Starity

Ők a világ első android műsorvezetői — videó

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. június 26. 23:14 #41
ZsocchanD
ZsocchanD

Státusz“Be yourself; everyone else is already taken.” - Oscar Wilde
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 745
Csatolások: 0
Azonosító: 184302
Örülök, hogy fejlődik a világunk. Csak remélem nem fogják átvenni a helyünk, mint a Terminátorban biggrin.gif De szerintem nem kéne erőltetni ezt az android robotot. Nézzétek mag a Wall-et. Olyanok akarunk lenni?
2014. június 26. 23:22 #42
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Szép, élethű meg minden, de minek? Én húsvér világban akarok élni nem az Ötödik elemben.
2014. június 27. 00:03 #43
Doriberci
Doriberci
új tag
Hozzászólás: 29
Azonosító: 223045
uhhh hát... ez... ijesztő
2014. június 27. 00:51 #44
- törölt felhasználó -    
Én ebben az "ijesztő" helyett azt látom, hogy mennyire csodálatos szintre lépett az emberiség persze ha az emberiségről van szó akkor sok jót nem jósolok a környezetnek, de remélem, hogy ezt a rengeteg új tudást a betegségek gyógyítására is fogják használni, és nem csak emberekére, de végre igazán ráeszmélnek, hogy a földet is meg kell gyógyítanunk. Ha a hatalmunk nem is, de azt hiszem, a tudásunk lassan képes lesz rá.
2014. június 27. 01:35 #45
etisz
etisz

Státuszetisz még nem állította be a státuszát és nem is fogja
Hozzászólás: 585
Azonosító: 166751
Az emberiség rengeteg csodálatos dologra lenne képes, lásd ezeken a robotokon. Az az érdekes, hogy még ezekkel sem merítették ki azt, amire képesek vagyunk/lennénk. Ha sokkal többet foglalkoznának ezzel, már rég élhetnénk futurisztikusabban. Egyetértek zombee Starral, igazán remek lenne, ha ezt a tudást komolyabb terepen is hasznosítanák.
2014. június 27. 08:18 #46
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5814
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Ez valóban nagyon nagy dolog. Mondjuk én mindig is nagyon tartottam ezektől a "robotoktól", de nagy lépés az emberiségnek.
2014. június 27. 09:15 #47
Sely64
Sely64

StátuszSoha ne hagyjon el benneteket a remény! - Éhezők Viadala
Hozzászólás: 516
Azonosító: 210448
Ez mind szép és jó, de ha mindent robotok fognak csinálni akkor az emberek miből fognak megélni?
2014. június 27. 09:22 #48
- törölt felhasználó -    
Elképedtem ezen a videón. Komolyan azt akarják a japánok,hogy a robotok csináljanak mindent az emberek helyett? Dolgozás,takarítás...? Ez NEM a robotok feladata! Hanem az embereké! Akik éhesek,szomjasok lesznek,elfáradnak,elmennek aludni,éreznek,sírnak,nevetnek,mosolyognak,dühösek,féltékenyek,szomorúak,boldogok..és még folytathatnám. A robotok NEM valók az emberiségnek. Minek? Csak mert az ember ellustult,és azt akarja,hogy csinálják meg helyette,arra valóak a takarítók,házvezetők. NEM a robotok. Japán is csak maga alatt vágja a fát,mert magában tesz kárt ezzel. De ezt már megszokhattuk volna tőlük. NEM KELLENEK ROBOTOK! Már a mai 21.század is tele van android dolgokkal! A mai gyerekek nem kint játszanak a levegőn,olvasnak,rajzolnak,másokkal játszanak...hanem az android mobiljukat nyomkodják! A szobájukban! Zárt ablaknál! Az egyik nap elsétáltam egy kertes ház előtt,és egy 9 éves kisfiú veszekedett az anyukájával. Arról szólt a veszekedés,hogy a kisfiú anyukája elvette a fia Samsung Galaxy S2 telefonját,mert már az anyuka megőrült attól,hogy a gyereke ezzel játszik éjjel-nappal. Mire a gyerek bedühödött,és azt mondta az anyjának,hogy neki nem kell levegőznie,anélkül is megvan és a telefon sokkal fontosabb mint egy buta játszótér. <--Na már most ilyen a világ,miért ismétlem miért kell ezt tovább fokozni? Már így is elég droid az egész világ. Nem kell még több,ez is már így is elég. Persze megjegyzem,nem is kellett volna annak a gyereknek venni ilyet,mert nem valami okos dolog egy 9 éves kisfiúnak S2-t és egyáltalán telefont se venni,de ezzel arra akartam rámutatni,hogy mennyire ragaszkodott a gyerek a telefonhoz,és mennyire kevésbé a levegőhöz. Én egyetértek azokkal,akik ezt ijesztőnek találják. Igazuk van! Szerintem is ijesztő. Fejlődnie kéne az emberiségnek,de nem ebbe az irányba! Környezet-,természet-,állatvédelem...ezt kéne fejleszteni. Az egész társadalom emiatt kezd romlásnak indulni,itt valaki pont ezt mondta. Hát egyetértek vele!
2014. június 27. 09:23 #49
ariana001
ariana001
visszatérő vendég

Státusz♥♥ one last time ♥♥
Hozzászólás: 440
Csatolások: 13
Azonosító: 227309
ez jó de nekem nem nagyon tetszik
2014. június 27. 09:46 #50
Fozi Dodi
Fozi Dodi
ForthePolarbears

StátuszThe Scout
Hozzászólás: 1396
Csatolások: 224
Azonosító: 133896
BeHappyGirl egyet értek. Utálom a robot embereket.
2014. június 27. 10:47 #51
Natali13
Natali13
új tag

Státusz:-)
Hozzászólás: 17
Azonosító: 207326
Egyet értek BeHappyGirl. Nem valami szimpik a robotok.
2014. június 27. 11:13 #52
ViolinPop
ViolinPop
új tag
Hozzászólás: 47
Azonosító: 228189
Szerintem ezek a robotok nemcsak ijesztőek hanem feleslegesek is!! Minek ilyen az emberiségnek?? Pont ezek a robotok tesznek minket tönkre és elveszik a pénzkeresés lehetőségét! Remélem, hogy azt a sok eszüket az orvoslásban is hasznosítani tudják. De nekem nemcsak a Terminátor jutott eszembe hanem az "Én a robot" is. Mert egy robot nem tud úgy érezni mint egy ember. És ezt szerintem sohasem fogják tudni megcsinálni, mert erre csak az ember képes, mert egyediek vagyunk...
2014. június 27. 11:40 #53
Aya-chan
Aya-chan
visszatérő vendég

StátuszLájd wid mí, lájd wid mí ^^ :3
Hozzászólás: 140
Azonosító: 221349
azért nem kell azt mondani, hogy a japánok elmebetegek, mert attól, hogy 1!!! ember kitalálta ezt, nem kell egy egész népet általánosítani -.- egyébként szerintem ez csak egy ötlet, és csak kísérleteznek. nem fogják a robotok átvenni az emberek helyét attól, hogy most vannak ilyen fejlesztések.
ViolinPop, én úgy szűrtem le, hogy ennek a találmánynak pont az a lényege, hogy megmutassák, hogy az ember nem attól ember, mert dolgozik, beszél, pislog és mozog, hanem attól, hogy érez, és ezt el is mondta a feltaláló, idézem: „Az androidok gyártása arról szól, hogy felfedezzük, mit jelent embernek lenni, hogy megtudjuk, mi az érzés, az érzékelés és a gondolkodás.” Ezért mondom, hogy szerintem ez csak egy ötlet, de nem fogják robotok uralni a világot. Amúgy meg elmondanám, hogy senki nem akadt ki azon, mikor feltalálták a mosógépet, vagy a mosogatógépet, vagy bármi mást. azok is robotok, azok is elvették emberek munkáját (pl. a mosodákban) de az senkit nem érdekelt... nem kell mindent komolyan venni, attól, hogy vannak ilyen robotok, nem feltétlen veszik át mindenki helyét... lehet szörnyülködni, de előtte gondolkodjatok...
2014. június 27. 11:51 #54
Zimaqueen
Zimaqueen
visszatérő vendég

Státusz"Train like a beast, look like a beauty" - Cassey Ho
Hozzászólás: 131
Azonosító: 227800
Várható volt hogy a Japánok hamarosan előállnak valamilyen újabb elmebeteg szuperrobottal, aminek talán ki sem lehet mondani a nevét... smileeee.gif
2014. június 27. 12:40 #55
fdboris
fdboris
Hozzászólás: 653
Csatolások: 79
Azonosító: 204384
még egy hülyeség
2014. június 27. 12:56 #56
andiQa18
andiQa18
visszatérő vendég

StátuszIt doesn't matter what you are. It only matters what you do.-Sam Winchester
Hozzászólás: 256
Azonosító: 184560
mindenesetre érdekes dolog....de szerintem hülyeség és felesleges dolog... smileeee.gif
2014. június 27. 13:04 #57
- törölt felhasználó -    
Ez mekkora egy f@szság-.-"
2014. június 27. 13:22 #58
Aya-chan
Aya-chan
visszatérő vendég

StátuszLájd wid mí, lájd wid mí ^^ :3
Hozzászólás: 140
Azonosító: 221349
am kicsit se sugárzik a rasszizmus, dehogy... ha valami amerikai, vagy európai fószer találja ki, fogadjunk, mindenki örömujjongásban törne ki, hogy azta, mekkora találmány, végre leveszik az emberek válláról a terheket, de ha történetesen a feltaláló japán (ami megjegyzem, mivel népcsoportról van szó, kisbetűvel írandó) akkor máris egy elmebeteg akasztani való őrült. nem értem, mi az alapja ezeknek a sztereotípiáknak, de szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy ez így történne. szerintem is teljesen felesleges, de miért kell rögtön azt mondani, hogy őrültek, meg dögöljön meg az összes? utáljátok már kicsit jobban, kérlek. még akkor is, ha a terve elég bizarr, és talán sokaknak félelmetes, azért szerintem nem mindennapi dolgot hozott létre, amihez nem kis ész kellett. nem mondom, hogy dicsérjük meg, de azért valami kis elismerés nem ártana, hisz egy őrületes koponyája lehet.
2014. június 27. 13:50 #59
- törölt felhasználó -    
Esküszöm ennek semmi értelme. Hírolvasó robot jézusom. Biztosan nagyon fárasztó lehet egy embernek ülve felolvasni egy 30 perces műsort. Erre pazarolják az idejüket és a pénzüket, mikor rengeteg olyan dolog van a világon, aminek a megoldásán kéne dolgozni. Úgy néz ki, nemsokára lesz egy tucat munkanélküli bemondó. Egyébként meg rohadtul ijesztő. Ha ilyenekkel lesz tele a föld, én átköltözöm a holdra.
2014. június 27. 14:07 #60
Hayame
Hayame
Angel of music ♫
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 65
Azonosító: 211122
Szerintem nem hülyeség .... jó lett ! biggrin.gif
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!