Melegprostiként árulja magát Cristofel!
2014. július 03. 18:27
Gratulálok neki! Előre félek, hogy mi lesz a következő...
2014. július 03. 18:27
Nem sikerült bekerülnie a zene iparba?
'Miért nem keres magának rendes munkát?' Tanulatlan, idióta "Kubai macsóként", nem fog magának egy hamar normális állást találni. „Annyit akartam elérni, hogy jó ember legyen, és hogy ne hamburgert áruljon, hanem egy jólöltözött, menő munkahellyel rendelkező férfi legyen“ Ebből az emberből ezt bárki ki tudná nézni? Ugyan kérlek. Még annyi esze sincs, hogy összerakjon egy hamburgert, nemhogy üzletemberként dolgozzon. Különben is. Ez az egész beszámoló is csak arra ment ki, hogy újra rivaldafénybe kerüljön, és lám sikerült is neki. Mikor az emberek végleg elfelejtették előjött ezzel a hírrel. Nem furcsa ez egy kicsit?
Remélem az egyik pénzes kuncsaftja olyan erősen megd*gja, hogy majd hetekig nem fog tudni járni.
'Miért nem keres magának rendes munkát?' Tanulatlan, idióta "Kubai macsóként", nem fog magának egy hamar normális állást találni. „Annyit akartam elérni, hogy jó ember legyen, és hogy ne hamburgert áruljon, hanem egy jólöltözött, menő munkahellyel rendelkező férfi legyen“ Ebből az emberből ezt bárki ki tudná nézni? Ugyan kérlek. Még annyi esze sincs, hogy összerakjon egy hamburgert, nemhogy üzletemberként dolgozzon. Különben is. Ez az egész beszámoló is csak arra ment ki, hogy újra rivaldafénybe kerüljön, és lám sikerült is neki. Mikor az emberek végleg elfelejtették előjött ezzel a hírrel. Nem furcsa ez egy kicsit?
Remélem az egyik pénzes kuncsaftja olyan erősen megd*gja, hogy majd hetekig nem fog tudni járni.
2014. július 03. 18:40
Szerintem a hamburgersütés kevésbé derogáló, mint pénzért szexelni, de ő tudja.
2014. július 03. 18:51
Idézet
„Annyit akartam elérni, hogy jó ember legyen, és hogy ne hamburgert áruljon, hanem egy jól öltözött, menő munkahellyel rendelkező férfi legyen“
Hát ehhez a munkához nem nagyon kell bármilyen ruhadarabot is viselnie.
A férfi szó meg már születése óta nem igaz rá.
2014. július 03. 18:52
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234309 Azonosító: 59785 offline
|
Én nem lepődtem meg rajta, hogy őszinte legyek. Eddig is mindig az olyan melókra bukott, amik gyorsan tejelnek, normális munka nélkül.
2014. július 03. 19:03
Te jó isten. TE JÓ ISTEN. Nincs több mondanivalóm.
2014. július 03. 19:06
|
|
Hunyopok015új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.24. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 219835 offline
|
Egészségére...
2014. július 03. 19:34
|
|
lastonestandingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.10. Hozzászólás: 407 Csatolások: 0 Azonosító: 187511 offline
|
Nem is csodálkozok...
2014. július 03. 19:34
Nem lepett meg. Hogy miket ki nem mond a nyilvánosság előtt, csak hogy ne felejtse el őt Magyarország...
2014. július 03. 20:07
|
|
Ági504smileúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.07. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 211397 offline
|
Gratulálok,egy újabb normális ember.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: