Ilyen a szépségideál a világ különböző országaiban
2014. július 07. 13:26
Görögoszág,India és Nagy-Britannia ideáljai szépek ☺
2014. július 07. 14:18
|
|
cukorka2002visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.13. Hozzászólás: 198 Csatolások: 60 Azonosító: 209173 offline
|
Az Argentin nekem tetszik, a Szerbia is jól néz ki, és utoljára Görögország tetszik! *.*
2014. július 07. 18:14
|
|
Big time rushervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 137 Csatolások: 0 Azonosító: 209209 offline
|
Wow! ez nagyon érdekes cikk lett!!!
imádom!!!<3
imádom!!!<3
2014. július 07. 18:17
Ez nagyon jó cikk,nekem ezek a képek nagyon tetszenek!! Főleg az Usa-i ,a szerbiai,a chile-i és a pakisztáni a legjobbak szerintem.
2014. július 08. 00:26
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (F.TáŁia Evelin @ 2014.07.07. 07:53)
Jó cikk de most belegondoltam hogy milyen rossz lehet, az arab nőknek még ha nagyon meleg van és melegük van ők akkor, sem vehetik le a fejkendőt sem a hosszú ujjú felsőt, és még a lábuk vagy a karjuk egy kis része se lehet kint mert akkor levágják a fejüket. Most komolyan gondoljunk bele hogy nekünk mennyivel jobb az életünk, mi felvehetünk egy normális felsőt, amiből csak a 2 karod van kint!..
XD De ők nem! Mert nekik levágják a fejüket..
Szóval szerintem mindenki gondolkozzon el ezen hogy mások vagdossák magukat ,mert szerelmi vagy mit tudom én milyen bánatuk van, ennyi erővel nekik is rossz lehet hogy megsülnek a nagy melegben.. Nekem ezt most így felderült..
Sokszor láttam arabokat Budapesten amikor járok oda. De most komolyan! Mindenki gondoljon bele legalább 1 másodpercre! Én nem vagyok arab de ezért sajnálom őket...
Ha jól tudom, akkor az arab országokban sincsen lefejezés. Pontosan nem tudom, hogy milyen büntetést szabnak ki a nőre, aki megsérti a vallást és a tradíciókat, ám nagy eséllyel vagy a férj veri félholtra (mert ugye a muzulmán vallás elég érdekes) vagy halálra kövezik. Egyébként én pár éve jártam Jordániában, és ugye az is arabok lakta ország. Megtudtam, hogy a nőknek nem kötelező viselni, ám sokan annyira nyomatják a muzulmán vallást, hogy önként dalolva, saját akaratából hordja a csadort. Láttam bugyola nélküli arab nőt is, minden reggel mellettünk reggeliztek a hotel éttermében, én pedig mindig megjegyeztem magamban, hogy hogyan lehet valaki ennyire gyönyörű - nagyon szép volt. Nagy eséllyel modern felfogású muzulmánok voltak.
2014. július 08. 01:39
|
|
Baharka34visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 434 Csatolások: 0 Azonosító: 199630 offline
|
Hát nekem USA egyáltalán nem tetszik. Nem is tudom.., olyan túlságosan megcsináltnak tűnik nekem. Blee. Viszont Szerbia és Bulgária nagyon szépek szerény véleményem szerint.
2014. július 08. 09:34
|
|
bubor panni03új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 217979 offline
|
kár hogy nincs Magyarország
2014. július 08. 09:58
USA tényleg nem valami szép
Arab se lennék. Kivéve ha fiú lennék
2014. július 08. 11:15
|
|
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline
|
sztem Pakisztán és Szerbia a legszebb.
ott oan szép.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: