Amőba falta fel a szemét, mert nem cserélt kontaktlencsét
2014. július 14. 20:57
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
A szokásos emberi ostobaság. Megveszünk valamit, el sem olvassuk, hogyan kell szabályosan használni, azután csodálkozunk, ha baj van.
2014. július 14. 20:57
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
miért nem szólt neki senki??? hírtelen mindenki elfelejtette....pedig ahogy ránézek a képre észretevető jel lett volna hogy ítt valami nem stimmel...de azért sajnálom szegényt.
2014. július 14. 20:59
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Fancsababa @ 2014.07.14. 20:57)
miért nem szólt neki senki??? hírtelen mindenki elfelejtette..pedig ahogy ránézek a képre észretevető jel lett volna hogy ítt valami nem stimmel...de azért sajnálom szegényt. 
Talán senki sem sejtette, hogy a csajnak nem volt annyi esze, hogy kivegye a lencsét a nap végén.
2014. július 14. 21:01
Ez az azért nagyon durva! Szerencse, hogy én nem vagyok szemüveges
2014. július 14. 21:06
Valahol sajnálom,viszont a bajt csak magának köszönheti.
Nem tudom..
Az ilyenek azt hiszik,hogy a használati utasítások a róka és a varjú meséiről szólnak?!
Nem tudom..
Az ilyenek azt hiszik,hogy a használati utasítások a róka és a varjú meséiről szólnak?!
2014. július 14. 21:32
van egy osztálytársam, ő a legostobább, sajnos ez így van...
Ő sem cseréli és zavarja is neki, mondta többször is, hogy kellemetlen meg néha már homályosan lát, nem tudom mitől, lehet teljesen más, de szerintem neki már belerohadt a szemébe xd
Ő sem cseréli és zavarja is neki, mondta többször is, hogy kellemetlen meg néha már homályosan lát, nem tudom mitől, lehet teljesen más, de szerintem neki már belerohadt a szemébe xd
2014. július 14. 21:35
Újabb ok amiért jobban kéne figyelnem, hogy rakom be/ viselem a kontaktlencsét.
2014. július 14. 21:38
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Szemüveg,szemüveg,szemüveg.Vannak divatosabb keretek.Ráadásul nem halsz bele,vakulsz meg etc.
Kontaklencse ellen sokkal nyomósabb indokok is annak mint pl amit a cikk is leír.
Kontaklencse ellen sokkal nyomósabb indokok is annak mint pl amit a cikk is leír.
2014. július 14. 21:42
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Hát ez elég durva, és gusztustalan. Én felváltva hordom a lencsét és a szemüveget. Egész nap nem bírnám viselni, nemhogy fél éven keresztül. Amúgy már több, mint 5 éve biztos, hogy meg van a lencsém, és semmi gond nincs vele. Felesleges elijeszteni azokat, akik még csak ezek után szeretnének. Csak ésszel kell használni, mint minden mást.
2014. július 14. 21:44
Én pont most fogok váltani kontaktlencsére, szerintem ha rendeltetésszerűen van használva, nincs komoly baj. Éppen ezért tartanak egy jó félórás bemutatót arról, hogyan kell használni, mielőtt odaadják. Plusz a sport és egyéb tevékenységek miatt sokkal kényelmesebb is, de aki nem tudja, az ne használja.
2014. július 14. 21:51
Akinek nagy dioptriája van (mint nekem), sokkal praktikusabb a lencse, hiszen azzal minden irányban élesen lát, nem csak előre, ahol a szemüveglencse van, és nem kell a fejet is elfordítani ahhoz, hogy oldalra nézhess. Sokáig hordtam szemüveget, de pár hónapja kontaktlencsére váltottam. Megéri azt a néhány plusz percet és mozdulatot, amit igényel a berakás, tisztítás, stb. Olyan, mintha nem is lenne rossz a látásom. Ez a lány pedig a saját lustaságának és felelőtlenségének köszönheti, hogy megvakult, magára vessen az ilyen.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett