napi 20-30 percet, de azt sem egy huzamban.
Nem tudom lehet hogy kibírnám
Nem tudom lehet hogy kibírnám
2014. július 21. 17:26
|
sziszanettúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.23. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 226468 offline
|
a facebook egy baromsag!!
az emberek tobbsege azt is kiirja hogy:"most szarok, es nagyon budos".
nekem nincs facebookom es nem is lesz!!
idiota, bal..sz, bunko embereknek tartom azokat akiknek facebookuk van!!
(kivetel nelkul)
az emberek tobbsege azt is kiirja hogy:"most szarok, es nagyon budos".
nekem nincs facebookom es nem is lesz!!
idiota, bal..sz, bunko embereknek tartom azokat akiknek facebookuk van!!
(kivetel nelkul)
2014. július 21. 17:34
Most váltottam iskolát, és a régi osztálytárs barátaimmal a Facebookon tartjuk a kapcsolatot. Igen, tudom, van telefon is.. de kérlek! Ki az, aki SMS-ezik vagy telefonálgat pénzért, mikor azt ingyen megteheti a Messenger alkalmazással! A Facebook segítségével beszélem meg a találkozókat a barátaimmal! A Facebookon értesülök egy csomó hírről! Meg lehet kövezni, de én nem bírnám ki, mert szeretném tartani a kapcsolataimat.
Ezt a kedvezményezést se azért találták ki gondolom, hogy az emberek megszakítsák a kapcsolataikat azokkal az emberekkel, akik távol vannak tőlük
Nekem is rengeteg barátom van, és nem fogom mindent végig hívogatni egy csomó pénzért, mikor megtehetem ingyen is. Sajnálom!
2014. július 21. 17:40
sziszanett - Azt hiszem kissé túlságosan sztereotipikus vagy!
2014. július 21. 19:41
|
|
Kittiszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 206245 offline
|
Ha lenne 99 nap egymás után, amikor nincs suli, bevállalnám. De iskolaidőben kénytelen vagyok felmenni, mert minden fontos (és kevésbé fontos) dolgot az osztálycsoportban tesznek közzé.
Viszont előfordul, hogy nyáron egy hétig fel se megyek, és nem hiányzik. Eleve szörnyen kevés ismerősöm van (100 alatt), szóval átnézni a hírfolyamot kb. napi 5 perc. És sokszor az is teljesen érdektelen. Általában a képeket szeretem megnézni, de ennyi. Szerencsére nincsenek tükörben pózoló, pucsító ismerőseim
Viszont előfordul, hogy nyáron egy hétig fel se megyek, és nem hiányzik. Eleve szörnyen kevés ismerősöm van (100 alatt), szóval átnézni a hírfolyamot kb. napi 5 perc. És sokszor az is teljesen érdektelen. Általában a képeket szeretem megnézni, de ennyi. Szerencsére nincsenek tükörben pózoló, pucsító ismerőseim
2014. július 21. 19:47
Simán kibírnám volt hogy 2 évig nem facebookoztam. Mert volt fontosabb dolgom nyaralás, meg tudjátok ilyenek..
De sajnos nekem is van kivel csak ott udm tartani a kapcsolatot én 3x lépek be egy nap van hogy 2x reggel délben és este vagy ha rám ír valamelyik haverom akkor messengeren facezek...
2014. július 21. 19:48
Lehethogy nem hiszitek el ezt a 2 évet de ez van!Nem csak a facebokból áll az élet!
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.

0 felhasználónak tetszik: