Még hogy a futball kizárólag a férfiak passziója? VB-lázban égnek a SportKlub csinos műsorvezetői.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szexi fotók készültek Marenec Fruzsiról és Molnár Andiról
2014. június 26. 15:54
2014. június 26. 15:54
Már ne is haragudjatok, kedves Red Lemon, de aki a fotókat retusálta, érdemel két büdös nagy pofont. Nevetséges.
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2014. június 26. 16:06
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Jó csajok, dögösek, főleg a lábaik, mivel szinte csak abból mutatnak valamit, de elég kevés kép ez!
2014. június 26. 16:21
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Két dögös lány az biztos és főleg a Fruzsit imádom,a műsort rendszeresen nézzem mióta rátaláltam,de sajnos nem szerepelnek annyit ők,amennyit kéne.Horti Gábor is kiemeledő a szépségek mellett,hisz már régóta követtem a műsorait és nagyon nagy dumás.Szerintem mindneki remek műsorvezető,de még a Forró Benve,aki még a leginkább szimpatikus.Kár,hogy nem mindenki hasonlóan nagy foci szakértő,mint én,mert már mondtak butaságot.Amúgy kár,hogy Fruzsi kedvence Persie,de jó hogy nem CR,örültem volna,ha az én mostani kedvenceimet választja Hazard-ot vagy Müller.
2014. június 26. 20:09
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Ezek nem annyira szexisek.
2014. június 26. 23:06
Nahát ez kb. olyan szexi mint én mackónadrágban.(Nagyon idétlenül nézek ki benne.)
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Megcáfolt egy róla terjedő pletykát.