Mindössze 5 epizód után a műsorban jelentették be, hogy megszüntetik a Famous in 12 című valóságshow-t.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hatalmasat bukott a CW sztárcsináló műsora
2014. július 04. 14:04
2014. július 04. 14:13
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 online
|
Feleslegesek az ilyen műsorok szerintem, mivel valakik úgy lesznek sikeresek, hogy tulajdonképpen semmit sem tettek, ezért is rühellem a Kardashian-Jenner családot.
2014. július 04. 14:14
Ciki...
Rakjanak bele egy botránykirálynőt és azonnal nő a nézettség
Rakjanak bele egy botránykirálynőt és azonnal nő a nézettség
2014. július 04. 17:09
|
|
Diaryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 222791 offline
|
De könyörgöm, ez az emberi butaság netovábbja! Felteszem, Kardashianék sem tudatosan határozták el, híresek lesznek - jó, gondolom, azért számoltak vele, csak nem ilyen mértékben -, de még ha tehetségesek lennének is ezek az egyedek, sem működik a "hasamra csapok, oszt lódulj porondra, fiam" elv.
2014. július 04. 17:18
igazából az ilyen műsörok mindig borzalmas csodálom,hogy hamarabb nem bukott el
2014. július 04. 18:30
|
|
p.s.somebodyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.23. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 217310 offline
|
Én nem igazán csípem az ilyen műsorokat és nem is igazán látom az értelmüket
2014. július 04. 20:09
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Ennyit a 12 hetrol. Kardashianeknak sincs sok tehetseguk, de mar nagy nepszeruseget szereztek..
Szerintem itthon siman el tudnanak adni egy ilyen realityt.
Ezekhez a musorokhoz sem tehetseg, sem esz nem kell. Kardashian'-Jenner csaladot ezert is nem szeretem... meg a magamutogatas...
Es akik ezeket a msuorokat kitalaljak.. ez nagy bugyutasag.
Szerintem itthon siman el tudnanak adni egy ilyen realityt.
Ezekhez a musorokhoz sem tehetseg, sem esz nem kell. Kardashian'-Jenner csaladot ezert is nem szeretem... meg a magamutogatas...
Es akik ezeket a msuorokat kitalaljak.. ez nagy bugyutasag.
2014. július 05. 13:40
|
|
BeHappy 123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.11. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 224093 offline
|
Nem értem miert csináltak ilyen műsort, pedig álltalában szeretem aCW sorozatait.
2014. július 05. 15:26
|
|
HRéka0000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 562 Csatolások: 0 Azonosító: 217712 offline
|
Sajnos bárkiből lehet híres ember manapság!
És ez baj! Valaki még fingani sem tud normálisan, és már sztár lesz belőle, mert Los Angelesbe költözik és mindenféle hülye reality kotyvaszba belekerül, amiből már négyszázezer féle van, és már a kutya sem kíváncsi rá! Szánalom... Bocsánat, de ez most rendesen felidegelt.
2014. július 06. 01:26
Meg is értem, hogy a kutya sem kíváncsi egy újabb Kardashian-família utánzatra.
2014. július 06. 07:24
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Az emberek nem vevők még egy Kardashian családra. Talán ott bukták el, hogy pont olyat akartak kreálni. Kétszer nem léphetsz ugyanabba a folyóba...
Ezek az emberek mintha kiköpött Kardashian család lenne, csak utóbbiak inkább kreol bőrűek, mint színesbőrűek. Ha valami egyedibbet találtak volna ki, amit eddig nem játszottak el, akkor lehet rákattantak volna az amerikaiak. (Mondjuk talán nem megint egy önmutogató családból kellene sztárt csinálni, és meggazdagítani őket a semmiért...ráadásul csak a nép is butul vele...)
Ezek az emberek mintha kiköpött Kardashian család lenne, csak utóbbiak inkább kreol bőrűek, mint színesbőrűek. Ha valami egyedibbet találtak volna ki, amit eddig nem játszottak el, akkor lehet rákattantak volna az amerikaiak. (Mondjuk talán nem megint egy önmutogató családból kellene sztárt csinálni, és meggazdagítani őket a semmiért...ráadásul csak a nép is butul vele...)
2014. július 06. 19:16
Kardashianékból elég egy is.Nem kell szaporítani a fajtájukat.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.

0 felhasználónak tetszik: