Ők a világ első android műsorvezetői — videó
2014. június 26. 23:14
|
|
ZsocchanD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 184302 offline
|
Örülök, hogy fejlődik a világunk. Csak remélem nem fogják átvenni a helyünk, mint a Terminátorban
De szerintem nem kéne erőltetni ezt az android robotot. Nézzétek mag a Wall-et. Olyanok akarunk lenni?
2014. június 27. 00:51
Én ebben az "ijesztő" helyett azt látom, hogy mennyire csodálatos szintre lépett az emberiség persze ha az emberiségről van szó akkor sok jót nem jósolok a környezetnek, de remélem, hogy ezt a rengeteg új tudást a betegségek gyógyítására is fogják használni, és nem csak emberekére, de végre igazán ráeszmélnek, hogy a földet is meg kell gyógyítanunk. Ha a hatalmunk nem is, de azt hiszem, a tudásunk lassan képes lesz rá.
2014. június 27. 01:35
|
|
etisz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 0 Azonosító: 166751 offline
|
Az emberiség rengeteg csodálatos dologra lenne képes, lásd ezeken a robotokon. Az az érdekes, hogy még ezekkel sem merítették ki azt, amire képesek vagyunk/lennénk. Ha sokkal többet foglalkoznának ezzel, már rég élhetnénk futurisztikusabban. Egyetértek zombee Starral, igazán remek lenne, ha ezt a tudást komolyabb terepen is hasznosítanák.
2014. június 27. 09:22
Elképedtem ezen a videón. Komolyan azt akarják a japánok,hogy a robotok csináljanak mindent az emberek helyett? Dolgozás,takarítás...? Ez NEM a robotok feladata! Hanem az embereké! Akik éhesek,szomjasok lesznek,elfáradnak,elmennek aludni,éreznek,sírnak,nevetnek,mosolyognak,dühösek,féltékenyek,szomorúak,boldogok..és még folytathatnám. A robotok NEM valók az emberiségnek. Minek? Csak mert az ember ellustult,és azt akarja,hogy csinálják meg helyette,arra valóak a takarítók,házvezetők. NEM a robotok. Japán is csak maga alatt vágja a fát,mert magában tesz kárt ezzel. De ezt már megszokhattuk volna tőlük. NEM KELLENEK ROBOTOK! Már a mai 21.század is tele van android dolgokkal! A mai gyerekek nem kint játszanak a levegőn,olvasnak,rajzolnak,másokkal játszanak...hanem az android mobiljukat nyomkodják! A szobájukban! Zárt ablaknál! Az egyik nap elsétáltam egy kertes ház előtt,és egy 9 éves kisfiú veszekedett az anyukájával. Arról szólt a veszekedés,hogy a kisfiú anyukája elvette a fia Samsung Galaxy S2 telefonját,mert már az anyuka megőrült attól,hogy a gyereke ezzel játszik éjjel-nappal. Mire a gyerek bedühödött,és azt mondta az anyjának,hogy neki nem kell levegőznie,anélkül is megvan és a telefon sokkal fontosabb mint egy buta játszótér. <--Na már most ilyen a világ,miért ismétlem miért kell ezt tovább fokozni? Már így is elég droid az egész világ. Nem kell még több,ez is már így is elég. Persze megjegyzem,nem is kellett volna annak a gyereknek venni ilyet,mert nem valami okos dolog egy 9 éves kisfiúnak S2-t és egyáltalán telefont se venni,de ezzel arra akartam rámutatni,hogy mennyire ragaszkodott a gyerek a telefonhoz,és mennyire kevésbé a levegőhöz. Én egyetértek azokkal,akik ezt ijesztőnek találják. Igazuk van! Szerintem is ijesztő. Fejlődnie kéne az emberiségnek,de nem ebbe az irányba! Környezet-,természet-,állatvédelem...ezt kéne fejleszteni. Az egész társadalom emiatt kezd romlásnak indulni,itt valaki pont ezt mondta. Hát egyetértek vele!
2014. június 27. 11:13
|
|
ViolinPopúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 228189 offline
|
Szerintem ezek a robotok nemcsak ijesztőek hanem feleslegesek is!! Minek ilyen az emberiségnek?? Pont ezek a robotok tesznek minket tönkre és elveszik a pénzkeresés lehetőségét! Remélem, hogy azt a sok eszüket az orvoslásban is hasznosítani tudják. De nekem nemcsak a Terminátor jutott eszembe hanem az "Én a robot" is. Mert egy robot nem tud úgy érezni mint egy ember. És ezt szerintem sohasem fogják tudni megcsinálni, mert erre csak az ember képes, mert egyediek vagyunk...
2014. június 27. 11:40
|
|
Aya-chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 221349 offline
|
azért nem kell azt mondani, hogy a japánok elmebetegek, mert attól, hogy 1!!! ember kitalálta ezt, nem kell egy egész népet általánosítani -.- egyébként szerintem ez csak egy ötlet, és csak kísérleteznek. nem fogják a robotok átvenni az emberek helyét attól, hogy most vannak ilyen fejlesztések.
ViolinPop, én úgy szűrtem le, hogy ennek a találmánynak pont az a lényege, hogy megmutassák, hogy az ember nem attól ember, mert dolgozik, beszél, pislog és mozog, hanem attól, hogy érez, és ezt el is mondta a feltaláló, idézem: „Az androidok gyártása arról szól, hogy felfedezzük, mit jelent embernek lenni, hogy megtudjuk, mi az érzés, az érzékelés és a gondolkodás.” Ezért mondom, hogy szerintem ez csak egy ötlet, de nem fogják robotok uralni a világot. Amúgy meg elmondanám, hogy senki nem akadt ki azon, mikor feltalálták a mosógépet, vagy a mosogatógépet, vagy bármi mást. azok is robotok, azok is elvették emberek munkáját (pl. a mosodákban) de az senkit nem érdekelt... nem kell mindent komolyan venni, attól, hogy vannak ilyen robotok, nem feltétlen veszik át mindenki helyét... lehet szörnyülködni, de előtte gondolkodjatok...
ViolinPop, én úgy szűrtem le, hogy ennek a találmánynak pont az a lényege, hogy megmutassák, hogy az ember nem attól ember, mert dolgozik, beszél, pislog és mozog, hanem attól, hogy érez, és ezt el is mondta a feltaláló, idézem: „Az androidok gyártása arról szól, hogy felfedezzük, mit jelent embernek lenni, hogy megtudjuk, mi az érzés, az érzékelés és a gondolkodás.” Ezért mondom, hogy szerintem ez csak egy ötlet, de nem fogják robotok uralni a világot. Amúgy meg elmondanám, hogy senki nem akadt ki azon, mikor feltalálták a mosógépet, vagy a mosogatógépet, vagy bármi mást. azok is robotok, azok is elvették emberek munkáját (pl. a mosodákban) de az senkit nem érdekelt... nem kell mindent komolyan venni, attól, hogy vannak ilyen robotok, nem feltétlen veszik át mindenki helyét... lehet szörnyülködni, de előtte gondolkodjatok...
2014. június 27. 13:22
|
|
Aya-chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 221349 offline
|
am kicsit se sugárzik a rasszizmus, dehogy... ha valami amerikai, vagy európai fószer találja ki, fogadjunk, mindenki örömujjongásban törne ki, hogy azta, mekkora találmány, végre leveszik az emberek válláról a terheket, de ha történetesen a feltaláló japán (ami megjegyzem, mivel népcsoportról van szó, kisbetűvel írandó) akkor máris egy elmebeteg akasztani való őrült. nem értem, mi az alapja ezeknek a sztereotípiáknak, de szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy ez így történne. szerintem is teljesen felesleges, de miért kell rögtön azt mondani, hogy őrültek, meg dögöljön meg az összes? utáljátok már kicsit jobban, kérlek. még akkor is, ha a terve elég bizarr, és talán sokaknak félelmetes, azért szerintem nem mindennapi dolgot hozott létre, amihez nem kis ész kellett. nem mondom, hogy dicsérjük meg, de azért valami kis elismerés nem ártana, hisz egy őrületes koponyája lehet.
2014. június 27. 13:50
Esküszöm ennek semmi értelme. Hírolvasó robot jézusom. Biztosan nagyon fárasztó lehet egy embernek ülve felolvasni egy 30 perces műsort. Erre pazarolják az idejüket és a pénzüket, mikor rengeteg olyan dolog van a világon, aminek a megoldásán kéne dolgozni. Úgy néz ki, nemsokára lesz egy tucat munkanélküli bemondó. Egyébként meg rohadtul ijesztő. Ha ilyenekkel lesz tele a föld, én átköltözöm a holdra.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.

0 felhasználónak tetszik: