Mert ezt maximu akkor hiszem el neki, ha felcsapja valaki a Red Wedding reakcióvideóját
II. Erzsébet látogatást tett a Vastrónnál Észak-Írországban
2014. június 24. 20:19
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
ez nagy megtiszteltetés volt a sorozat készitői számára
2014. június 24. 20:57
|
|
AnnaMetálúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.26. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 192356 offline
|
A Sophie Turner-es dolog feltűnt, csak sajnos későn... Ami a fikázó kommenteket illeti hát ez van, az angol királynő hasmenése is jobban érdekel néhány embert mit az ilyen Bieber féle "sztárocskák" élete. Engem legalább is jobban érdekel. Ha nem tetszik a cikk elolvasni nem kötelező, hozzászólni meg végképp nem. Ennyi
2014. június 24. 22:21
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
Ez de király
2014. június 24. 22:44
|
|
MrVelvetSkyAll Red Everything™ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 offline
|
Trónok harca:3 Daenerys <33
2014. június 25. 16:09
Még a királynő is szereti a Trónok harcát, nem hiába
Szivesen lettem volna az ő helyében, nagyon kedves gesztus, bár kicsit nehéz elképzelni, hogy birja a durvább jeleneteket is. Kit még mindig baromi helyes és Lena Headey meg hogy lehet már ilyen gyönyrű
A fikázóknak meg, én szivesebben olvasnék még arról is, hogy átmegy a szomszéd szobába, mint Justin Bieber és Selena "nagy" szerelméről
A fikázóknak meg, én szivesebben olvasnék még arról is, hogy átmegy a szomszéd szobába, mint Justin Bieber és Selena "nagy" szerelméről
2014. június 25. 21:19
|
|
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline
|
hiába na! az öreglánynak van izlése!
2014. június 26. 12:48
Csak nekem van olyan érzésem, hogy igazából Fülöp herceg a rajongó? mert ő többet beszélt az emberekkel, meg a királynő amikor odaadták neki az kisvastrónt az látszódott az arcán, hogy azt se tudja micsoda. Szerintem a herceg a rajongó
de ez csak saját vélemény
2014. augusztus 24. 22:25
|
|
Always and foreverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.15. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 222716 offline
|
a végén még övé lesz Westeros id
amúgy kedves volt tőle
amúgy kedves volt tőle
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: