Az énekesnő Blonde című, hatodik stúdióalbumát mától hallgathatja a közönség.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Alizée új albuma
2014. június 24. 12:05
|
|
principessa1121visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.18. Hozzászólás: 187 Csatolások: 339 Azonosító: 61185 offline
|
2014. június 24. 12:17
|
|
Melle Ketrinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline
|
Ez nagyon jó cikk lett
Többször i írhtnál, nagyon tetszett.
Egyébként nekem elég vegyes érzéseim vannak ezzel a lemezzel kapcsolatban még mindig, de nem azért, mert nem tetszenek a rajta lévő dalok, épp ellenkezőleg. Zeneileg is egységes, hasonló stílusú dalokról van szó, s nehéz lenne bármelyiket is konkrétan kiemelni róla, hogy melyik jobb vagy épp kevésbé jóra sikerült.
Mint minden Alizée-album, ez is egyedi.
Egyébként az én személyes kedvenceim közé tartozik a fent említett Blonde és Mylene Farmer dal, valamint a K.O. és a L'amour renfort. A Mon planeur pedig az egyik legjobb baladája mind közül. A francia listákon pedig remélem, megtartja a helyezését.
Egyébként nekem elég vegyes érzéseim vannak ezzel a lemezzel kapcsolatban még mindig, de nem azért, mert nem tetszenek a rajta lévő dalok, épp ellenkezőleg. Zeneileg is egységes, hasonló stílusú dalokról van szó, s nehéz lenne bármelyiket is konkrétan kiemelni róla, hogy melyik jobb vagy épp kevésbé jóra sikerült.
Mint minden Alizée-album, ez is egyedi.
Egyébként az én személyes kedvenceim közé tartozik a fent említett Blonde és Mylene Farmer dal, valamint a K.O. és a L'amour renfort. A Mon planeur pedig az egyik legjobb baladája mind közül. A francia listákon pedig remélem, megtartja a helyezését.
2014. június 24. 16:47
|
|
principessa1121visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.18. Hozzászólás: 187 Csatolások: 339 Azonosító: 61185 offline
|
Köszi, majd lehet, hogy még fogok, ha lesz alkalom.
Az albumról már megvannak a kedvenc számaim, nekem ugyan az előző három lemeze jobban tetszett, ez viszont tele van slágergyanús dalokkal, úgyhogy ha ez a kompromisszum kell ahhoz, hogy rajtam kívül másnak is tetsszen, ám legyen.
Igazi hangulatjavító, jó lenne, ha játszanák a rádiók is. Egyébként K.O., Tweet, L'amour renfort, Blonde és Ce qui tue l'amour a nagy kedvencek, illetve a Mon planeur mint ballada valóban nagyon szép.
Az albumról már megvannak a kedvenc számaim, nekem ugyan az előző három lemeze jobban tetszett, ez viszont tele van slágergyanús dalokkal, úgyhogy ha ez a kompromisszum kell ahhoz, hogy rajtam kívül másnak is tetsszen, ám legyen.
2014. június 24. 20:42
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline
|
Én mondjuk a L'amour renfort dalt már csak a szövege miatt is jobban kedvelem azért, mert "szerelmes szám" de mégsem a szomorú, fájdalmas, kesergős oldaláról közelíti meg a dolgot. A "5" albumot én is imádom a mai napig, szerintem mind közül az a legjobb, de a "Blonde"-dal sincs bajom. A maga nemében és stílusában ez is egy nagyszerű lemez.
2014. június 25. 19:12
Nagyon örülök, hogy Alizée végre visszatért a gyökereihez, még mindig ez a stílus áll neki kegyetlenül jól. A Blonde -mármint a szám- sok sok hétig a megunhatatlan kategóriát erősítette nálam, az Alcaline is tetszik, habár nem olyan pörgős és lendületes számomra. Tényleg színtiszta pop lett a Blonde, igazán tetszik.
Remélem a turnéja is jól fog sikerülni.
2014. június 25. 21:02
|
|
|
Azt a számot én is nagyon sokat hallgattam, és kislemezként is jobban tetszik, mint az Alcaline, még ha sokan pont ellenkezőképp vélekednek is (elsősorban a francia közönség). A turné sikerességében én is reménykedek, s főleg azt várom, hogy kiadják majd DVD-n is :3
2014. június 25. 21:16
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234849 Azonosító: 59785 offline
|
Bakter, de megfeledkeztem róla.
Mindegy, legalább megvan a programom holnap estére.
Az Alcaline-ből és a Blonde-ból kiindulva nagyon jó hanganyag lett. Meg hát ha az embert olyanok segítik, mint Zazie és Pascal, gyakorlatilag elkönyvelhető a siker.
2014. június 29. 16:12
|
|
|
Igen, ezzel egyetértek. Viszont sajnos ennek ellenére még mindig vannak, akik minden ok és alap nélkül, végtelenül személyeskedve próbálják lehúzni az egész lemezt. Vagyis nem csak ezt, hanem az utóbbi 3 albumát is. Valamiért néhány francia még mindig haragszik rá, amiért elhagyta Mylene Farmert és Laurent Boutonnat-t egykor.
Összességében szerintem akkor is egy remek lemez lett, főleg úgy, hogy nagyon rövid idő alatt készült el. Szerintem a dalszövegek is abszolút rendben vannak, Pascal pedig Zazie-val együtt nagyon odatette magát, s ugyanez igaz a többi művészre is, akik közreműködtek az albumon
Összességében szerintem akkor is egy remek lemez lett, főleg úgy, hogy nagyon rövid idő alatt készült el. Szerintem a dalszövegek is abszolút rendben vannak, Pascal pedig Zazie-val együtt nagyon odatette magát, s ugyanez igaz a többi művészre is, akik közreműködtek az albumon
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Tovább folytatná az ügyet.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Újabb fotók a vörös szőnyegről.
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Nagy szerelmek szövődtek.
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Ismét anya lesz Brianne Howey.
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Egy sorozatot forgat éppen.
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Helyreállíthatják a hírnevüket Hollywoodban?
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát
Elképesztően vékony a modell.

0 felhasználónak tetszik: