Kísérleti patkányok lettek a facebookozók
2014. június 29. 22:47
Meg is érdemlik, gondolom nem olyan embereket választottak a célra akik hetente kétszer fent vannak, hanem kis simifiúkat és similányokat akik állandó jelleggel az okos telefonjukat simogatva és nyál csorgatva órahuszonnégyben 'naprakészek' az üzenőfalat illetően.
2014. június 29. 22:51
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Én nem szoktam posztolni, max nagyon ritkán, de szerintem a Facebook profil, és annak tartalma személyes, így nem volt jó ötlet hozzányúlni...
2014. június 29. 22:53
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Mekkora kibaszás votl ez!Kísérletezzen a saját anyján.Legalább értesítették volna a személyeket,hogy mivel elfogadtak ezt meg ezt a regisztrációkor,lehetséges,hogy ezt és ezt fognak rajtuk elvégezni.De nem utólagosan
2014. június 29. 23:22
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
Azért lássuk be, Cukorhegy Márk ért valamennyit a marketinghez
És nem is értem, miért vannak felháborodva, lássuk be, ez nem egy nagy probléma, hogyha eddig nem volt velük problémájuk...
2014. június 30. 01:42
|
|
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline
|
Ez a faszi eleve ellopta másnak a cuccát, vagyis úgy tudom hogy megvásárolta(?) a Facebookot, amikor tervben volt és mekkorát kaszál/t vele. Szóval itt ő a legnagyobb patkány. Az internet patkánya, remélem impotens lesz élete végéig! Na jó ilyet senkinek sem kívánok.
2014. június 30. 03:12
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Ez a faszi se normális a mostani képén is látszik azaz elmebeteg vigyor
2014. június 30. 07:54
én ezért szeretem jobban a twittert van facebookom is de nem szoktam fent lenni :/
2014. június 30. 08:10
Durva!Ezért utálom a Facebookot.Nem véletlenül nincsen nekem
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.

0 felhasználónak tetszik: